FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Kad mu nisu dali otkaz za one dvije blamaže u par dana onda ne znam kad će.To što je igrao protiv Bayerna i Reala nije nikakvo opravdanje kad primiš 11 golova u dvije utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Veh za razliku od Safa toliko nije sklon petardama, bolje je prelazno resenje(Tuselu istice ugovor 2015) i posto on uglavnom potpisuje ugovor na godinu dana rizik sa njim je minimalan i taman bi tada mogli da uzmu Tusela dok bi Safa morali da otpuste a to tako lako ne ide.Nisu oni svakako za tu varijantu gde bi treneru platili odstetu.Mada ko zna mozda Keler i ostane do kraja svog ugovora, pa ga nasledi Tusel.Saurman je napisao/la:Ako je alternativa Veh onda je Schaff bolja opcija.
Bilo bi glupo da zbog jednog Safa izgubis Tusela ako ces vec sa njim da potpises visegodisnji ugovor.
Keller jos ziv izgleda... Svaki put ove sezone kad bi mu se spremao otkaz I'll smo pobjedzivali sretno ili protivnik dobije crveni karton rano(basel,augsburg) pa nam olaksa put do pobjede a smrad se zadrzi na klupi... I tako ukrug... Jos 2 igraca iz u19 pored avdijaja su potpisali ugvoore . Marvin friedrich koji je stoper I pascal itter koji igra desnog beka I desno krilo. Potpisali su do 2017te... Pomenuti su vec bili na zimskim pripremama sa prvim timom...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Kakve su sanse Schalkeu veceras da izvuce pozitivan rezultat, al iskreno?
010 ISN'T JUST A CODE
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schalke je veceras napravio izuzetno veliki posao pobijedivsi Augsburg koji je u posljednje vrijeme igrao izuzetno dobro. Sa ova tri boda su jos vise odmakli pratiocima i LP-a naredne godine ne bi trebala doci u pitanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ako se za nešto može odati priznanje Kelleru to je onda afirmacija mladih igrača Schalkea...
Agieren statt reagieren
Keller opet pokazuje da je macka sa devet zivota...
Nakon dva ubjedljiva poraza Schalke je upisao dvije pobjede koje su veoma bitne sto se plasmana u LP naredne sezone tice.
Prvo su nakantali njihovog tzv. Angstgegnera, da bi nakon toga upisali veoma vaznu pobjedu kod neugodnog Augsburga.
Koliko je ovo za Schalke dobro, toliko je i lose jer mislim da sa Keller-om nisu u mogucnosti napraviti taj potrebni iskorak.
Nakon dva ubjedljiva poraza Schalke je upisao dvije pobjede koje su veoma bitne sto se plasmana u LP naredne sezone tice.
Prvo su nakantali njihovog tzv. Angstgegnera, da bi nakon toga upisali veoma vaznu pobjedu kod neugodnog Augsburga.
Koliko je ovo za Schalke dobro, toliko je i lose jer mislim da sa Keller-om nisu u mogucnosti napraviti taj potrebni iskorak.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ja sam sve uvjereniji da nije keller toliki problem koliko manjak ambicije onih iznad njega. njima je on dovoljan za ispunjenje klupskih ciljeva, a vjerovatno jeftiniji od svih drugih opcija. a reala ne bi izbacili ni sa rinusom michelsom. kao ni igrali bitniju ulogu u bl.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Sto se tice tekme sa augsburgom , vrlo vrlo lose prvo poluvrijeme. Ali eto posrecilo nam se da nakon naseg prvog suta u okvir njihov golman pokloni gol huntellaru I tu je ubijen augsburgov momentum jer ruku na srce bili su puno konkretniji I izgledali su kao da puno vise zele pobjedu nego mi. Pocetak drugog poluvremena sjajna akcija ayhana I I 2 1 I tu se augsburg skroz pogubio do zadnjih 10tak minuta kad smo imali vise srece nego pameti . Nevjerovatno je koliko nam zadnja linija izgleda panicno svaki put kad se uputi duga lopta I protivnicki igrac pokusava da se ubaci iz drugog plana ... Ovo traje vec mjesecima... Zracne duele olahko gubimo , pred kraj utakmice kad se rezultat lomi obavezno padamo I pustamo protivniku da nam se useta do 16sterca kad mu se cefne... Ovaj put se bogu mozemo zahvalit jer je benny igrao pa je pocistio ili sjajno reagovao u dosta kriticnih situacija ,da je umjesto njega bio tu santana 3ca bi nam bila zagarantovana...Tim hoogland, ja stvarno neznam sta vise treba da se desi da se ovaj lik posalje u amatersku ekipu u regionalligi west . Konstantno grijesi I to u osnovama fudbala, u napadu beskoristan u odbrani ga ljudi prolaze kao da ga nema,sa loptom je na vi , a svojom nesigurnoscu ulijeva nervozu I drugim igracima... Neustadter je odlican u presjecanju lopte , recimo najzasluzniji je za prvi gol koji smo postigli ali uprkos velikoj borbenosti limitiranost je vise nego ocigledna.nazalost... Cim treba predbriblati igraca I prenijeti loptu ili uputit imalo komplikovaniji pas on u vecini slucajeva pogrijesi. Kolasinac definitivno igrac utakmice, lik je pojeo hana. Imao je 6-7 panterskih intervencija I nekoliko odlicnih ubacivanja u napad a kao slag na tortu dosla je I asistencija. Svaku utakmicu sve je bolji u igri prema naprijed I napredak u tom segmentu u odnosu na proslu godinu je enorman... Hunta je klasa nad klasama I tesko ce ovih 7, 5 milki koje prima kod nas biti dovoljno da ga zadrzimo... Pale, keller kenja gurajuci neku od te djece na neprirodne pozicije ,recimo goretzka igra krilo iako to nikad u zivotu nije igrao..ayhan igra u vezi a cijelu karijeru igra stopera... Ksyvle neslazem se da u vrhu kluba nema ambicija jer da nema nebi se preko ku..a nasadzivali da zadrze huntu ,farfana ,bennya ,draxlera itd... Jednostavno da bi se ugrozio doofmund a pogotovo bayern potrebna su puno veca ulaganja a finansijska situacija u klubu to nedozvoljava... I da ,i mi smo zainteresovani smo za hahna
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Bit će od onog alog Ayhana nešto, ono malo što sam dosad od njega vidio mi se svidjelo. I ne vidim sad toliki problem ako ga se stavlja na DM-a umjesto na stopera, jer veoma je mlad igrač tako da u ovim godinama na ovakom nivou može uspješno da savlada igranje na nekoliko pozicija, od čega on a ponajviše S04 mogu samo profitirati...
Agieren statt reagieren
Naša U19 se danas plasirala u polufinale Youth League Lige prvaka.
I to pobjedom protiv chelsea 3 1 na strani.. Golove su postigli sebastian hedlund, florian pick I mourice multhaup.. Nas adis omerbasic je odigrao 90 minuta I ono sto je zanimljivo je to da avdijaj nije uopste ulazio u igru..
Učešće u LP se Schalkeu isplatilo, klepili su 30 miliona eura... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dobije li se sta kesa ako u 19 ekipa osvoji ligu prvaka,zna li ko?
" onclick="window.open(this.href);return false;

Šteta pa nema Santane...

Šteta pa nema Santane...
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 18 mar 2014, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- legenda reala
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neobicno ih gledati u ovim zelenim dresovima protiv reala.
seo dominira 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ne mogu se oteti dojmu da Schalke ima pravog trenera koji bi to znao posložiti da bi Schalke pružio puno bolji otpor Realu. Ne kažem da bi ih prošli ali bi Schalke odigrao puno bolje jer očito jest da ova ekipa ima potencijala samo ga treba znati posložiti.
U obrani ispadaju poput amatera.
Nadam se Tuchelu ubrzo ako nemaju love za neko provjereno ime.
Draxler igra previše sigurno. Imao je jedno 3 puta 1 na 1 pa ništa nije niti pokušao već je stao i odigrao nazad. To mi se ne sviđa nimalo jer bi baš on morao probati barem ići do kraja u driblingu i završiti a ne ovako. Iako, prime loptu, pogleda, smireno odigra i ne paničari, to je stvarno pohvalno za tako mladog igrača. Ogroman potencijal, moram priznati.
Obasi prilično dobar, Meyer previše sigurno igra iako naravno nije loš, Kaan mi se sviđa, Fahrmann pokazao u 2-3 navrata da je jednostavno vrlo dobar golman koji može samo napredovati.
U obrani ispadaju poput amatera.
Nadam se Tuchelu ubrzo ako nemaju love za neko provjereno ime.
Draxler igra previše sigurno. Imao je jedno 3 puta 1 na 1 pa ništa nije niti pokušao već je stao i odigrao nazad. To mi se ne sviđa nimalo jer bi baš on morao probati barem ići do kraja u driblingu i završiti a ne ovako. Iako, prime loptu, pogleda, smireno odigra i ne paničari, to je stvarno pohvalno za tako mladog igrača. Ogroman potencijal, moram priznati.
Obasi prilično dobar, Meyer previše sigurno igra iako naravno nije loš, Kaan mi se sviđa, Fahrmann pokazao u 2-3 navrata da je jednostavno vrlo dobar golman koji može samo napredovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.