Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
uvijek smo bili trn u oku misevima, sami protiv svih
fino alla fine
fino alla fine
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Pročitah da je ovo 40 utakmica zaredom kako dajemo barem 1 gol u Serie A.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šuti jarane, gotivio sam ga unazad pet godina. Ovo večeras je sramota. Nisam mogao da vjerujem kako loše sudi.IlCapitano je napisao/la: Koja radost, definitivno jedan od najdražih trenutaka sezone, prvenstveno zbog ovog maloumnika od komentatora pa onda zbog ovih džibera što su došli da se cigane i mlate, živim za dan kad će ispasti, pa i zbog kretena od sudije. (Dino, samo još jednom reci kako je dobar.)![]()
E da, komentator sa Arene je Nenad Milovanović.
A za ispadanje Đenove se redovno molim, pa kakve seljačine igraju za tu ekipu to nije zdravo. I to ne samo ove godine, već evo od kako su ušli u Seriju A. Paćenici neviđeni. O navijačima da ne pričam.
Milovanović me realno razočarao. Ovo kukanje večeras, pristrasnost, diletantsko komentarisanje i plakanje na kraju utakmice je nešto što nisam dugo slušao na tv ekranima.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
41. ja mislim, prošla je bila 40.Sissoko je napisao/la:Pročitah da je ovo 40 utakmica zaredom kako dajemo barem 1 gol u Serie A.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nakon sto je Gigi odbranio penal,pozelio sam samo jedno,da zabijemo gol u 90-oj iz ofsajda od bar 2-3 metra,pa da ovaj(kobajagi)komentator crkne od muke zajedno sa igracima Genoe
,al nakraju je ipak bio cist gol kako i dolikuje sampionu Italije 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- Contentissimo
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
uzivancija
uzivancija
Realno, loše je ovo večeras bilo, sreća pa se Fiorentina paralelno ''trošila'' pa oni sigurno neće moći igrati u ritmu kao Genao večeras. Samo Buffon i Bonucci vrijedni pohvala i niko više.
Ako se Tevez ne oporavi, trebamo se poselamit sa Evropa ligom.
Ako se Tevez ne oporavi, trebamo se poselamit sa Evropa ligom.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jedan od razloga ovakve igre u zadnje vrijeme bi moglo biti i to što su vezni igrači istrošeni imamo samo 4 igrača. Pored toga Pirlo nije više igrač kao prije dvije sezone kad je mogao igrati visokim tempom.
Imam osjećaj kako sezone odmiče da mi igramo sve gore i gore, a prije je bilo obrnuto, nadam se da će me demantovati u četvrtak i do kraja prvenstava, iako je ova pobjeda kao prošlogodišnja protiv Bologne.
Imam osjećaj kako sezone odmiče da mi igramo sve gore i gore, a prije je bilo obrnuto, nadam se da će me demantovati u četvrtak i do kraja prvenstava, iako je ova pobjeda kao prošlogodišnja protiv Bologne.
- IlCapitano
- Kontakt:
Sastav u četvrtak će pokazati koliko se zaista (ne)ozbiljno ide na EL.
Današnji sastav uz Teveza i Barzu, nadam se da neće biti promjena. Jedino možda Isla umjesto Lichta, ostalo ni u kom slučaju dirati.
Današnji sastav uz Teveza i Barzu, nadam se da neće biti promjena. Jedino možda Isla umjesto Lichta, ostalo ni u kom slučaju dirati.
- Contentissimo
- Kontakt:
http://nelmondonostro.forumfree.it/?t=68382545" onclick="window.open(this.href);return false;
zuliani
zuliani

Šteta zbog asista Pogbe, a i Osvaldo je vrhunski prebacio Perina.
Možda je došlo i do opuštanja u ekipi, ko će ga znati, možda su mislima bili skoncentrisani na četvrtak, ne znam fakat, ali se večeras najbolje vidjelo koliko nam fali Tevez, kada on igra odmah i ostali igrači imaju više prostora.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
I vidiš, da je svirao onaj penal za nas, kao što je i trebao, Antonelli bi dobio drugi žuti. I tu je napravio veliku grešku. Dobija utakmicu Serije B u narednom kolu sigurno.
★★★
gledam slobodnjak pirla cist opsajd cudi me da sudija nije dosudio ofsajd,mamemu ga.............da je imao i mrvicu da dosudi ofsajd svirao bi,,nez sta se desava imamo jak vezni red da igramo na posjed lopte al nesto ocigledno nestima.................

Vatra
Šta se dešava sa @Pogbom ne piše duže vrijeme

ovo je profilna svakakoPadovan je napisao/la:Šta se dešava sa @Pogbom ne piše duže vrijeme![]()
Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
Conte izjavio da je Scudetto prioritet, ali da želi pobijediti u četvrtak... 
- IlCapitano
- Kontakt:
Vidjet ćemo kakav sastav izvede, hoće li opet rotirati puno.
Ja bih mu "halalio" Islu samo umjesto Lichta, a ostalo; Osvaldo, Peluso, Padoin itd. ništa. MORA se pobijediti i proći dalje.
Catania je u rasulu, neće biti ni upola napaljeni kao Đenovljani sinoć, tu se može rotirati koliko mu je volja.
Od težih utakmica ostao je još Napoli u gostima i MOŽDA Parma kod kuće za dva kola. Do gostovanja u Rimu bi trebalo biti sve završeno odavno tako da to ne računam.
Ako prođemo aBd u EL, od ekipa koje bi mogle napraviti probleme tu su Benfica i Napoli/Porto. Ovo je jedinstvena prilika da se napravi nešto u Evropi, da igrači osjete osvajanje Evropskog trofeja.
Ako i ovo zajebe, neću mu "oprostiti".
Ja bih mu "halalio" Islu samo umjesto Lichta, a ostalo; Osvaldo, Peluso, Padoin itd. ništa. MORA se pobijediti i proći dalje.
Catania je u rasulu, neće biti ni upola napaljeni kao Đenovljani sinoć, tu se može rotirati koliko mu je volja.
Od težih utakmica ostao je još Napoli u gostima i MOŽDA Parma kod kuće za dva kola. Do gostovanja u Rimu bi trebalo biti sve završeno odavno tako da to ne računam.
Ako prođemo aBd u EL, od ekipa koje bi mogle napraviti probleme tu su Benfica i Napoli/Porto. Ovo je jedinstvena prilika da se napravi nešto u Evropi, da igrači osjete osvajanje Evropskog trofeja.
Ako i ovo zajebe, neću mu "oprostiti".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.