Ma gdje ce ko udariti na DadzaloaaS_Roma je napisao/la:
Valjda ce moci Tomića zaustaviti![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma gdje ce ko udariti na DadzaloaaS_Roma je napisao/la:
Valjda ce moci Tomića zaustaviti![]()
![]()
![]()
![]()

Sekac, svaka cast Boga mi! Evo ruka, prvi put u zivotu da isto mislimo...sekac je napisao/la:Ovako stvari stoje po mom viđenju ne mora znaćiti da sam u pravu.Željo ima prednost i lagan raspored vani a težak kući i imaju pravo da budu največi kandidat za titulu.Jer ako dobiju kući Širokog,Čelika,Sarajevo a u gostima ne kiksaju kod Olimpica i Veleža treba im čestitati a problem im je sastav koji haman da nemaju bolnica je na Grbavici.Široki isto tako mora ići na pobjede svaka im je kvalifikaciona malo je kola do kraja i ako budemo na kraju isti sa Širokim ode titula u Široki zbog međusobnog omjera(dobio Široki obe),Zrinjski isto tako ali ako sa njima bude isti broj bodova titula ide na Koševo jer imamo bolji međusobni skor.Sarajevo je u najtežoj situaciji svaka je kvalifikaciona nemamo prava na kix ali i u najboljoj situaciji što se igračkog kadra tiće imaju širinu klupe što konkurentima fali pa sad vidjet ćemo......
Ne zayebajite.Velez je pravi klub.Imamo korektne odnose sa njima kao i sa njihovom prvom violinom iz sjene Nerminom Niksicem.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
Tema je Sarajevo, zar moras u svakom postu Zelju spomenuti ?? Boze sacuvaj.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
Hahahaha nije ti dobro pasice.monsen je napisao/la:Tema je Sarajevo, zar moras u svakom postu Zelju spomenuti ?? Boze sacuvaj.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto vasi iz uprave vise zelju vole pa im se cesto skinu gace dole u Mostaru. Ali nema veze opet mi vas gotivimo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@Podhum mojne brate sarajlije. Jedina ekipa koja nikad nije bila klosarska cak ni u bivsoj Jugi,a tako i mi prema njima. One godine kad smo ispali 3-4 kola do kraja njima trebala evropa a mi imali sanse za ostanak. Zabi nam Obuca 3 komada,niko im nije A rekao. Ruka ruci poslje tekme i idemo dalje
DzoleZeljo je napisao/la:Vrhunski igrac, nema sta. Iz Italije preko Njemacke, opet nazad u svoju Bosnu.![]()
Vrhunski, nema sta...
Koja si ti pukotinaDzoleZeljo je napisao/la:Vrhunski igrac, nema sta. Iz Italije preko Njemacke, opet nazad u svoju Bosnu.![]()
Vrhunski, nema sta...
Ime ? Ja nikad nisam cuo za njega, kao ni ti. Ali kao igrac s jako veliko karijerom to da, nikad nije bio u nasoj PL. Samo mi zao momka da pored Italije i Njemacke dode da igra u BiH. Ali je logicno da je momak dosao samo na sest mjeseci da malo ude u formu, vec je on opet negdje u Njemackoj, Italiji druga liga sigurno..lafomamone je napisao/la:U ovu ligu nikad vece ime nije doslo
Ti si lud, cak mu znam i neku rodbinu u Jajcu, dosao je u FKS jer je on insistirao na tomemonsen je napisao/la:Ime ? Ja nikad nisam cuo za njega, kao ni ti. Ali kao igrac s jako veliko karijerom to da, nikad nije bio u nasoj PL. Samo mi zao momka da pored Italije i Njemacke dode da igra u BiH. Ali je logicno da je momak dosao samo na sest mjeseci da malo ude u formu, vec je on opet negdje u Njemackoj, Italiji druga liga sigurno..lafomamone je napisao/la:U ovu ligu nikad vece ime nije doslo
Ja ga degradirao?AlanSmith14 je napisao/la:Koja si ti pukotinaDzoleZeljo je napisao/la:Vrhunski igrac, nema sta. Iz Italije preko Njemacke, opet nazad u svoju Bosnu.![]()
Vrhunski, nema sta...![]()
Sve i da je toliko loš koliko si ga ti degradirao, opet je dvije klase iznad bilo kojeg štrumfa s Grbavice u zadnjih 10 godina.
Jajalo je Yaya Toure za nasu ligu,to vam je pokazao prosle sedmice, a pokazace opet ubrzo.
Pa samo ga tako i mozes znati rodbinski, inace za momka nikad niko nije cuo dok nije dosao u Sarajevo.lafomamone je napisao/la:Ti si lud, cak mu znam i neku rodbinu u Jajcu, dosao je u FKS jer je on insistirao na tomemonsen je napisao/la:Ime ? Ja nikad nisam cuo za njega, kao ni ti. Ali kao igrac s jako veliko karijerom to da, nikad nije bio u nasoj PL. Samo mi zao momka da pored Italije i Njemacke dode da igra u BiH. Ali je logicno da je momak dosao samo na sest mjeseci da malo ude u formu, vec je on opet negdje u Njemackoj, Italiji druga liga sigurno..lafomamone je napisao/la:U ovu ligu nikad vece ime nije doslo
Ja jedni ti drugo, ne mogu da vjerujem da nisi cuo za njega do dolaska u FKS, pratis li ti fudbal uopstemonsen je napisao/la:Pa samo ga tako i mozes znati rodbinski, inace za momka nikad niko nije cuo dok nije dosao u Sarajevo.lafomamone je napisao/la:Ti si lud, cak mu znam i neku rodbinu u Jajcu, dosao je u FKS jer je on insistirao na tomemonsen je napisao/la: Ime ? Ja nikad nisam cuo za njega, kao ni ti. Ali kao igrac s jako veliko karijerom to da, nikad nije bio u nasoj PL. Samo mi zao momka da pored Italije i Njemacke dode da igra u BiH. Ali je logicno da je momak dosao samo na sest mjeseci da malo ude u formu, vec je on opet negdje u Njemackoj, Italiji druga liga sigurno..
monsen je napisao/la:Znam igraca mali milion, sto s nasih prostora, sto iz svijeta ali to ti ne mogu dokazati. Naprimjer cuo sam za Delaca, ali za Jajala nikad. MIslim da ni 85% naseg stanovnistva nema pojma ko je on.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.