Treći.Liverpool. YNWA je napisao/la:jooj jbm ti ovu diviziju da su na istoku 4. bi bili
Jbg, tako je kompletne sezone.
Treći.Liverpool. YNWA je napisao/la:jooj jbm ti ovu diviziju da su na istoku 4. bi bili
pardon, nisam ni pogledao tablicu, to onako odokativno rekaoDonnie Darko je napisao/la:Treći.Liverpool. YNWA je napisao/la:jooj jbm ti ovu diviziju da su na istoku 4. bi bili![]()
Jbg, tako je kompletne sezone.
Ne znam da li mi se cini, ali Sunsi mi uvijek izgledaju nekako bolje kad su braca na terenu.SoooE7 je napisao/la:Braca Morris ove sezone odlicni bas kao i Green. Uvijek mi je Green bio drag igrac, pogotovo radi zakucavanja. Ali ove sezone zaista ima lude partije.
I ja sam primjetio. Jako su korisni sa klupe. Zaista bih volio da vidim Sunse u PO. Jest da nemaju sanse za nesto ozbiljnije, ali svidja mi se njihova igra. Bilo bi dobro kada bi doveli nekog kvalitetnijeg centra, jer Plumlee nije za startnog centra.Donnie Darko je napisao/la:Ne znam da li mi se cini, ali Sunsi mi uvijek izgledaju nekako bolje kad su braca na terenu.SoooE7 je napisao/la:Braca Morris ove sezone odlicni bas kao i Green. Uvijek mi je Green bio drag igrac, pogotovo radi zakucavanja. Ali ove sezone zaista ima lude partije.![]()
A Green nije normalan.
Najvise mi se svidja sto su svi ukljuceni u ovaj lov za playoff 100%. Svi se bore i svi igraju kosarku zivota.

Ja bolan, koja je to rinakaDonnie Darko je napisao/la:Tacno mi se place dok gledam kako se Len i Plumlee izmjenjuju pod kosem. Ne zna se koji je gori.
Ustvari zna se, Len.
Plumlee u svakoj utakmici pravi isti goaltending. ISTI
Poraz i ulazak u lutriju.golden je napisao/la:Poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.