Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:calcio je napisao/la:Vrh ce biti kada Tino jednog dana ode u Livorno ili Chievo gledati ovog drummera kako vodi kampanju "hocemo Tina u reprezentaciji"

Znam da su ga na primjer prosle godini pratili neki klubovi. Evo na primjer
http://www.gazzettagiallorossa.it/2013/ ... -su-susic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoces da ti sad ja nadjem link sa skysportsa koji povezuje Viscu sa Arsenalom? Toliko o tim spekulacijama i koliko su istinite. Naravno da ako ode u Brazil Susic i bude igrao u HNLu stalno da ga mozda nekim levatima talnu za neku lovu sto je uostalom i cilj njegovog ubacivanja u reprezentaciju na stetu igraca poput Prcica i BEsica koji su bolji ali to ti nista nece promjeniti nece tada postati igracina jer ce vec na treninzima u tom klubu vidjeti o kakvoj ublehi je rijec i taj ce tu minutazu skupljati na kapaljku a onda ce ga se na kraju sezone rijesiti i poslati ga u neku vukojebinu na posudbu.
Ali ja ne tvrdim da ce on u Arsenal ili Juventus, s druge strane Chievo ili tako neki manji klub je sasvim realna opcija. Jedan je od boljih igraca Hajduka, mlad,i sigurno nije nemoguce da ode u neki takav klub.
Hocu da kazem da ovdje ima ljudi koji bi preko noci postali njegovi fanovi cim bi zaigrao za neki klub iz lige petice. Iako je isti igrac, ne moze se preko noci promjeniti da ga hebes.
Takav je nazalost nivo diskusije ovdje.
-
drummer
-
Kontakt:
Inace nema hajra dok se svi selektori mladih reprezentacija ne smijene i imenuju bivsi reprezentativci,provjereni patrioti,profesionalci i nekorumpirani ljudi.
Dok stranke postavljaju selektore to ce biti kao i do sad,ko da pare-taj igra.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
drummer je napisao/la:Inace nema hajra dok se svi selektori mladih reprezentacija ne smijene i imenuju bivsi reprezentativci,provjereni patrioti,profesionalci i nekorumpirani ljudi.
Dok stranke postavljaju selektore to ce biti kao i do sad,ko da pare-taj igra.
Ustav NFSBiH je takav da je malo zeznuto nekoga dovesti na neku poziciju, kao i ukloniti ga. Problem sličan onome koji ima država Bosna i Hercegovina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 15 mar 2014, 22:33
Po cemu je to Chievo realna opcija? Jer se neki mladi talentovani igraci koji su btw Hrvati i kao takvi se ne racunaju kao stranci u EU zemljama prodaju iz HNLa u Italiju, jel zbog toga mislis da je realna opcija? A hoces li da cujes sta je jos realna opcija? Kineska liga jer je najbolji strijelac HNLa LEon Benko otisao u tu ligu a inace radi se o najboljem igrauc Rijeke ove godine koja je igrala u Evropa ligi i na osnovu cega ti mislis da je veca sansa da ovaj Susic koji je prosjecan igrac Hajduka ode u neki prosjecan klub Serie A?
A envezenao za ovo ti ovde opet pricas o prepotstavkama sta bi bilo kad bi bilo da je Susic bitan igrac Chieva a on prosjecan igrac Hajudka i to ti je sadasnjost i to je jedino bitno.
Zadnja izmjena:
BigBigBang, dana/u 15 mar 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
Mozambik
-
Kontakt:
Nema NS ustav nego statut, to bi kao iskusni branitelj i advokat saveza i Opancica morao znati
-
emil02in
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:emil02in je napisao/la:Pa šta rade Pirić i kompanija koji krac,šta rade selektori U17,U19 i U21.Njima treba nabiti nogu u guzicu,jer zbog njihovog ne rada mi gubimo igrače,a ne zbog selektora A tima kako god se zvao taj selektor.
Ništa, al ne smijemo o tome pisati, Virtu4l će se naljutiti

Ma nek se ljuti i moj ćaća rahmetli,kad ova djeca dođu do seniora možemo samo plakat,da je bog otac selektor.Prcić je dobar igrač,ali ga je neko dobro zajebo kada ga je nagovorio da ono izjavi,otac ili menadžer nije bitno.Safet jest pojo **** onom izjavom ali mali je još veće pojeo.Nek proba u klubu tako nešto uraditi?Hoće al u k**cu,a bio je pozivan kada jese vraćao u formu nakon povrede,tada mu je dobro došla repka i niko se nije bunio.Opet kažem dok selektori mlađih uzrasta budu zvali igrače za lovu do tad ćemo morati moljakati pojedince hoće li ili neće igrati za nas(Tanković i ostali).
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
drummer
-
Kontakt:
Sve pare koje se uzimaju od igraca ne idu selektorima,njima ide samo manji dio.Glavnina se mora isplatiti stranackim bosovima.
-
Head
-
Kontakt:
10 utakmica 11 golova

1946
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Evo trećeg špica! Safete reaguj

DRUG NEBI TI PUNCA
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Nema NS ustav nego statut, to bi kao iskusni branitelj i advokat saveza i Opancica morao znati
http://www.jutarnji.hr/drama-u-sarajevu ... --/934978/" onclick="window.open(this.href);return false;
Isti qrac, kad se kače na Ustav Bosne i Hercegovine. Poenta je da se ništa u njemu ne može tako lako mijenjati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
floyd
-
Kontakt:
Neugodno iznenadjenje za sve clanove papetove pastve: Prcic igrao 88 min.
Najveci bi suk bio za safeta kad bi Sošo osto u ligi.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
"Razočaran sam i uvrijeđen"
"Znali su unaprijed da ću sjediti na klupi, pitam se zbog čega su me onda ikako pozvali."
"Ja jedini igram u ligi petice"
"... neka se zna da ne želim niti ću pristati da me neko ponižava."
Sjediti na klupi reprezentacije je jedno veliko ponizenje za Prcica. Ta on je iz Francuske, puno bolji od ostalih invalida koji inace igraju za tu neku Be i Ha.
Momak mora poraditi na svom ponasanju, nauciti se postovati svoje kolege, svoje trenere. Lijepo je imati samopouzdanje i smatrati se boljim od ostalih, ali nije lijepo biti bahat.
-
Mozambik
-
Kontakt:
Sto se bahatosti tice ugledao se na Opancica

-
bagrcavi
-
Kontakt:
Nije tajna da igrali u mladoj reprezentaciji govore da su fudbaleri iz naše lige na nižem nivou. Što i jeste istina. Mislim, ne govore oni ništa loše i ništa ne izmišljaju, to je tako. Momci iz naše lige znaju igrati "lopte", ali su nedovoljno fizički, taktički, a i na sve ostale načine spremni. I to će reći svaki igrač koji igra u normalnijim ligama, tipa Njemačka, Švicarska, Francuska.
Da Prcić ne posjeduje kvalitet ne bi bio tu gdje je sad. Ali izletio je sa onom objavom u avazu i sad nema nazad. Gazi do kraja pa ili pukovnik ili pokojnik.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Chinaglia
-
Kontakt:
ovog vikenda likuju Papetovi kritičari, dok će Papetovci morati sačekati naredni vikend i eventualno sjedenje Prcića na klupi

šta kaže, igra u slabom klubu, a ovamo igrači iz Hajduka

da ne spominjem Avdukića, Svraku i Sesara

-
dubrovnik
-
Kontakt:
Otresaju sa 2 najbolja mlada reprezentativca Besicem i Prcicem i cude se sto nece drugi iz Evrope da igraju, boze moj sta se tu jos moze reci. Cuj da Prcic sjedi dok neko iz Splita ili Borca igra i da suti. Pa ko bi to jos suto. A jes suti i Hajrovic i sjedi a Susic junior igra ali do kada ce sutjeti. Ali ima ih i koji nece Seferovic,Halilovic...Ko je u pravu reci ce vrijeme. Samo ova bolest zvana necu sjedit dok losiji od mene igraju uzima maha.
-
damir_82
-
Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ovog vikenda likuju Papetovi kritičari, dok će Papetovci morati sačekati naredni vikend i eventualno sjedenje Prcića na klupi

šta kaže, igra u slabom klubu, a ovamo igrači iz Hajduka

da ne spominjem Avdukića, Svraku i Sesara

Kriticari likuju kad god igra neko od "nepozvanih"...Do juce je medju njima (vjerovali ili ne) bio i Hadzic... Sad kad je pozvan, smeta sve...

Ove hefte igrao Prcic... Aferim momcino! Samo naprijed!

-
CashMan
- Moderator
-
Kontakt:
emil02in je napisao/la:J**o vas TSS i Prcić,što niko ne piše da 3-4 mlada igrača su pozvana u Švedsku U17 i U19.Jel i to Safet kriv,je al u k**cu,to što Malkočević i ovaj drugi selektor ne zovu ovu djecu nema veze,to što ljudi u savezu zaduženi za omladinski fudbal beru zjale nema veze.Al bitni je srat po selektoru A tima,a ovi ispod nisu bitni,a to što je pola reprezentacije u mlađim uzrastima skandinavaca iz BiH uopšte nije bitno.Pa šta rade Pirić i kompanija koji krac,šta rade selektori U17,U19 i U21.Njima treba nabiti nogu u guzicu,jer zbog njihovog ne rada mi gubimo igrače,a ne zbog selektora A tima kako god se zvao taj selektor.
Ti si dobio poziv u Banoviće sedam dana...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
Papastathopoulos
-
Kontakt:
Postao/la Papastathopoulos » 16 mar 2014, 02:07
calcio je napisao/la:Sta ako TSS ode u, recimo, Sassuolo ili Livorno? Nije nemoguce, dosta igraca iz Hajduka ode u ove manje talijanske klubove.
calcio je napisao/la:Vrh ce biti kada Tino jednog dana ode u Livorno ili Chievo gledati ovog drummera i ostali kompaniju kako vode kampanju "hocemo Tina u reprezentaciji"

Znam da su ga na primjer prosle godini pratili neki klubovi. Evo na primjer
http://www.gazzettagiallorossa.it/2013/ ... -su-susic/" onclick="window.open(this.href);return false;
koliko nasih solidnih igraca trune u kojekakvim ligama, a ti bi tinu u seriu A smjestio ?
Za italijanske lige i slicnih njoj trebas znati igrati lopte, poBogu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 16 mar 2014, 02:58
calcio je napisao/la:"Razočaran sam i uvrijeđen"
"Znali su unaprijed da ću sjediti na klupi, pitam se zbog čega su me onda ikako pozvali."
"Ja jedini igram u ligi petice"
"... neka se zna da ne želim niti ću pristati da me neko ponižava."
Sjediti na klupi reprezentacije je jedno veliko ponizenje za Prcica. Ta on je iz Francuske, puno bolji od ostalih invalida koji inace igraju za tu neku Be i Ha.
Momak mora poraditi na svom ponasanju, nauciti se postovati svoje kolege, svoje trenere. Lijepo je imati samopouzdanje i smatrati se boljim od ostalih, ali nije lijepo biti bahat.
Evo ovde vidite klasican primjer licemjerja ili bi npr. da j enekim slucajem ovaj forumas calcio dvadesetogodisnji igrac kluba iz lige petice i dobije poziv za mladu reprezentaciju i tamo grije klupu igracima iz rnk splita, zagreba te giganata iz nase lige on se nista ne bi zalio te bi svakako ko pravi patriote sretan sjedeci na klupi pjevusio staru himnu BiH od mora do save i razmisljao o tome kako voli BiH i da je ponosan i sretan sto je na klupi. A isto tako bi mirno primio i pozdravio odluku selektora da preko reda ubaci svog bratica hop direktno u A reprezentaciju ispred njega iako mu je obecao nekoliko mjeseci poslije da ce ukoliko bude nastavio da igra za Soso on dobiti poziv takodjer bi patriota calcio da je na mjestu Prcica mirno primio i to da ga selektor javno nicim izazvan popljuje time da je nestandardan u jednoj slaboj ekipi (dok u isto vrijeme u reprezentaciji ima igraca koji igraju u nizerazrednim timovima Turske lige i cak igraca turskog drugolgiasa), nastavio bi patriota calcio da pjevusi himnu nista se ne bi bunio...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, darker10, eldo, FerdinandF, General505, Google [Bot], mercurial, MiranGlasnic, Mostarska, StevieG8, zeljooo13, Zglavkar i 82 gosta.