FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ti stvarno mislis da njihovi kopitari nece pretrcati nase traktore jedno 2-3 puta.Lillard0 je napisao/la:Nema drame. El Clasico ce odlucit' hocemo li ostati u utric za Primeru.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Real ce pregazit Barcelonu u El Clasicu.
Vidjet cemoDonnie Darko je napisao/la:Real ce pregazit Barcelonu u El Clasicu.

RIP CITY!
U četvrtak su utakmici Porto-Napoli prisustvovali Barçini skauti, a pratili su tri igrača: Zunigu (desni bek), Danila (desni bek) i Mangalu (štoper). Ipak, izgleda da Zuniga nije zadovoljio kriterije Barçinih skauta.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Valdés, Alves, Mascherano, Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Alexis.
Jedino sam ocekivao Cesca umjesto Xavia
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Trenutno najbolji štoperski tandem je tu, nema brazilskog klauna u napadu, znači može se očekivati gledljiva utakmica. Još samo da je Fabregas umjesto oronulog Xavija, to bi bilo idealno.DesimaL je napisao/la:Valdés, Alves, Mascherano, Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Alexis.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Čestitke na rekordu najboljem igracu barcelone u historiji.
3-0
nek to sad nabiju na k***cGorki je napisao/la:Konačno igraju kako treba.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Odlicno poluvrijeme, bilo je strasnih akcija. Iniesta dominator
.
Pedro je dobro odigrao, Alexis uvijek gdje treba, 17.gol ove sezone.
Pedro je dobro odigrao, Alexis uvijek gdje treba, 17.gol ove sezone.
RIP CITY!
Slažem se, sad je lako lupati Osasunu (a ni njih nisu mogli u gostima) i pokazivati šatro neku snagu.bparena je napisao/la:nek to sad nabiju na k***cGorki je napisao/la:Konačno igraju kako treba.
Real sa lošijom gol razlikom i sa manje datih golova bježi 7 bodova (sad ce valjda biti - 4)
Ko bi reko da ce trku za najboljeg strijelca voditi Alexis i Messi
Inace do 1 gola katastrofa,poslje toga se razigrali.Alba za mene najbolji u 1 poluvremenu.
Iniesta doktor
Inace do 1 gola katastrofa,poslje toga se razigrali.Alba za mene najbolji u 1 poluvremenu.
Iniesta doktor
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ajmo kralju još jedan.
Najveći svih vremena.
Najveći svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 1 gost.