AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 16 mar 2014, 13:43

Iskusan trener s reputacijom ipak ima neki autoritet, zna kako izvršiti pritisak na klub da mu omogući pojačanja i konkurentan tim koji će se boriti za trofeje. Seedorf i ostali mlađi treneri ne smije/ne znaju i zato je bolje da se krene s nekim karizmatičnim stručnjakom, Italijanom po mogućnosti, koji poznaje ligu i zna kako stvari funkcioniraju.

Poenta je da s njima makar imaš kakvu-takvu nadu da će se nešto promijeniti, da će se stvari pomaknuti s mrtve tačke. S nekim ko se ne smije zamjeriti Berlusconiju i Gallianiju znaš šta te očekuje, sigurno ništa pozitivno.
Bixente je napisao/la:Igrao sam pobijedu na vas!! Nadam se da ce biti , sada je pravo vrijeme da bi se ukljucili za EPL!
Preporuka: Nemoj se previše nervirati kad ti listić ode u nepovrat. ;)

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 16 mar 2014, 13:45

Mislim da imate solidnu ekipu, po meni vam fali trener koji ce to napucati maksimalno, psiha i napucavanje igraca da ginu na terenu i za svaku loptu!! Moje neko misljenje!! Jer svako se nalozi protiv Milana i onda je jos teze!! E tu igraci po meni trebaju biti vukovi!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 mar 2014, 13:50

Bixente je napisao/la:Mislim da imate solidnu ekipu, po meni vam fali trener koji ce to napucati maksimalno, psiha i napucavanje igraca da ginu na terenu i za svaku loptu!! Moje neko misljenje!! Jer svako se nalozi protiv Milana i onda je jos teze!! E tu igraci po meni trebaju biti vukovi!!!
Da, to je jedan od problema. Ali šta ako ne valjaju ni igrači (a očito je da ne valjaju) :?: Ovdje treba novi trener (već sam opisao "Gospodina Idealnog"), rebuilding tima za jedno stotinjak miliona eura i uigravanje te iste ekipe, tj. usađivanje pobjedničkog mentaliteta. A to je sve osim kratkotrajnog i bezbolnog procesa. Ali bitno je da se isti desi, mada kako stvari stoje...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 mar 2014, 13:52

Claus je napisao/la:Iskusan trener s reputacijom ipak ima neki autoritet, zna kako izvršiti pritisak na klub da mu omogući pojačanja i konkurentan tim koji će se boriti za trofeje. Seedorf i ostali mlađi treneri ne smije/ne znaju i zato je bolje da se krene s nekim karizmatičnim stručnjakom, Italijanom po mogućnosti, koji poznaje ligu i zna kako stvari funkcioniraju.
Taj pritisak nisam vidio zadnjih 15 i više godina koliko aktivno pratim Milan. Jednostavno trener može sugerisati koga bi ali ćelo gleda šta je pojeftino ili džaba pa se ti krpi sa takvim igračima. Allegrijeva tiha patnja bio je Hamšik a ćelo mu dovodio Muntarija i sl. :lol:
Normalno da u takvim uslovima nijedan ozbiljan trener neće da se prihvati kluba kao što je trenutno Milan pa se dovode rookie poput Allegrija ili sad Seedorfa koji nisu zahtjevni.

Gledam Atalantu, Yepes je doktor za Boneru jbt :mrgreen:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 mar 2014, 13:52

Claus je napisao/la:Iskusan trener s reputacijom ipak ima neki autoritet, zna kako izvršiti pritisak na klub da mu omogući pojačanja i konkurentan tim koji će se boriti za trofeje. Seedorf i ostali mlađi treneri ne smije/ne znaju i zato je bolje da se krene s nekim karizmatičnim stručnjakom, Italijanom po mogućnosti, koji poznaje ligu i zna kako stvari funkcioniraju.

Poenta je da s njima makar imaš kakvu-takvu nadu da će se nešto promijeniti, da će se stvari pomaknuti s mrtve tačke. S nekim ko se ne smije zamjeriti Berlusconiju i Gallianiju znaš šta te očekuje, sigurno ništa pozitivno.
Bixente je napisao/la:Igrao sam pobijedu na vas!! Nadam se da ce biti , sada je pravo vrijeme da bi se ukljucili za EPL!
Preporuka: Nemoj se previše nervirati kad ti listić ode u nepovrat. ;)
Takav trener ne postoji. onaj koji bi zayebao Berlusconija i Galijanija, jednostavno ga nema. i suludo je pricati o iskustvu i na taj nacin da ih obrlati, kad su ovi i vise nego iskusni, mogu predavati tom ''novom'' treneru.
jednostavno, nista se ne moze napraviti preko noci, Seedorf je dosao i treba sada covjeku pruziti max podrsku neka radi svoj posao, rezultati ce doci, ali ne mogu odmah, nikada nije ni islo tako, a Seedorf je pravi covjek za to, ubijedjen sam, sto se tice njegovi rezultata u ovoj sezoni to treba staviti u drugi plan, neka radi na spremi, kondiciji. uigravanju ekipe, na ljeto dovesti neki par igraca po njegovoj volji, otjerati neke, i onda tek od pocetka sljedece sezone gledati rezultate, ali da se ne shvati ozbiljno. ne odmah jurisati na skudeto, od toga nema nista ( jedino kad bi nas svemoguci pogledao) vec u borbu za LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 16 mar 2014, 13:55

Nama samo moze pomoci 100-200 miliona ostalo nista :!: :!:

Prema ovoj postavi danas mislim da ce biti X,a ne bi me iznenadilo ni da gosti odnesu puni plijen..
FORZA MILAN

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 mar 2014, 13:57

Nema hajra dok braca arapi ne pocnu filovati. :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 mar 2014, 13:58

Navijaci se skupili, protestuju, valjda su blokirali sve ulaze. Ne znam bas koliko ovo moze pomoci, ali boze moj, vrijedi pokusati. Dosta smo sutili. Ako ne moze milom, zna se sta preostaje...

Curva Sud is shouting right now MERDA MERDA to some players and want them to leave Milan. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 mar 2014, 14:00

_forzamilan_ je napisao/la:
Taj pritisak nisam vidio zadnjih 15 i više godina koliko aktivno pratim Milan. Jednostavno trener može sugerisati koga bi ali ćelo gleda šta je pojeftino ili džaba pa se ti krpi sa takvim igračima. Allegrijeva tiha patnja bio je Hamšik a ćelo mu dovodio Muntarija i sl. :lol:
Normalno da u takvim uslovima nijedan ozbiljan trener neće da se prihvati kluba kao što je trenutno Milan pa se dovode rookie poput Allegrija ili sad Seedorfa koji nisu zahtjevni.

Gledam Atalantu, Yepes je doktor za Boneru jbt :mrgreen:
Ne možeš ga ni vidjeti, jer takve stvari neće olako procuriti u javnost. To je nešto što se rješava prijateljskim razgovorom u četiri oka, ali i daje do znanja odmah po potpisivanju ugovora. Uvjeren sam da postoje treneri, a i naveo sam dvojicu, koji mogu utjecati na starce i spriječiti propadanje Milana.

@milanist, ovo vrijedi i za tebe. ;) Svako ima svoje mišljenje, a moje je da kvalitetan trener može pokrenuti lavinu na San Siru.

Btw, i ovo što kažu ostali za strana ulaganja i kupovinu kluba - bila bi to najbolja opcija. I ostaviti Barbaru kao predsjednicu, jer žena ima viziju šta i kako. Ona je budućnost, a pedofil i ćelavac prošlost.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 16 mar 2014, 14:14

rope11 je napisao/la:Navijaci se skupili, protestuju, valjda su blokirali sve ulaze. Ne znam bas koliko ovo moze pomoci, ali boze moj, vrijedi pokusati. Dosta smo sutili. Ako ne moze milom, zna se sta preostaje...

Curva Sud is shouting right now MERDA MERDA to some players and want them to leave Milan. :mrgreen:
slika
slika
slika
slika

[youtube][/youtube]

slika
slika

[youtube][/youtube]
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 mar 2014, 14:17

A stvarno ne znam sta se toliko uzadte u kurvesinu ( barbaru ), pa od nje je sve ovo i krenulo. dok se ona nije uplela u Milan bili smo sila i strah i trepet za svakoga, kada je se ona pocela baviti o stanju u Milanu sve je krenulo nizbrdo.
prvo je otjerala sve igrace sa velikim platama ( citaj zvijezde tima, Ibra, T.Silva ... ) a sve u fazonu da se ogranice troskovi i srezu plate, zbog toga je ovako stanje u Milanu. pa nece ti ni jedan WC igrac doci igrati za 2 M godisnje. dok nje nije bilo doduse imali smo i vece troskove ali smo imali i zvijezde u timu, kad je ona dosla nastao je haos.... e sad vidjet cemo sta je planirala, ako nastavi ovako onda jedino preostaje da ugasimo svjetlo i to je to...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 mar 2014, 14:51

Nek neko postavi dobar link za utakmicu, hvala ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 mar 2014, 14:53

Oficijalni sastavi: AC Milan (4-2-3-1) – Clarence Seedorf
Abbiati; Abate, Mexes, Bonera, Emanuelson; Essien, De Jong; Poli, Montolivo, Kakà; Balotelli.
Bench: Amelia, Zaccardo, Zapata, Silvestre, Constant, Muntari, Taarabt, Honda, Saponara, Robinho, Pazzini.

Parma F.C. (4-3-3) – Roberto Donadoni
Mirante; Cassani, Felipe, Lucarelli, Molinaro; Acquah, Marchionni, Parolo; Biabiany, Cassano, Schelotto.
Benvh: Bajza, Pavarini, Galloppa, Gobbi, Sall, Rossini, Nyantakyi, Munari, Obi, Palladino, Cerri, Amauri.

http://sportska-tv.net/" onclick="window.open(this.href);return false; ovdje imaju dobri linkovi :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 mar 2014, 14:57

Majko mila ja sastava :lol:
Mogao je jos umjesto Kake Muntarija stavit

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 mar 2014, 15:09

E moj Abiati

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 16 mar 2014, 15:10

:lol: :lol:
FORZA MILAN

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 mar 2014, 15:12

Ee muko moja :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 mar 2014, 15:12

svaka čast :geek:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 mar 2014, 15:13

Alaselamet, Boze sacuvaj bruke
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 mar 2014, 15:14

:lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.