BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
ennis je napisao/la:S kim igra sutra jel jos samo jedno kolo kvala??
Golubev vs Copil pobjednik ovog meča
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ojj Damira lava. Prvi put kazem sebi "necu se nervirati bezveze, gubi on ovo 100%" i frajer pobjedi protiv favorita. Jos sutra kada bi zacinio ovu pobjedu prolazom u glavni turnir bilo bi ekstra.
Kao da sam znao da neće imati toliko problema na današnjem meču. Uglavnom slijedi mnogo teži protivnik, snažan igrač i odmah je Damir u slabijem položaju.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svaka cast Damire.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo like koje pretrno kad je Kudla imao break loptu kod 5-4
Od 30-00 do 30-40, ja sam mislio evo ga opet će nešto uprskat 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ko god da bude razbice ga Damir 6-7,7-6,7-6Unofficialpage je napisao/la:ennis je napisao/la:S kim igra sutra jel jos samo jedno kolo kvala??
Golubev vs Copil pobjednik ovog mečaGolubev vodi 1-0 u setovima i 5-5 u 2. setu. Imaju samo 2 kola kvala, jos jedno sutra.
Sali na stranu jedan od vaznijih meceva,gdje moze pokazati da Australija nije slucajnost i da moze u TOP 100,ako dobije naravno
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
al' babuka dva ace-aUnofficialpage je napisao/la:Hajmo like koje pretrno kad je Kudla imao break loptu kod 5-4Od 30-00 do 30-40, ja sam mislio evo ga opet će nešto uprskat
#Ynwa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ako je Golubev prvi nositelj, a sutra Damir izgubi, to bi znacilo da bi Damir bio prva alternativa ako neko otkaze?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma ja ba, čim sam prestao pratiti, Damir proigrao. Dobro meni, a dobro i njemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gleda se po nosiocima, to jest po rejtingu (poziciji) na atp listi. Damir nema nikakve veze s tim što je Golubev 1. nosioc. Ulazi onaj kao lucky looser koji ima najbolji rejting od poraženih u zadnjem kolu kvala.Tracy3McGrady je napisao/la:ako je Golubev prvi nositelj, a sutra Damir izgubi, to bi znacilo da bi Damir bio prva alternativa ako neko otkaze?
Hoće li svi ispred Damira izgubit ili proći, vidjet ćemo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sve je do podloge def. Damir uziva da igra na sljaci, ili na ovoj vrsti tvrde podloge, kao sto je bila na AO, evo sad u miamiu 
Max Allegri
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ja sam to imao u sjecanju da je ovako kako sam napisao, ali eto lijepo je nesto novo nauciti, iako 15-20 godina kontam da je drugacijeUnofficialpage je napisao/la:Gleda se po nosiocima, to jest po rejtingu (poziciji) na atp listi. Damir nema nikakve veze s tim što je Golubev 1. nosioc. Ulazi onaj kao lucky looser koji ima najbolji rejting od poraženih u zadnjem kolu kvala.Tracy3McGrady je napisao/la:ako je Golubev prvi nositelj, a sutra Damir izgubi, to bi znacilo da bi Damir bio prva alternativa ako neko otkaze?
Hoće li svi ispred Damira izgubit ili proći, vidjet ćemo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Golubev već odavno nema dobrog rezultata na betonu. Damir ga je već jednom tukao, na šljaci 2012, tj. Golubev predao kod 5-2 za Damira u trećem setu.
Posljednji meč prije ovoga je predao zbog povrede lista.
Posljednji meč prije ovoga je predao zbog povrede lista.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek uči dok je živ. Nadam se da sam uspio objasnit.
Mogući protivnici ukoliko bi Damir prošao u MD: Bautista Agut, De Schepper, Pella, kvalifikant, Robert, Karlović, Hanescu, Zeballos, Al.Gonzalez, Rosol, Dodig.
Dajte Dodiga
Mogući protivnici ukoliko bi Damir prošao u MD: Bautista Agut, De Schepper, Pella, kvalifikant, Robert, Karlović, Hanescu, Zeballos, Al.Gonzalez, Rosol, Dodig.
Dajte Dodiga
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir dobio 8 bodova i 2.730$ današnjom pobjedom.
Kada su nasi igraci u pitanju, ni pobjeda Dzumhura ne bi sutra bila iznenadjenje
Uz nesto losiji servis Golubeva sve je moguce 
Kada su nasi igraci u pitanju, ni pobjeda Dzumhura ne bi sutra bila iznenadjenje
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
i barem 40°CUnofficialpage je napisao/la:.....
Dajte Dodiga
Vidim sad na fb slika kao Damirove ruke poslije meca, sve sami zuljevi.
I protiv Golubeva se moze igrati, ali servis mora biti jako dobar. I onda naravno Dodig u MD
I protiv Golubeva se moze igrati, ali servis mora biti jako dobar. I onda naravno Dodig u MD
Bravo Dzumi, demantovao si me da neces proci ni prvo kolo kvala, kakve su mu sanse protiv Golubeva ? ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.