Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ako nam je Adidas sponzor onda tesko da ce dresovi biti bez njihove klasicne tri linije, svi ostali su im takvi. http://news.sportslogos.net/2013/11/15/ ... -cup-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
Napravice nam sigurno njihov klasicni dres sa nekim posebnim detaljima. Nadam se da nece biti nista ekstragavantno kao ove meksicke munje, bas je ruzno. Ni njemacki mi nije nesto posebno lijep...
Napravice nam sigurno njihov klasicni dres sa nekim posebnim detaljima. Nadam se da nece biti nista ekstragavantno kao ove meksicke munje, bas je ruzno. Ni njemacki mi nije nesto posebno lijep...
Zar uopste postoji neko na dunjaluku ko ocekuje dres bez tri linije, zastitnog znaka adidasa?
Hoćemo 4 linije 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- calcio
- Kontakt:
Hoces da kazes, moraju i Sejdic i Finci takodje dobiti jednu linijuDooVe je napisao/la:Hoćemo 4 linije
calcio je napisao/la:Hoces da kazes, moraju i Sejdic i Finci takodje dobiti jednu linijuDooVe je napisao/la:Hoćemo 4 linije
Volim te Bosno!!!
Ha ja, kad je dernek nek i hala goricalcio je napisao/la:Hoces da kazes, moraju i Sejdic i Finci takodje dobiti jednu linijuDooVe je napisao/la:Hoćemo 4 linije
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- calcio
- Kontakt:
Jadni Adidas, nisu ni svjesni u sta su se upustiliDooVe je napisao/la:Ha ja, kad je dernek nek i hala goricalcio je napisao/la:Hoces da kazes, moraju i Sejdic i Finci takodje dobiti jednu linijuDooVe je napisao/la:Hoćemo 4 linije
Trazice ovi nasi da linije budu u zelenoj, crvenoj i plavoj boji, a onda ce ih Sejdic i Finci tuziti evropskom sudu i to ce biti pocetak propasti za njemackog giganta

nešto najbolje što je viđeno sigurno, aah kad bi ovo bilo...
nemoze ga ni Adidasov design team napraviti bolje!H.I.M je napisao/la:
nešto najbolje što je viđeno sigurno, aah kad bi ovo bilo...
ovo treba savez poslati da se naptavi i tacka!
G BUSSA BUSS
Za ovaj dres ne bih žalio dati sto maraka ako bi naša repka nosila nešto slično.

Plavi dres, bijeli šorc i plave štucne

Plavi dres, bijeli šorc i plave štucne

DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj je strasan @bagrcavi. Sve i jedan dizajn dosada sto je postavljen po meni je bezveze, ovaj Schalkeov bi bio vrh.
- tuzlak1987
- Kontakt:
De ljudi kakve su vam ovo plave, ko Tihi okean boje. Treba nam plava sa stare zastave, boja grba
I da nam vrate bijele dresove sa plavim sorcem. Ne ove poptuno bijele komplete. Ali prije ce jos uvalit zutu boju.tuzlak1987 je napisao/la:De ljudi kakve su vam ovo plave, ko Tihi okean boje. Treba nam plava sa stare zastave, boja grba
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit ce jedna potpuno bijela i jedna potpuno plava garnutira. Zbog glupih pravila FIFA-e.
A iskreno ne bih imao nista protiv nekog sitnog zlatnog detalja, ali nista sto upada u oci. Bijela-plava-zlatna je jedna od najljepsih kombinacija.
A iskreno ne bih imao nista protiv nekog sitnog zlatnog detalja, ali nista sto upada u oci. Bijela-plava-zlatna je jedna od najljepsih kombinacija.
-
edgardavids
- Kontakt:
Sta ce nam tolika bijela bola to se brzo prlja.
Koliko sam primjetio, samo adidas fura te jednobojne dresove, dok nike i puma ne. Samo ne znam da li je to njihov fazon ili ce se toga svi morati pridrzavati na WC?
Kako god, glupo pravilo. Ako je uopste tacno.
Imaju li uopste trece garniture dresove kod reprezentacija?
Kako god, glupo pravilo. Ako je uopste tacno.
Imaju li uopste trece garniture dresove kod reprezentacija?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nase boje su plava i bijela i nikakve druge ne bi smjele dolaziti u obzir osim kombinacije samo te dvije boje.
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Mogli su nam napravit' retrofixator je napisao/la:znaci vratili smo se adidasu
Balja 1999.godina
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
jednobojno i dominantno svjetlo/tamno nisu jedno te isto... pravilo u vezi dresova ne govori o tome da garnitura (dres, sorc, stucne) bude jednobojna vec da jedna garnitura bude dominantno svjetla, a druga dominantno tamna... dresovi argentine i njemacke su adidas i nisu jednobojni... svi ce se drzati pravila bez obzira na dobavljaca...Donnie Darko je napisao/la:Bit ce jedna potpuno bijela i jedna potpuno plava garnutira. Zbog glupih pravila FIFA-e.
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, General505, s4mke, Sheyi, successminator i 33 gosta.