Bgm ti ne kontas neke stvari... ili se pretvaras da ne kontas.kraljttbvb je napisao/la:Ja pisem o DT-u u Njemackoj a ti meni bubnu sliku cijelog svijetaBilall je napisao/la:Nije to tacno. pogledatj ti gdje je sve dostupan Deutsche telekom http://en.wikipedia.org/wiki/File:Deuts ... ations.svg" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Pricas o DT kao da je to lokalna kompanija kojoj ne treba reklama izvan Njemacke, a skoro u cijelom svijetu imaju svoje trziste, i ti bi da ih Augsburg reklamira?
Augsburg ih treba reklamirati jer je Augsburg jak brand
Bgm Bego puno gluposti pises... Postoji drzavni projekat vjerovatno, ali samo u tvojoj glavi..kraljttbvb je napisao/la:Je li ti citas sta ja pisem?
Ja napisem da bajern na kojem god mjestu zavrsi na kraju sezone, velike firme upumpavaju lovu u drzavni projekat, a ti siris pricu i pises o stadionu i tome da ne zabiljeze negativan finansijski trend. Jest problem napraviti stadion kad ti sponzori dadnu vecinu love za njega, a problem je i biti u plusu kad ti eventualne gubitke odmah sponzori nadoknade...
Lako je voditi drzavni projekat, neka uzmu neki tim iz istocne Njemacke pa nek ga dovedu do titule. Hoce ali malo morgen!
Tebi su krivi sponzori i dionicari zato sto su odabrali da ulazu u najvrjedniji fudbalski brand. Ti sponzori nisu pali s neba. Trebalo je i tu stvoriti klimu da oni dodju a ko ju je stvorio?