FK Radnički Lukavac

Iceplayer
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Iceplayer » 16 mar 2014, 00:42

bihacusrcu1 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:
Tako je i idemo zajedno do pobjede, uprava, navijači, igrači koji će sigurno ostaviti srce na terenu, dati 200 % svojih mogućnosti, a vi ganjajte Gradinu, Bratstvo, Budućnost nek vam oni daju bodove jer mi sigurno nećemo :mrgreen:

dobijetel ih brate imas u bihacu jesti piti koliko god hoces 21 kolo
Tako ste im obecali prosle godine pa ste onu jadnu djecu prebili 6:0 i bez rucka nazad u Lukavac poslali.Mani lafine ziv bio
Nemoj se odavati winter nema 7 dana kako si napravio novi acc, a kofole znas sta je bilo prije 1 god :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2014, 00:45

HerLutwoII je napisao/la:Vidis kako imas pogresno misljenje o nama,mi ne trazimo bodove mi uzimamo bodove jer su nam neophodni ,a dovoljno je da igraci izadju na teren pa necemo valjda protiv vase uprave igrati? :P
A uzimate bodove, i nama bodovi trebaju kao i vama, stvarno mislite da ovdje nećete izgubiti, varate se jako ;)

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 16 mar 2014, 00:45

Tako je i idemo zajedno do pobjede, uprava, navijači, igrači koji će sigurno ostaviti srce na terenu, dati 200 % svojih mogućnosti, a vi ganjajte Gradinu, Bratstvo, Budućnost nek vam oni daju bodove jer mi sigurno nećemo :mrgreen:[/quote]

dobijetel ih brate imas u bihacu jesti piti koliko god hoces 21 kolo[/quote]
Tako ste im obecali prosle godine pa ste onu jadnu djecu prebili 6:0 i bez rucka nazad u Lukavac poslali.Mani lafine ziv bio[/quote]

jel to tvoj posao da se petljas gdje ti nije mjesto...to je nogomet i radnicki bi nas prebio isto 6-0...bitno da smo ostali ljudi nakon svega i da za njih koji nas nikad nisu pljuvali uvijek bujruma bude pa makar i oni dobili 0:6 sad u bihacu
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 16 mar 2014, 00:48

Ne mogu sada na dugo i nasiroko da ti pisem zasto niste ljudi ista je ko sve uradio da ostanete u ligi prosle godine zato
pusti bogati !

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 16 mar 2014, 00:52

ajmo na pp slobodno pa se raspricaj da te demantujem
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2014, 01:52

sta se sikirate, u Lukavcu ce biti vise prijateljska nego prvenstvena utakmica ;) samo laganini 8-)
Sloboda Tuzla

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2014, 10:55

fukaratz je napisao/la:sta se sikirate, u Lukavcu ce biti vise prijateljska nego prvenstvena utakmica ;) samo laganini 8-)
Želje moje pusti snovi :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 11:04

Hoće moderator slati pojedince za Banoviće tokom ove sedmice.. 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2014, 11:07

Ne znam sto ste tako prkosni, prodajte nam. Bolje da uzmete pare i izgubite nego da izgubite i jos nemate pare :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2014, 11:08

Gorki je napisao/la:Hoće moderator slati pojedince za Banoviće tokom ove sedmice.. 8-)
Zasto? :o, ja ocekujem jednu finu, korektnu saradnju sa nasim prvim komsijama.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 11:19

Skver je napisao/la: Zasto? :o, ja ocekujem jednu finu, korektnu saradnju sa nasim prvim komsijama.

Mislim na provokatore koji dolaze sa naše a i njihove strane ;) Vidjećemo za sedmicu šta i kako će biti,a ovo tipa moj tata ima veći od tvog je priča za malu djecu ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2014, 13:17

samolukavac je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:sta se sikirate, u Lukavcu ce biti vise prijateljska nego prvenstvena utakmica ;) samo laganini 8-)
Želje moje pusti snovi :lol:
pa nemoj biti tako siguran ;) kad krene utakmica u malo drugacijem smjeru moglo bi te nesto strefiti :lol:
Sloboda Tuzla

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 16 mar 2014, 13:18

Pojedini igraci su vec kontaktirani preko posrednika da malo olabave. Nadam se da su svjesni da se greska koja se desila protiv viteza nece ponovit tj da nasi igraci prodaju utakmice a da drugi najebu. Mozda siouxi sa juga ne vide dobro ali mi sa istoka imamo jako dobar uvid u desavanja u toku utakmice

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2014, 13:46

lukavac_21 je napisao/la:Pojedini igraci su vec kontaktirani preko posrednika da malo olabave. Nadam se da su svjesni da se greska koja se desila protiv viteza nece ponovit tj da nasi igraci prodaju utakmice a da drugi najebu. Mozda siouxi sa juga ne vide dobro ali mi sa istoka imamo jako dobar uvid u desavanja u toku utakmice
mozda igraci rade ono sto im uprava naredi ;)
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 mar 2014, 14:53

ma prazne price, jedini kontakti su oko navijaca a nikakva kupoprodaja...da bi znali hoce li nam Lukavac prodati ili ne prvo mi trebamo poslati ponudu pa da vidimo njihov odgovor, a to nit je ucinjeno nit ce se uciniti...posteno sudjenje, posten ambijet i abd navijaci oba kluba pa nek pobijedi bolji..samo da nas ne tuku ko u prve 2 tekme, ali eto u Capljini je to sudija kaznio na vrijeme.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 mar 2014, 14:55

Jel neki zive u zabludi da Sloboda ima pare da kupuje tekme?Pogledajte prvo dug koliki ima Sloboda,plus potrazivanja od igraca,bivsih uposlenika itd

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2014, 15:07

ultrahell24 je napisao/la:Jel neki zive u zabludi da Sloboda ima pare da kupuje tekme?Pogledajte prvo dug koliki ima Sloboda,plus potrazivanja od igraca,bivsih uposlenika itd
ti igraci sto potrazuju ce dobiti qitu ;) Sloboda nema para al hvala Bogu u njenim organima su ljudi koji itekako imaju 8-)
Sloboda Tuzla

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2014, 16:53

tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sto ste tako prkosni, prodajte nam. Bolje da uzmete pare i izgubite nego da izgubite i jos nemate pare :mrgreen:
Pogledaj naše stanje na tabeli, i raspored u narednom periodu pa će ti biti jasnije da nam kući pobjeda treba ;)

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 16 mar 2014, 17:43

lukavac_21 je napisao/la:Pojedini igraci su vec kontaktirani preko posrednika da malo olabave. Nadam se da su svjesni da se greska koja se desila protiv viteza nece ponovit tj da nasi igraci prodaju utakmice a da drugi najebu. Mozda siouxi sa juga ne vide dobro ali mi sa istoka imamo jako dobar uvid u desavanja u toku utakmice
Koji bi to igraci trebali olabaviti? da nisu ovi pridoslice iz Slobode? Pa oni bi zapeli vise nego iko da mogu,ali da su mogli zapinjati sigurno bi u subotu igrali u dresu Slobode. Nikakvih posrednika sigurno nema,mozda neko nabrijava od vasih atmosferu bez potrebe. Uglavnom ja ne vidim ko bi to od vasih igraca osim golmana mogao olabaviti da nama olaksa!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2014, 17:54

:lol: :lol: :lol: ....moja mila majko....cega cu se sve nacitat do nedelje :lol: :lol: :lol: ..cuj,vec kontaktirani i to preko posrednika :lol: :lol: ....pa ne igraju za barcu,jbt :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.