Eto ti znas kakav je vedo igrac a ja ga ovdje licno pratio godinama i znam sigurno mnogo bolje od tebe kakav je vedo igrac i ti si taj prvi koji je poceo porediti rudya sa vedom a ne ja, zar ne?Ja stvarno neznam sta da ti kazem osim da stvarno nemas pojma cim poredis roodya koji je igrao u PSV,Munchesteru i Realu sa Vedom koji je igrao u Hoffenheimu.Stvarno ne mislis nista kad pises samo zelis da nekog ocrnis i kritikujes.Vedo nije tako los kakvim ga ti prikazujes budi siguran, ja ne kazem ni da je ravan dzeki al kako ga neki crne , nisu upravu , tako su pricali i ranije pa im je usta zacepio , zacepice i tebi opet to ti sahbaz garantuje.amerosm je napisao/la:Meni reci da nemam pojam i onda traziti statisticke podatke o Ruud van Nistelrooy-u govori sve samo po sebi. No evo da ti pokazem i tu cinjenicu. Kao 22 godisnjak, pocetkom godine je dozivio jednu tesku povredu koljena i nakon iste se vratio i u preostale 23 utakmice prvenstva je postigao 29 golova. Tada je jos igrao za PSV Eindhoven.
Evo ti link, gdje je na pocetku receno da za ovo gore sto sam napisao, a sigurno ce ti neko prevesti ko poznaje Njemacki.
http://www.11freunde.de/drucken/115846
Evo ti jos link s wikipedie koja ovo gore navedeno potvrdjuje
http://de.wikipedia.org/wiki/Ruud_van_Nistelrooy
Navijaci Reala ti mogu potvrdi da je nakon povrede kad je odigrao 12 minuta postigao gol i imao asistenciju. Ja dalje kako se sjecam on u Unitedu nije bio povrijedjen no ukoliko grijesim, molim nek navijaci Manchetera postave sta je bio razlog povrede i kako se vratio u prvih sest mjeseci. Porediti RvN i Vedada Ibisevica je stvarno kriminalno (ja sam samo naveo primjer izmedju njih dvojce da je veliki igrac vec bi resetao mreze kao sto je radio RvN), i da povreda je dvano prosla on bi trebao pruzati bolje partije, a ne da bude najlosiji igrac svoje ekipe. Kvalitet se igraca pokazuje tada kada ekipa igra lose, tada ti trebas da budes iznad te ekipe i da je donekle nosis kao sto to radi Dzeko. Budimo realni Vedad Ibisevic je jedan prosjecan napadac, a ostavite na starnu patriotizam i ostale stvare koje nemaju veze s zelenim terenom.
Evo ti takodjer gdje pise za Ronalda da se nakon 17 mjeseci pauze vratio i odigrao za Inter deset utakmica i postigao sedam golova.
http://de.wikipedia.org/wiki/Ronaldo
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
sahbaze, covjek ti dokaza sta si trazio a ti udaras na druga mjesta, al moliim Boga dž.š. da se ispune sve tvoje zelje u vezi vede i da dokazes nama svima...pozz
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Pa vec sam jednom dokazao samo tad su ovakvi govorili da je to bila slucajnost , pa eto kad opet bude vidjecemo sta ce onda reci ?Nije on meni nista dokazao kad poredi napadaca u hoffenheimu sa napadacom munchestera il reala , pa napadac reala dobije u dvije utakmice toliko lopti od suigraca sa sredine terena nego napadac hoffenheima za citav jesenji dio.Valjda ste toliko razumni da to mozete shvatiti i da vidite razliku a ja nikada NISAM ni rekao da je vedo bolji od nistelrooya il neznam koga je jos naveo samo kazem da nije toliko slab vedo koliko ga zele prikazati.addebisi je napisao/la:sahbaze, covjek ti dokaza sta si trazio a ti udaras na druga mjesta, al moliim Boga dž.š. da se ispune sve tvoje zelje u vezi vede i da dokazes nama svima...pozz
vala ga i ti amere izvali da se ne moze ni u fapa natovariti.amerosm je napisao/la:Sto se Vedada Ibisevica tice njemu svaka cast, ali ono je prosle sezone samo bio jedan bljesak. On je vracen na mjesto koje mu i pripada. Znam da ce sada neki osuti paljubu po meni, ali ne moze povreda biti izgovor, evo dva primjera, Ronaldo je u Interu imao duplo tezu povredu pa se opet vratio i resetao mreze protivnickih ekipa u Serie A, a isto je to radio i u Spaniji u dresu Real Madrida. Isto se moze reci za Rudda van Nistelrooya, koji je dozivio u PSV-u jednu tesku povredu, zatim se vratio i resetao mreze kako je stigao, isti je slucaj bio i u Manchesteru, pa i sada u Realu, nakon sto se vratio odmah je postigao gol i asistirao. Pored Dzeke treba gurati malog Seferovica, jer kad moze Rooney u Engleskoj da igra, koja je velesila za nas, moze i Seferovic, kada ostali igraci u napadu kao sto su Ibisevic, Muslimovic, i Zec nisu u formi.
samo me zanima da li si gledao utakmicu salke-hofenhajm?
ja jesam i bas sam brojao upotrebljive lopte koje je ibisevic dobijao.
u prvom poluvremenu sam nabrojao(neces mi vjerovati) citavu jednu loptu koju je dobio na nekih 20-ak metara.
drugo poluvrijeme je bilo nesto bolje tako da je nas strajker dobio dvije lopte.
sudija ih je zakinuo za korner kada je neki salkeovac izblokirao ibijev sut.
to je to.
mislim da je svakome ko barem nesto zna, sasvim jasno kako se hofenhajm nalazi u velikoj krizi-da ne kazem kako se nalaze u rasulu. od takve ekipe ocekivati da izbaci najboljeg strijelca bl je ravno ludilu.
ako se vec bavis statistikama onda ti je poznat podatak da hof, prosle godine u januaru, imao 44 zabijena gola i 14 bodova vise nego sto ima u ovoj sezoni
sto se tice seferovica, pa ako se izbori u prvih jedanaest i ako bi redovno zabijao, onda bi mogao zamijeniti ili ibisevica ili dzeku. zavisi koji od njih dvojice bude van forme.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Svaka cast seceru za post , potpuno si upravu ali najironicnije je to da ovi najglasniji kriticari vede, da nekazem jos tezu rijec, da takvi uopste niti prate hoffenheim niti gledaju njihove utakmice svaki vikend a pogotovo nisu pratili vedu niti njegovu karijeru otpocetka i onda dodju ovdje bulazniti.I sad kad im se argumentovano odgovori onda se osjecaju napadnuti pa bi se samo svadjali.secer je napisao/la:vala ga i ti amere izvali da se ne moze ni u fapa natovariti.amerosm je napisao/la:Sto se Vedada Ibisevica tice njemu svaka cast, ali ono je prosle sezone samo bio jedan bljesak. On je vracen na mjesto koje mu i pripada. Znam da ce sada neki osuti paljubu po meni, ali ne moze povreda biti izgovor, evo dva primjera, Ronaldo je u Interu imao duplo tezu povredu pa se opet vratio i resetao mreze protivnickih ekipa u Serie A, a isto je to radio i u Spaniji u dresu Real Madrida. Isto se moze reci za Rudda van Nistelrooya, koji je dozivio u PSV-u jednu tesku povredu, zatim se vratio i resetao mreze kako je stigao, isti je slucaj bio i u Manchesteru, pa i sada u Realu, nakon sto se vratio odmah je postigao gol i asistirao. Pored Dzeke treba gurati malog Seferovica, jer kad moze Rooney u Engleskoj da igra, koja je velesila za nas, moze i Seferovic, kada ostali igraci u napadu kao sto su Ibisevic, Muslimovic, i Zec nisu u formi.
samo me zanima da li si gledao utakmicu salke-hofenhajm?
ja jesam i bas sam brojao upotrebljive lopte koje je ibisevic dobijao.
u prvom poluvremenu sam nabrojao(neces mi vjerovati) citavu jednu loptu koju je dobio na nekih 20-ak metara.
drugo poluvrijeme je bilo nesto bolje tako da je nas strajker dobio dvije lopte.
sudija ih je zakinuo za korner kada je neki salkeovac izblokirao ibijev sut.
to je to.
mislim da je svakome ko barem nesto zna, sasvim jasno kako se hofenhajm nalazi u velikoj krizi-da ne kazem kako se nalaze u rasulu. od takve ekipe ocekivati da izbaci najboljeg strijelca bl je ravno ludilu.
ako se vec bavis statistikama onda ti je poznat podatak da hof, prosle godine u januaru, imao 44 zabijena gola i 14 bodova vise nego sto ima u ovoj sezoni![]()
sto se tice seferovica, pa ako se izbori u prvih jedanaest i ako bi redovno zabijao, onda bi mogao zamijeniti ili ibisevica ili dzeku. zavisi koji od njih dvojice bude van forme.
Napadač je za k.rac ako nema dobrog veznog reda...Isto je i u košarci..Centar bez dobrog beka je 0..Ili pivot u rukometu... 
u subotu je produžena agonija Hofenhajma. Ovaj put poraženi su u Gelzenkirhenu od Šalkea (0:2), čime su nastavili niz od sedam susreta bez pobjede. Posljednji put Hofenhajm je slavio krajem novembra prošle godine kada su na svom terenu pobijedili Keln sa 4:0.
Bez sreće
Vedad Ibišević je na toj utakmici posljednji put bio strijelac. Od tada nanizali su niz od pet poraza i dva remija. Sa Ibiševićem smo razgovarali nakon susreta u Gelzenkirhenu, u kojem se donekle nazirao izlazak iz krize, ali je Hofenhajm sve dalje od vrha tabele.
- Sve nam se u posljednje vrijeme lošeg sastavilo. Ne igramo loše, ali nemamo sreće. Dosta naivno primamo golove. I protiv Šalkea je tako bilo. U jeku naše ofanzive, dobrih prilika, dogodi nam se glupost da primimo dva gola i ponovo ostanemo bez bodova - kaže Ibišević.
• Da li je čelnike zahvatila panika?
- Nije baš sjajno, ali još nema panike. Sreća je pa smo u prvom dijelu ostvarili dovoljan broj bodova da se ne moramo brinuti za opstanak. Ipak se nadam da ovako loše stanje neće dugo potrajati, jer će i nas jednom morati krenuti.
• U Gelzenkirhenu je bila šansa, jer je Šalke daleko od idealne forme?
- Prvi gol smo primili kada smo imali potpuno dominaciju na terenu. Kada se očekivalo u nastavku da izjednačimo, primimo drugi gol koji nam pokvari potpunu kontrolu igri. Nakon dva tako glupo primljena gola, zaista se bilo teško vratiti.
• Ni sudija Vam nije bio baš naklonjen?
- Sudija nam nije svirao čist penal. Ustvari, bio je pokazao na bijelu tačku, ali je sekundu kasnije okrenuo ruku prema korneru. Sve se to dešavalo kod rezultata 1:0 za Šalke. Da smo postigli gol u finišu prvog dijela, ko zna kakav bi konačan rezultat bio.
• Kako se moglo dogoditi da sudija promijenili odluku?
- Zato što mu je pomoć ni sudija u slušalicu javio da nije bio penal. Snimka je to demantirala, ali povratka nema. Glavni sudija je bio u boljoj situaciji od pomoćnog da vidi da se radi o kaznenom udarcu i zaista sam iznenađen njegovom odlukom da prihvati sugestiju asistenta. To je presedan i sada će sigurno biti kažnjen nekoliko susreta.
Stiže Hanover
• Kada možemo očekivati da Hofenhajm upiše pobjedu?
- Nadamo se u kolu koje slijedi. Stiže nam Hanover i to je prilika za konačni izlazak iz krize. Nakon toga imat ćemo dva lakša susreta (Bohum, Borusija M) što je svakako naša šansa da se ponovo uključimo u borbu za Evropu.
• U tri posljednja susreta napadači Hofenhajma nisu postigli gol. Branite se!
- Nedostaje nam samopouzdanja. A kada toga nema, nema ni rezultata. Stvaramo šanse, u polju igramo dobro, ali nam je realizacija mnogo lošija nego prošle sezone. Brzo ćemo izaći iz krize.
• Zašto se čelnici nisu odlučili na pojačanja u pauzi prvenstva?
- Naša najveća pojačanja bit će povratak povrijeđenih igrača. Kada nam se oni vrate, a to bi trebalo protiv Hanovera, situacija u ekipi bit će mnogo bolja. Tada ćemo se i moći nadati da će nas konačno krenuti.
• Od Lige prvaka barem za sada nema ništa. Možete li u Kupu Njemačke spasiti sezonu?
- To nam je prilika da osvojimo barem jedan trofej ove sezone. Bilo je teško za očekivati da se borimo za titulu u Njemačkoj, ali uz malo sreće možemo osvojiti Kup.
Euro i Varšava
• Smatrate li da je šansa i loša serija Verdera s kojim igrate naredne srijede u Kupu Njemačke?
- Igra se četvrtfinale i sve je moguće. Verder je također u krizi. Pratio sam njihove igre i oni su daleko slabiji od nas. Postižu golove, ali im je odbrana u očajnom stanju. Imamo veliku šansu, jer bi nam se sa prolazom u polufinale otvorila vrata Evrope, a u tada je sve moguće.
• U nedjelju je žrijeb za Euro u Varšavi. Koga bi ste voljeli u grupi od jačih reprezentacija?
- Nemam nekih posebnih želja. Kažem nemam, jer kada smo god izrazili želju za nekim timom, uvijek nam je nedostajao samo jedan korak da odemo dalje. Velike reprezentacije imaju niz privilegija, što se moglo vidjeti u slučaju Portugala, a i ova posljednja kazna Salihoviću je za to najbolji pokazatelj. Nadam se samo da ćemo dobiti rivale koji neće imati bukvalnu zaštitu sudija. Da li će to biti Njemačka, Italija, Francuska... to je najmanje bitno - kazao je Ibišević.
Očekujem protivnika u martu
- Nadam se da ćemo imati protivnika u martu. Za juni je zagarantiran spektakl, jer su u Frankfurtu već počele pripreme za naš meč sa Njemačkom. Do prve kvalifikacijske utakmice za Euro moramo iskoristiti svaki termin, ali nam treba i jak protivnik - kaže Ibišević.
Salihović je još u šoku
•Kako je reagirao Salihović kada je saznao da je kažnjen sa četiri susreta?
- Salihović je od mene saznao da je kažnjen. Bio je u šoku. Još je u šoku. FIFA je pretjerala kada je odredila visinu kazne. Te riječi koje je uputio sudijama su svakodnevnica u svijetu nogometa i one se razmjenjuju na svakoj utakmici - kaže Ibišević.
Bez sreće
Vedad Ibišević je na toj utakmici posljednji put bio strijelac. Od tada nanizali su niz od pet poraza i dva remija. Sa Ibiševićem smo razgovarali nakon susreta u Gelzenkirhenu, u kojem se donekle nazirao izlazak iz krize, ali je Hofenhajm sve dalje od vrha tabele.
- Sve nam se u posljednje vrijeme lošeg sastavilo. Ne igramo loše, ali nemamo sreće. Dosta naivno primamo golove. I protiv Šalkea je tako bilo. U jeku naše ofanzive, dobrih prilika, dogodi nam se glupost da primimo dva gola i ponovo ostanemo bez bodova - kaže Ibišević.
• Da li je čelnike zahvatila panika?
- Nije baš sjajno, ali još nema panike. Sreća je pa smo u prvom dijelu ostvarili dovoljan broj bodova da se ne moramo brinuti za opstanak. Ipak se nadam da ovako loše stanje neće dugo potrajati, jer će i nas jednom morati krenuti.
• U Gelzenkirhenu je bila šansa, jer je Šalke daleko od idealne forme?
- Prvi gol smo primili kada smo imali potpuno dominaciju na terenu. Kada se očekivalo u nastavku da izjednačimo, primimo drugi gol koji nam pokvari potpunu kontrolu igri. Nakon dva tako glupo primljena gola, zaista se bilo teško vratiti.
• Ni sudija Vam nije bio baš naklonjen?
- Sudija nam nije svirao čist penal. Ustvari, bio je pokazao na bijelu tačku, ali je sekundu kasnije okrenuo ruku prema korneru. Sve se to dešavalo kod rezultata 1:0 za Šalke. Da smo postigli gol u finišu prvog dijela, ko zna kakav bi konačan rezultat bio.
• Kako se moglo dogoditi da sudija promijenili odluku?
- Zato što mu je pomoć ni sudija u slušalicu javio da nije bio penal. Snimka je to demantirala, ali povratka nema. Glavni sudija je bio u boljoj situaciji od pomoćnog da vidi da se radi o kaznenom udarcu i zaista sam iznenađen njegovom odlukom da prihvati sugestiju asistenta. To je presedan i sada će sigurno biti kažnjen nekoliko susreta.
Stiže Hanover
• Kada možemo očekivati da Hofenhajm upiše pobjedu?
- Nadamo se u kolu koje slijedi. Stiže nam Hanover i to je prilika za konačni izlazak iz krize. Nakon toga imat ćemo dva lakša susreta (Bohum, Borusija M) što je svakako naša šansa da se ponovo uključimo u borbu za Evropu.
• U tri posljednja susreta napadači Hofenhajma nisu postigli gol. Branite se!
- Nedostaje nam samopouzdanja. A kada toga nema, nema ni rezultata. Stvaramo šanse, u polju igramo dobro, ali nam je realizacija mnogo lošija nego prošle sezone. Brzo ćemo izaći iz krize.
• Zašto se čelnici nisu odlučili na pojačanja u pauzi prvenstva?
- Naša najveća pojačanja bit će povratak povrijeđenih igrača. Kada nam se oni vrate, a to bi trebalo protiv Hanovera, situacija u ekipi bit će mnogo bolja. Tada ćemo se i moći nadati da će nas konačno krenuti.
• Od Lige prvaka barem za sada nema ništa. Možete li u Kupu Njemačke spasiti sezonu?
- To nam je prilika da osvojimo barem jedan trofej ove sezone. Bilo je teško za očekivati da se borimo za titulu u Njemačkoj, ali uz malo sreće možemo osvojiti Kup.
Euro i Varšava
• Smatrate li da je šansa i loša serija Verdera s kojim igrate naredne srijede u Kupu Njemačke?
- Igra se četvrtfinale i sve je moguće. Verder je također u krizi. Pratio sam njihove igre i oni su daleko slabiji od nas. Postižu golove, ali im je odbrana u očajnom stanju. Imamo veliku šansu, jer bi nam se sa prolazom u polufinale otvorila vrata Evrope, a u tada je sve moguće.
• U nedjelju je žrijeb za Euro u Varšavi. Koga bi ste voljeli u grupi od jačih reprezentacija?
- Nemam nekih posebnih želja. Kažem nemam, jer kada smo god izrazili želju za nekim timom, uvijek nam je nedostajao samo jedan korak da odemo dalje. Velike reprezentacije imaju niz privilegija, što se moglo vidjeti u slučaju Portugala, a i ova posljednja kazna Salihoviću je za to najbolji pokazatelj. Nadam se samo da ćemo dobiti rivale koji neće imati bukvalnu zaštitu sudija. Da li će to biti Njemačka, Italija, Francuska... to je najmanje bitno - kazao je Ibišević.
Očekujem protivnika u martu
- Nadam se da ćemo imati protivnika u martu. Za juni je zagarantiran spektakl, jer su u Frankfurtu već počele pripreme za naš meč sa Njemačkom. Do prve kvalifikacijske utakmice za Euro moramo iskoristiti svaki termin, ali nam treba i jak protivnik - kaže Ibišević.
Salihović je još u šoku
•Kako je reagirao Salihović kada je saznao da je kažnjen sa četiri susreta?
- Salihović je od mene saznao da je kažnjen. Bio je u šoku. Još je u šoku. FIFA je pretjerala kada je odredila visinu kazne. Te riječi koje je uputio sudijama su svakodnevnica u svijetu nogometa i one se razmjenjuju na svakoj utakmici - kaže Ibišević.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
90 posto teme o vedi se svelo na to jel dobar ili ne... samo po sebi govori da sada svi sumnjamo u njega
- Principatus
- Kontakt:
Ne.
Igraci se vracaju od povreda i kupova kao i zutih suspenzija, a 3 najteze utakmice ove polusezone su iza Hoffenheima koji ih je odigrao bez bitnih igraca. Vjerovatno ce Hoffenheim pojesti Hannover u subotu, a ako se to desi i ako ne potrose suvise snage, ocekiva nas jedna veoma, veoma dobra utakmica protiv Bremena u DFB kupu. Bremenova odbrana ponovo pokazuje slabu igru, inace pada im forma i moral. Hoffenheim na drugu stranu je vec dosao do svog potencijalnog dna, sada samo moze ici na bolje.
Sto se tice te "sumnje" kako je Vedad los ili prosjecan igrac. Pa sumnjali su u njega kvazistrucnjaci kada je zabijao redovno i pricali da to nece nastaviti, da ce propasti itd. To su te recenice koje neki kazu o fudbalerima, ekipama itd., a drugi uhvate i ponavljaju ih do zadnjeg dana misleci da su time veliki znalci. Svi znamo sta moze i gdje je njegov potencijal, da li ce ga ponovo upotrijebiti lezi u njegovoj ruci i njegovih suigraca.
Igraci se vracaju od povreda i kupova kao i zutih suspenzija, a 3 najteze utakmice ove polusezone su iza Hoffenheima koji ih je odigrao bez bitnih igraca. Vjerovatno ce Hoffenheim pojesti Hannover u subotu, a ako se to desi i ako ne potrose suvise snage, ocekiva nas jedna veoma, veoma dobra utakmica protiv Bremena u DFB kupu. Bremenova odbrana ponovo pokazuje slabu igru, inace pada im forma i moral. Hoffenheim na drugu stranu je vec dosao do svog potencijalnog dna, sada samo moze ici na bolje.
Sto se tice te "sumnje" kako je Vedad los ili prosjecan igrac. Pa sumnjali su u njega kvazistrucnjaci kada je zabijao redovno i pricali da to nece nastaviti, da ce propasti itd. To su te recenice koje neki kazu o fudbalerima, ekipama itd., a drugi uhvate i ponavljaju ih do zadnjeg dana misleci da su time veliki znalci. Svi znamo sta moze i gdje je njegov potencijal, da li ce ga ponovo upotrijebiti lezi u njegovoj ruci i njegovih suigraca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Ja se samo bojim da će Vedo izgubiti mjesto u timu nakon što se ekipa kompletira. Mislim da ima i do njega ali i do činjenice da Ragnick nije zadovoljan napadom nikako pa će htjeti da proba i druge varijante... Nadam se da griješim.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
JBG vjerovatno ce i biti tako... Covjek hoce da sacuva posao u hoffeu a sa vedom u npadu mu trenutno ne ide po planu
- Principatus
- Kontakt:
On ce igrati sa Obasijem i Maicosuelom protiv Hannover. Njih trojica bi trebali da im natrpaju neka 2, mozda 3 gola, osim ako Hannover uhvati inat jer Hoffenheim zeli preko njih da dodje do izgubljenog morala. Do jucer je jos Eduardo sa Vukcevicem morao glumiti napadaca, sada ce se vratiti na svoju poziciju, to znaci mnogo. Odbrana ponovo pojacana kroz Simunica. Salihovic imao jos jednu nedelju da dodje pri sebi i u formu poslije operacije. Dakle moraju pobjediti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
principatus druze... nadam se da ce pobijediti... al mi se ovako lozimo pred svaki vikend i onda ga ovi po pravilu uka.ke
- Principatus
- Kontakt:
Da, ali pri prosle tri utakmice nisam ocekivao mnogo i to sam rekao. Da nada je bila tu, ali realno nije bilo nista posebno za ocekivati. IIpak su to bili preteski protivnici a Hoffenheim desetkovan. Utakmice prije ovih su nazalost gubili vise zbog neborbenosti i arogancije a to im se sada sveti. Ipak ovu subotu im je pobjeda imperativ, isto tako protiv Bremena ako hoce u internacionalni posao. Vidjecemo.
ponovo ce vedo zablistat UBIJEĐEN sam....
nadam se... al prije da ce biti tmurno do kraja sezona pa mozda nes tek iduce bljesne
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Zato ce u alena Skore biti suncano pogotovo kad ode u Prijedor kod Rudara igrati.Hebote zamisli neko igra protiv Bayerna u Muenchenu a neko kod Rudara u Prijedoru , ah meraka boze dragi na stadionu u Prijedoru istrcati , pa tamo sam i ja trcao kod Djordja ne bi li dobio 5 iz fizickogfelipe-s je napisao/la:nadam se... al prije da ce biti tmurno do kraja sezona pa mozda nes tek iduce bljesne
Imam osjecaj da se nismo razumjeli... Jel se ovdje prica o ibisevicu ili skori... da nisam fulio temusahbaz2509 je napisao/la:Zato ce u alena Skore biti suncano pogotovo kad ode u Prijedor kod Rudara igrati.Hebote zamisli neko igra protiv Bayerna u Muenchenu a neko kod Rudara u Prijedoru , ah meraka boze dragi na stadionu u Prijedoru istrcati , pa tamo sam i ja trcao kod Djordja ne bi li dobio 5 iz fizickogfelipe-s je napisao/la:nadam se... al prije da ce biti tmurno do kraja sezona pa mozda nes tek iduce bljesne
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Pa znam ja koje tvoj "igrac" , a to sto ga spominjem je samo zbog suncanog vremena nista visefelipe-s je napisao/la:Imam osjecaj da se nismo razumjeli... Jel se ovdje prica o ibisevicu ili skori... da nisam fulio temusahbaz2509 je napisao/la:Zato ce u alena Skore biti suncano pogotovo kad ode u Prijedor kod Rudara igrati.Hebote zamisli neko igra protiv Bayerna u Muenchenu a neko kod Rudara u Prijedoru , ah meraka boze dragi na stadionu u Prijedoru istrcati , pa tamo sam i ja trcao kod Djordja ne bi li dobio 5 iz fizickogfelipe-s je napisao/la:nadam se... al prije da ce biti tmurno do kraja sezona pa mozda nes tek iduce bljesne![]()
![]()
![]()
Moj igrac je onaj osudjivani nasilnik iz Sanskog Mosta Ibricic... Pravi delija
Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], StarmoCity, zikerrz21 i 37 gostiju.