Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Znam, znam..
Reci cemo ponajvise politicki

E za to nisam znao.GriFFoNi je napisao/la: Jos ce interesantnije biti na tribinama, dobro poznato prekinuto prijateljstvo ultrasa Verone i Intera..od najboljih prijatelja do najvecih dusmana.Interisti najavili 1500 svojih navijaca u Veroni.Domacini ipak strahuju za obicne navijace, simpatizere oba kluba misleci na moguce nerede, jer je mrznja stvarno velika.Kako god bice ovo dobra tekma sigurno, verona igra mangupski.
Samo razlog više da se utakmica pogleda večeras. Ima da gori i na terenu i na tribinama
Ja te volim, volim Željo..
pa dobro, istina da je djelom i zbog toga, ali ne konkretno zbog toga .. recimo, nisu ni Interisti fašisti, kao ni navijači West Hama sa kojima su Laziali u odličnim odnosima 
Ja znam da su "nama" Napolitanci i Torinezi (oni pravi :p) braca, da se ne uvrijede Juventusovi navijaci.
Da ne idemo off, veceras imam osjecaj da ce biti bas odlicna utakmica, svidja mi se igra Verone i mislim da mogu i do 3 bobe
A usput sutra sta Bog da protiv bianconera

Maggio operisan po hitnom postupku, usled udarca grudi i otkrivanja da je imao problema sa pneumotoraksom. Sezona izgleda gotova, WC upitan.
Djordjevic potpisuje za SSL, objava pred mech sa Milanom.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=824099" onclick="window.open(this.href);return false;
Djordjevic potpisuje za SSL, objava pred mech sa Milanom.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=824099" onclick="window.open(this.href);return false;
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pravi napadac, steta sto nije 2 godine mladi al' eto fin posao Lazia.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
26 godina, taman je to, samo neka on nastavi zabijati kao u Nantesu .. inače dolazi kao slobodan igrač, a kako drugačije10DelPiero je napisao/la:Pravi napadac, steta sto nije 2 godine mladi al' eto fin posao Lazia.
Prije bi ja rekao italy styleChinaglia je napisao/la:26 godina, taman je to, samo neka on nastavi zabijati kao u Nantesu .. inače dolazi kao slobodan igrač, a kako drugačije10DelPiero je napisao/la:Pravi napadac, steta sto nije 2 godine mladi al' eto fin posao Lazia.Lotito style
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
dobar ovaj Bonaventura, valjalo bi ga dovest u Lazio 
- _forzamilan_
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Senad Lulić 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Čist penal nije dosudjen Parmi .. nakon šuta Cassana Montoliva pogodila u ruku lopta .. išla je u gol.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
čist penal kod 0-1 nam nije svirao, ebem mu mamu
a poslije čist faul nad Keitom nije sviran, a prošao je golmana Avramova i neki njihov igrač ga sruši .. znači, mogao je biti i crveni karton
Cagliari fula penal i Keita odmah kažnjava, to je 0-2
Cagliari fula penal i Keita odmah kažnjava, to je 0-2
Penala za Milan
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Tako jeee..Amauri za 2:3 Forza Parma
Amauri majstorija.
Penal.

Penal.
Evropu.Ne plasiraju li se nogometaši AC Milana u Evropu sljedeće sezone, Clarence Seedorf će, piše Corriere dello Sport, dobiti otkaz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Utajivac, tutanj na temu BundesligeSaurman je napisao/la:Evropu.Ne plasiraju li se nogometaši AC Milana u Evropu sljedeće sezone, Clarence Seedorf će, piše Corriere dello Sport, dobiti otkaz.
Kad već citas novosti sa Fba
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
- Interista02
- Kontakt:
Koji cirkus ispade ovo kolo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.