Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

_forzamilan_
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 feb 2010, 00:35

vala bolje da je ostao u p'mouthu nego što je potpisao za stoke. mornari su real madrid za ove stočare.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 02 feb 2010, 01:16

puno sreće našem Asmiru u Stoke Cityju od ljeta u Bayernu
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2010, 01:17

deni_m1312 je napisao/la:Asmir Begovic
Date of Birth: Jun 20, 1987
Place of Birth: Trebinje
Nationality: Bahamas
Position: Striker
Squad Number: 31
National Team: Canada
gledajte budala sa Goal.com/en...striker,bahami :D
Joj ovo nije normalno, koji amaterizam. Hajde da je igrao u 3 Engleskoj, ali u PL i to u prvom sastavu. :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 feb 2010, 01:31

_forzamilan_ je napisao/la:vala bolje da je ostao u p'mouthu nego što je potpisao za stoke. mornari su real madrid za ove stočare.
post dana :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 feb 2010, 01:34

Ja čitavo vrijeme govorim da Goal.com je žutilo koje se još nije pojavilo među novinama a vi mi ne vjerujete...

Asmire sve najbolje, sad trenutno si u boljoj ekipi, nadam se da ćeš se izborit za prvog golmana i da ćeš ako Bog da iduće sezone bit u troduplo jačem timu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 01:36

demir44 je napisao/la:Da ga nije Mikado obradio,sad bi vi pisali"eno onaj Begovic,sto brani za Kanadu potpisao za Stočare" :mrgreen:
Mikado hvala ti :twisted: :twisted: :twisted:
ma nista sine...kad ti tata Ciro kaze Asmir ce njih sve sijebati :mrgreen:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 02 feb 2010, 02:30

Evo bash gledam na goal.com, pa mi nista jasno ne bi
Ajd,barem su mu datum potrefili :)

Trebinje-Bahame.... tu je to negdje :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 02:38

neko_iz_mase je napisao/la:
Evo bash gledam na goal.com, pa mi nista jasno ne bi
Ajd,barem su mu datum potrefili :)

Trebinje-Bahame.... tu je to negdje :)
Striker :mrgreen: ma jos oni meda moraju da jedu...kako tek bubaju za igraca sa Bahama..sigurno su po nacionalosti Bosanci o Yugoslaveni :D rodjeni u Bagdadu :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 feb 2010, 11:00

hahahaha pa to je tu negdje za Trebinje se skrene lijevo a za Bahame desno kod one raskrsnice :lol:

sretno Begovicu mislim da je uradio pametan potez i ako se mora boriti za jedinicu ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 02 feb 2010, 12:20

:roll: :mrgreen: :o :shock: :shock: sigurno su bili nadrogirani kad su mu pisali podatke
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 02 feb 2010, 12:36

vjerovatno su mu obecali da ce dobiti mjesto prvog golmana, a onda je sve na njemu, jer kaze da je odbio totenham iz razloga jer mu je receno daga dovode k'o rezervu :roll: bilo kako bilo, asmiru zelim sve najbolje u novom klubu, i reprezentaciji ;)
Volim te Bosno!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 feb 2010, 12:45

GunnerS je napisao/la:Ja čitavo vrijeme govorim da Goal.com je žutilo koje se još nije pojavilo među novinama a vi mi ne vjerujete...

Asmire sve najbolje, sad trenutno si u boljoj ekipi, nadam se da ćeš se izborit za prvog golmana i da ćeš ako Bog da iduće sezone bit u troduplo jačem timu...
Pa dobro, zutilo su i to sve stoji. Medjutim, i tablodi trebaju pisati tacne informacije, barem one koje su opce poznate. Ovako gube kredibilitet kod citalaca u svakom smislu.
#divovi

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 feb 2010, 12:46

xavi26 je napisao/la:vjerovatno su mu obecali da ce dobiti mjesto prvog golmana, a onda je sve na njemu, jer kaze da je odbio totenham iz razloga jer mu je receno daga dovode k'o rezervu :roll: bilo kako bilo, asmiru zelim sve najbolje u novom klubu, i reprezentaciji ;)
Čisto sumnjam da će dobiti mjesto u prvom timu, po meni je Sorensen bolji golman od Gomes, pa i United je čak tražio Sorensena. Gomes zna kiksati pravo za razliku od Sorensena i mislim da mu je bilo bolje da je otišao u Spurse, prije bi dobio priliku nego u Stoke, osim ako su ovi dodlučili prodati Sorensena i staviti Begovića na go.
Strauss Junior

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 02 feb 2010, 12:56

BlueSharks je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:vjerovatno su mu obecali da ce dobiti mjesto prvog golmana, a onda je sve na njemu, jer kaze da je odbio totenham iz razloga jer mu je receno daga dovode k'o rezervu :roll: bilo kako bilo, asmiru zelim sve najbolje u novom klubu, i reprezentaciji ;)
Čisto sumnjam da će dobiti mjesto u prvom timu, po meni je Sorensen bolji golman od Gomes, pa i United je čak tražio Sorensena. Gomes zna kiksati pravo za razliku od Sorensena i mislim da mu je bilo bolje da je otišao u Spurse, prije bi dobio priliku nego u Stoke, osim ako su ovi dodlučili prodati Sorensena i staviti Begovića na go.
To je smijesno. Neznam sto moramo uvjek ponizavati nase igrace. Sorensena je Manchester trazio ali prije
7 godina!! Da je toliko dobar bio Aston Villa bi produzio ugovor sa njim..
Begovica su trazili Tottenham, Chelsea i Arsenal - koji su u ovom trenutku najbolji klubovi u engleskoj sa Manchesterom

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 feb 2010, 13:12

noah je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
To je smijesno. Neznam sto moramo uvjek ponizavati nase igrace. Sorensena je Manchester trazio ali prije
7 godina!! Da je toliko dobar bio Aston Villa bi produzio ugovor sa njim..
Begovica su trazili Tottenham, Chelsea i Arsenal - koji su u ovom trenutku najbolji klubovi u engleskoj sa Manchesterom
Bože sačuvaj da ja ponižavam naše igrače. Ja sam samo rekao svoje mišljenje, a to je da bi prije upao u prvu postavu u Tottenhemu, nego u Stoku. Gdje god da je otišao i ko god da je golman u tom timu, nerealno je očekivati da upadne odmah u prvu postavu. Ja bih najviše volio da je otišao u Arsenal, jer će Wegner još max godinu držati Almuniu u prvoj postavi i onda ga se odjednom riješiti kao Lehmanna, a onda bi stavio Asmira na go 100%. Od ovih svih klubova spominjali ja mislim da bi mu najbolje bilo da je otišao u 1.Arsenal, 2.Tottenham, 3.Stoke, 4.Chelsea. Ja ću biti sretan da on postane najbolji golman na svijetu u najmanju ruku ko on ;)
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2010, 14:37

Uzalud vam trud sviraci :lol:
Kako mislite da vam Begovic stane na gol prije juna.
To znaci pet sest mjeseci garantovanog sjedenja oko klupe :mrgreen:
Prije nego stanete hrakati provjerite da on ama bas nikako nema pravo da brani za Stoke do kraja ove sezone. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2010, 14:45

@Noah zekan ti je u kuhinji. ;)
Za molbu Uefi treba par sedmica a ovi potpisali sa njim minut do dvanaest to jest sve do tada nisu bili sigurni da ce ovaj potpisati.
Tako da. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2010, 15:04

@Sahbo ove postove sigurno vise citati neces,od lavova kojima ni dioptrija nije bas u redu. :mrgreen:
Za uvrede i ostala neprimjerena pisanja zna se sta po pravilu foruma slijedi.
Stvar je u tome da on nece braniti cjelu ovu sezonu.Zasto ,kako,kuda imate vremena do juna razglabati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 feb 2010, 18:19

harishp je napisao/la:@Noah zekan ti je u kuhinji. ;)
Za molbu Uefi treba par sedmica a ovi potpisali sa njim minut do dvanaest to jest sve do tada nisu bili sigurni da ce ovaj potpisati.
Tako da. 8-)

MOj Hare, engleska je to liga. CIm poslju molbu, (ako uposte treba) eto njima molbe natrag za dan. Nije to nasa mafija da se nateze po pola godine sto se tice papirologije. ;) a bogami i ostalih stvari.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 02 feb 2010, 18:26

jesi zapeo hare:D

bolje uzivaj u snimku.

jest moooocan NAS BEG:D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, DnevnaDozaPklata, General505, greenwood, soccerfan i 52 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []