necko_gradacac je napisao/la:uber jel to vise ili manje koseva ???lumani je napisao/la:
sve vise
necko_gradacac je napisao/la:uber jel to vise ili manje koseva ???lumani je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Salzburg - Wolfsberger +2,5 (60%) 16:30h
Široki - Vitez 1 (60%) 15:00h
Pistoia - Siena kp2 (50-55%) 18:15h
dr.van nostrand je napisao/la:Ne igraju Pekovic i Cousins!
No Pekovic and now no DeMarcus Cousins (right knee tendonitis) for the Kings.
Dojava ti je pala. Brazilska liga iz 1/2 SantosHaHu1x2 je napisao/la:xaves ako se dojava vrti po fejsbuku odma znas da je pala.xaves je napisao/la:Ja sam vidio Estudiantes 1/X maloprije negdjeharqe je napisao/la:mozemo li dobiti tu dojavu ako nije problem, da ne cekamo do 9 sati?
@harqe u 9 moju dobijaju pojedinci.
Ako cemo realno Belluci ovo dobija bez problema, Bemelmans igra ocajno, dok Belluci ima odlicne udarce i servis, solidne visine pa mu igra na Hardu ne predstavlja neki veci problem, naravno nije to kao na zemlji, ali u ovom trenutku i sa ovakvom formom protivnika jednostavno mora dobiti ovaj meč, kako bi što prije popravio svoju poziciju na listi.Arhitekt je napisao/la:Bellucci - Bemelmans 2 @2,9
Inace ne pratim tenis nesto posebno ali vidim da je Bellucci sve turnire dosad igrao na zemlji pa se nadam da ce mu trebati malo vremena da se navikne na tvrdu podlogu.Kvota je dobra tako da moram ovo probati.
http://clip2net.com/s/71PpDJ" onclick="window.open(this.href);return false;

Titova-Juga je napisao/la:Cousins +22,5
Curry +21,5
Westbrook +22,5

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.