Precjenjeni teniseri

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Precjenjeni teniseri

Post Postao/la Admir_Sa » 02 feb 2010, 00:01

adnan24 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Kada je osvajao 2-3 RG, tih godina nije uspio da dolazi do finala na drugim grand slamovima. Znaci nije to do sazrijevanja. Njemu su te godine bile vrhunac karijere i to je to

Nisi u pravu...dok je osvajao RG bio je totalno mlad i nije bio sazrio ali je momak jednostavno rodjen za tu podlogu tako da nije bilo problema dok za ostale podloge je ipak bilo potrebno malo iskustva i prilagodjavanja za brze podloge kao i poboljsanje servisa
A koliko dugo je dolazio to Rogera na ostalim GS? Jednu godinu i to je to, nece vishe nikad
nema potpisa

sb citizen
Kontakt:

Re: Precjenjeni teniseri

Post Postao/la sb citizen » 17 feb 2010, 23:07

vidim da se bezveze vodi rasprava, i bit će mi drago za par mjeseci nasmijat se svim zlobnicima koji osporaVaju nadalov talent i uspjeh govoreći on samo trči, on ovo,ono...uvjeren sam da se rafa vraća jači no ikada, jer sam prateći dugo tenis shvatio sam da rijetko tko ima jaču mentalnu snagu..što se tiče ove ozljede, ništa važno, koliko sam čuo nije riječ o tenditisu kao prošle godine tako da nema beda...ove godine ne brani ništa sa svoja najomiljenija turnira, tako da ce tu sigurno znat iskoristit šansu...federer ako ništa neće nikad imat osvojen Davis Cup i zlato pojedinačno sa olimpijade :D

V A M O S R A F A.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.