SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Dobio sam najboljeg igrača naše repke!
- Consigliere
- Kontakt:
Miske ne lici na sebe, k'o da mu je 50

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Blago vama!!

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
fulili su mu kilažuanonymousHD je napisao/la:Dobio sam najboljeg igrača naše repke!![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ja sam cuo da za nase trziste to stampa neka kompanija iz Sirokog Brijega, pa me ne cudi sto je lose, samo da ustede nasi.Admir_Sa je napisao/la:kvalitet papira (albuma) ocaj živi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sagitarius
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:kvalitet papira (albuma) ocaj živi
edit..
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 17 mar 2014, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
onda je do toga. ja kada sam jutros uzeo album nisam mogao vjerovati da je to paninijev, uzmem ovaj iz 2006 i 100 puta bolji kvalitetElegant je napisao/la:Ja sam cuo da za nase trziste to stampa neka kompanija iz Sirokog Brijega, pa me ne cudi sto je lose, samo da ustede nasi.Admir_Sa je napisao/la:kvalitet papira (albuma) ocaj živi
nema potpisa
Ma haj kvalitet manje više, bitno je da se pocelo skupljati. Album je besplatan, nemojte da vas zayebu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja danas kad dođem sa posla, jedem i na biciklo u potragu za tim džabnim albumom. Valjda ih dole na dobrinji nije nestalo, daleko mi pedalati do grada.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Elegant je napisao/la:Ja sam cuo da za nase trziste to stampa neka kompanija iz Sirokog Brijega, pa me ne cudi sto je lose, samo da ustede nasi.Admir_Sa je napisao/la:kvalitet papira (albuma) ocaj živi
inter-press iz sirokog
inace,mozes naruciti 40 komada sliba koje ti nedostaju i oni ti posalju postom,pola marke jedan sliba tako.
Nema sta,deracina teska.Imas 640 sliba,da nikad ne dobijes duplikat moras dati preko 100 maraka da ga popunis.
1946
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hajmo sarajevo gdje ste uzeli dzaba albume da odem sad odma da uzmem ev sjedim na kafi nisam ni u skolu otisao 
imas u Vogosci,ona trafika pored flore prva.QUARTERBACK je napisao/la:hajmo sarajevo gdje ste uzeli dzaba albume da odem sad odma da uzmem ev sjedim na kafi nisam ni u skolu otisao
Samo moras uzeti jedan paket
a ima i tu na SuČeski,mozda Sifo i Dome prodaju.
Salim se,svaka trafika od I Novina trebala bi da ima.
1946
Jaran i ja u Zenici barem uzeli u onom tobacu album. Obišli 4 tobaca, u jednom nam žena rekla da je besplatno i uzeli. U druga dva kažu nisu dobile dopis o tom besplatnom, a u ovom cetvrtom glupaca stara ni ne zna o cemu pricamo.
djaba bi pedalo do grada nigdje nemaalan_kardec je napisao/la:Ja danas kad dođem sa posla, jedem i na biciklo u potragu za tim džabnim albumom. Valjda ih dole na dobrinji nije nestalo, daleko mi pedalati do grada.
Zadnja izmjena: bob, dana/u 17 mar 2014, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahah evo me kod dometa kaze samo ima ovaj brazuka album
haj tu cu onda kod flore uzeti kad budem 'iz skole' isao
haj tu cu onda kod flore uzeti kad budem 'iz skole' isao
evo ja napunio 41 slibu i nemam jos nijedan duplikat ali nisam nijedan stadion dobio a na ovim srebrenim slibama od saveza nazad su kodovi koji ce biti potrebni za onlajn skupljanje.
od nasih> Bicho i Mujdza
od nasih> Bicho i Mujdza
Semper Fidelis
- anonymousHD
- Kontakt:
Za početak nije loše, tri igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.