FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bra'o mrcino!

Mislim da nema vise rekorda u barceloni da ga nije oborio sto se tice broja golova.
TATA!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Mislim da Messi nikad nije promasio ovakvo nesto
..
EDIT: Tello poludio. Taman mislio napisat kako me nerviraju ovi njegovi isti prodori kad ono
.
EDIT: Tello poludio. Taman mislio napisat kako me nerviraju ovi njegovi isti prodori kad ono
Zadnja izmjena: Lillard0, dana/u 16 mar 2014, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!
Još još... 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Odmah sam napisao da se može očekivati ovakva utakmica, dok u sastavu nema onih uhljupa, Neymara i Piquea.
Messi je najveći svih vremena, čisto onako da još jednom ponovim.
Messi je najveći svih vremena, čisto onako da još jednom ponovim.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
To lutkooo...mandraX je napisao/la:Još još...
Može li još?
Odlicna uvertira za klasiko, perfekto su odigrali vecerasnju utakmicu.
Jeste j3beni 
Midzet u svom stilu :smajlikojipovraca:
Midzet u svom stilu :smajlikojipovraca:
Jbeš Messija, Iniesta is back! 
- hule_barca
- Kontakt:
Prije svega lijepo je vidjeti dobro popunjene tribine te dobru uvertiru pred klasiko. Igračima se danas nema puno toga za zamjeriti osim par sitnih propusta. Sljedeća utakmica će odlučiti da li ostajemo bez trofeja ili smo još u igri. Ja bih krenuo sa istom postavom kao protiv Citya u srijedu. Ne trebamo se zalijetati na pobjedu, da nas ne bi uništili u kontrama. Igrati svoju igru, a gol će doći. Bitno je da odbranu dobro odradimo i da se čuvamo kontri i naravno kornera.
Mes Que Un Club
Fantastican uvod u ono sto nam slijedi iduci tjedan - utakmica sezone. Najbolja vijest je sto je vec mandraX spomenio, Iniesta je usao u strasnu formu, bez njega ova momcad je jako oslabljena, ne treba za to posebna pamet. Messi po starom. Ono sto me zanima sta ce Tata napravit' za Clasico. Danas su odmarali Cesc i Neymar. Makar sam siguran da ce Cesc bit u prvih 11, za Brazilca nisam siguran. Pedro je danas bio jako dobar, Alexis također, ali vidjet cemo. Obrana ce vjerovatno ostat' ista jer Pique se jos nece dovoljno oporavit (nadam se).
RIP CITY!
MESSI BOŽE !!!!!!!
dovoljno je par utakmica da stigne portugalskog kopitara, iako je pauzirao mjesecimaZutiMrav je napisao/la:Da je Osasuna svake hefteMessi do 60 komada.
Kloko ronaldo ima golova mesi 18 ?let3 je napisao/la:dovoljno je par utakmica da stigne portugalskog kopitara, iako je pauzirao mjesecimaZutiMrav je napisao/la:Da je Osasuna svake hefteMessi do 60 komada.
25...terabajt je napisao/la:Kloko ronaldo ima golova mesi 18 ?let3 je napisao/la:dovoljno je par utakmica da stigne portugalskog kopitara, iako je pauzirao mjesecimaZutiMrav je napisao/la:Da je Osasuna svake hefteMessi do 60 komada.
RIP CITY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cestitke Messiju! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.