EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Htv ima otvoreno emisiju sad o rukometu gost Lino ,Ko voli nek pogleda 

Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Valencia je napisao/la:Ljubav,ljubav je napisao/la:@KDN
Eto ti Vori!
Nadam se da ce se sresti Hrvatska i Srbija, ali je malo vjerovatno jer su jednostavno nekvalitetni.
Hrvatska je malo kvalitetnija, ali sve je to u 5 deka.
Gunnarrson je pravi pivot, a ne Vori!
Momak ti ako imas vise od 17-18 god., onda imas problem koji se ne smije zanemarit.. Bilo bi strasno da neko od 20 i vise godina komunicira na takvom nivou i da pronalazi zadovoljstvo u (iskljucivo) idiotiskom komentarima (vidim da si popularan na svim mogucim forumima) i lozenju nekih glupana koji ne shvataju da to radis iz nekog bolesnog zadovoljstva, kompleksa nize vrjednosti... Vjerovatno si u drustvu marginalna licnost, pa popularnost za kojom ceznes trazis u virtualnom svijetu. Nisi svjestan da svaki odrasli (ne po godinama, nego po mentalnom sklopu) covjek manje cjeni tebe nego nekog ko je skucen sa mozgom pa pusi tvoje providne fore. Ja znam lika koji ima 27 godina, cijeli zivot na sebe privlaci paznju glupim komentarima i ostade i dan danas takav. Niko ga ne shvata ozbiljno. To jednostavno udje u krv i postane hrana koja ispunjava i bez koje ne mozes. Ti sigurno ne planiras uvijek biti takav, ali kada takvo ponasanje udje u krv postaje kasno i onda jedino psihijatar moze probat popravit pokvareno. Zato ti lijepo stani pred ogledalo, pogledaj se i zapitaj je l normalno to sto radis po ko zna koliko stranica. Moze se ego zadovoljit na puno bolji nacin, ovaj ti je jako glup. Vidim da bi mogo bit normalan momak, pa ti zato iz najbolje namjere govorim da malo razmislis o ovome. Tebi to izgleda sasvim bezazleno, al ces me se sjetit kada ti bjesomucno privlacenje paznje na sve nacine postane nacin zivota. Ja ti se vise nikad necu obratit dok ne pocnes komentarisat normalno kao svaki normalan covjek.
- Nikada se ne svadjaj sa budalom, jer ce te navuci na svoj teren, a onda ce da te uzme na iskustvo....
- "We are all equal" - said fool! ("viša matematika")

Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.