Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
nema tri linije
- Principatus
- Kontakt:
Ovi iznad bi bili prejaki, ali na kraju cemo sigurno dobiti... 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
K..činu.Principatus je napisao/la:Ovi iznad bi bili prejaki, ali na kraju cemo sigurno dobiti...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa bude li ijedan od ovih dresova postavljenih nas pravi dres to ce biti cista perverzija !
Jos jedan

Jos jedan

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Adidas je sponzor, ne Joma.AlenHalilovic je napisao/la:Moderni, unikatni, odma prepoznatljivi i sa stilom... a nas Bega ce ostati isto u zelenom
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada pravite probajte potrefiti nasu plavu boju, ove plave su mi nekako cudne 
Samo se nadam da cemo dobiti normalni font kada su imena igraca i brojevi u pitanju...
Gledam sada utakmicu Bayern - Leverkusen i kada vidim font na dresovima Leverkusena smuci mi se i odmah pomislim na Legea-u.
Gledam sada utakmicu Bayern - Leverkusen i kada vidim font na dresovima Leverkusena smuci mi se i odmah pomislim na Legea-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne znam koji je font kod Bayera ali meni je ovaj na Realovim dresovima pravo ruzan. Comic sans?amerosm je napisao/la:Samo se nadam da cemo dobiti normalni font kada su imena igraca i brojevi u pitanju...

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Adidas za reprezentacije koje oblaci izbaci i oficijelni font koji ce nositi na ledjima, i to obicno rade pred neko veliko takmicenje (EURO,WC...) Evo oficijelni font koji ce nositi sve reprezenatice u iducem perioduamerosm je napisao/la:Samo se nadam da cemo dobiti normalni font kada su imena igraca i brojevi u pitanju...
http://1.bp.blogs,,,pot.com/-94cH-MS3FbY/Uo1rCnJLbDI/AAAAAAAAUdc/JisWTG3CU5c/s1600/Adidas-range_2014-FNT.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
isto hoffenheimNKMramor je napisao/la:Jedini postojeći dres Adidasa koji mogu prilagoditi nama, i da izgleda koliko-toliko lijepo.
Njemacki dijazn je uvjek bio ruzan pa tako ce biti i adidas dresovi reprezentacije BiH.
Njemci nisu sexy uopste...
Njemci nisu sexy uopste...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ovaj gostujći od švaba je odličan. Klasika adidas, još da je originals logo umjesto performance.

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 70602.html" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
HOPLIT je napisao/la:![]()
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 70602.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovi dresovi kruze internetom vec najmanje dvije godine.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma kakvi to, ovaj dizajn je de facto dres Chelsea iz tamo 2008 il' '09 čini mi se. Nema još ništa oficijelno, prenijeli bi to svjetski mediji odmah.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tom Tailor je novi sponzor reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
I Hugo Boss.keramikr je napisao/la:Tom Tailor je novi sponzor reprezentacije Bosne i Hercegovine?
ja se samo nadam da dres neće imati kragnu
pravo cool bi bilo kad bi bio neki watermark na bijelom dresu, ne znam šta bi mogli staviti, ali bilo bi cool, to bi napravilo dres unikatom.
ako ne znate na šta mislim, evo jedan primjer, npr sunce na dresu urugvaja 2007/08

pravo cool bi bilo kad bi bio neki watermark na bijelom dresu, ne znam šta bi mogli staviti, ali bilo bi cool, to bi napravilo dres unikatom.
ako ne znate na šta mislim, evo jedan primjer, npr sunce na dresu urugvaja 2007/08

Odlican dres.AlenHalilovic je napisao/la:
P.S. Ovaj watermark bi bio savrsen da je ljiljan.
Ali sumnjam da ce ga uopste biti, a i ako bude zna se koji nadimak za nasu reprezentaciju je forsiran...
Kad bi isli na taj fazon, ne bi im nikad dres ni kupio.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.