ewo sad probao opet da pregledam ovog babajica al nish muha se ne cuje.probao i preko mozile i preko internet explorerabavarian_bk je napisao/la:Ja sad gledam Saju ISovica -Sehidski rastanakT-MAC je napisao/la:ljudi da li vi imate zvuka kad gledate nesh na youtube il je to samo kod mene i imal pomoci ovomImam zvuka ,sve normalno ,mozda ti je do pretrazivaca
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rahmana i bijede.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Rahmane de nabaci koju kilu brasna

Jel neko stavio video pite poprskuse? hahahahaha 
[youtube][/youtube]
ajoj sta zenska uradi sebi :S

[youtube][/youtube]
ajoj sta zenska uradi sebi :S

Hahahhahaha, kako je glupa ženska. E neka je, kada nema veze, uhvatili na facebooku o svojim nekim osjećajima i o poslu. Lijepa Amerika.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je bilo sa Neutral (Rz88) i majestic24, kako je neobicno bez njih, ovi sto novi dolaze, jbg moram reci, sve ludje i ludje
ARSENAL GOING DOWN DOWN
BANG BANG BANG
ARSENAL GOING DOWN DOWN
BANG BANG BANG
-
Neki dan sam citao da 80% direktora provjerava svoje uposlenike putem facebooka. Najvise provjeravaju kad se prijavljujete za posao. Zato raja,pamet u glavu.Pastuh je napisao/la:Hahahhahaha, kako je glupa ženska. E neka je, kada nema veze, uhvatili na facebooku o svojim nekim osjećajima i o poslu. Lijepa Amerika.
ajoj ta zenska nije nista.. pazite sad ove milf-ice 

hahahahaha

hahahahaha
@avatar u pravu si,ne samo direktori,policija,svima si dostupan,prijatelji ,slike danas hakeri čuda mogu s tim fB -om sve povezati ,tako da nismo ni svijesni šta s e može preko njega radit.
Oprez narode
u svakom dobru ima i zla.
Oprez narode
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta ima za piramide u Visokom?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
U svakom dobru,hmm?? Sta je ovdje dobro na ovom fb da mi je znati. Jedina korist je u tome sto toliko provedemo vremena na njemu da sve limite iskoristimo,pa barem bh telecom dobro zaradjujeloptica je napisao/la:@avatar u pravu si,ne samo direktori,policija,svima si dostupan,prijatelji ,slike danas hakeri čuda mogu s tim fB -om sve povezati ,tako da nismo ni svijesni šta s e može preko njega radit.
Oprez narode![]()
Zasto je tema u kojoj se velica plemenita akcija policijskih snaga BiH i u kojoj je drzava BiH
jasno dala do znanja kriminalcima kako ce sa njima postupati, izbrisana?
Hvala na odgovoru.
Hvala na odgovoru.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Zasto stitis osobe koje krse moje osnovno demokratsko pravo, a to je sloboda kretanja?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ne dopustaju pristup toj teritoriji i to je protuzakonito.Green XXL je napisao/la:Ma ko ti krsi slobodu kretanja
Ko opravdava ove cinove?Green XXL je napisao/la:sto nehapse ove sto pale Džamije i bacaju bombe na kuce povratnika, pustaju kerove na ucenike druge nacionalnosti, ups to je demokratija
Treba i ovo hapsiti, a ti osudujes jedne zlocine, dok druge opravdavas.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Nista samo bih pohvalio akciju drzave BIH ! Skrenuo bih im paznju na odlicnu situaciju sirom entiteta RS, gdje niko nikog ne mrzi ! Gdje niko nije ugrozen, gdje nije ugrozena teritorijalna cijelina drzave BIH jer narod tamo velica tu drzavu na svakom koraku !ljubav je napisao/la:Zasto je tema u kojoj se velica plemenita akcija policijskih snaga BiH i u kojoj je drzava BiH
Hvala na odgovoru.
U tom entitetu sloboda kretanja je na najvisem mogucem nivou ! Nije bitno kako se zoves, prosetas li sa dresom reprezentacije BIH u bilo kojem gradu lokalne patriote ce prirediti party za tebe !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Zasto je tema u kojoj se velica plemenita akcija policijskih snaga BiH i u kojoj je drzava BiH
Hvala na odgovoru.
zar je to tebi bitno,pa ti si britanac,zar ne?
Drago mi je da organi reda i mira obavljaju svoj posao i zasluzili su pohvale kakokakavdanakneiskustvu je napisao/la:
zar je to tebi bitno,pa ti si britanac,zar ne?
bi sa i dalje obavljali svoj posao koji je obezbjedivanjeosjecaja sigurnosti za gradane BiH.
Zasto to mene zanima?
drago mi je vidjeti da se stite ljudska prava.
Zadnja izmjena: ljubav, dana/u 02 feb 2010, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- BlueSharks
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:Nista samo bih pohvalio akciju drzave BIH ! Skrenuo bih im paznju na odlicnu situaciju sirom entiteta RS, gdje niko nikog ne mrzi ! Gdje niko nije ugrozen, gdje nije ugrozena teritorijalna cijelina drzave BIH jer narod tamo velica tu drzavu na svakom koraku !ljubav je napisao/la:Zasto je tema u kojoj se velica plemenita akcija policijskih snaga BiH i u kojoj je drzava BiH
Hvala na odgovoru.
U tom entitetu sloboda kretanja je na najvisem mogucem nivou ! Nije bitno kako se zoves, prosetas li sa dresom reprezentacije BIH u bilo kojem gradu lokalne patriote ce prirediti party za tebe !
U potpunosti ispravno mišljenje.
Strauss Junior
-
Nemora se za sve sto je zanimljivo otvarati nova tema. Ima ova tema "Chat"pa i tu se mozemo "raspravljati"o nekim stvarima. Npr,moje je misljenje da je ovo pogresno sto se radi protiv vehabija. Kad su nam u ratu donosili oruzje, hranu i davali svoj zivot za drzavu koja nije njihova ,govorili smo "neka ih,dobri su". Sad vise nisu dobri,jel?? De ne serite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.