Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Opet Plumlee, nigdje Mirze. Vrijeme je da se gledaju Bulls-i.
Svaka ti je na mjestuVasa Ladacki je napisao/la:Ne znam što napadate forumaša mirzateletović. Vjerovatno spada u vrlo malu skupinu izrazito neinteligentnih ljudi, da ne kažem glupih takoreći. Međutim, zna nazvati selam, to je brat mumin. To je najvažnije, je.bo logiku.
A Tele.. Tele će ući.
Laku noc..ne cekao garbage time...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
odoh,imam osjecaj da nece veceras igrat ...a i sutra imam previše posla..
Nema smisla čekati drugo poluvrijeme. Bojim se da je ovo znak da je Kirilenko upao na njegovo mjesto.

Pa igraju istu poziciju i Blec nema samo sut za 3 poena ko MIrza ostalo je sve bolje nazalost... i momak prica da bi volio da je Mirza vako okretan, ne kontam sto ga napadate .[/quote]Freaza je napisao/la:Pa dobro to je isto ko da bi reko , ejh da je nas dzeko ko aguero brz i dribla ne kontam sta pricate ?
Ja sam pisao o drayu ovde kad je mirza otisao u nba i naveo sam ga kao igraca koji ce mu biti najveca konkurencija za minute meni su se smijali ... Andray je jako talentovan igrac obozava igru 1 vs 1 a dovoljno je lud da igra i 1 vs 5. ima jako mekanu ruku dribling handling sve moguce za svoju visinu. Ali on je klasicni cirkusant i takav je citavu karijeru , brojke su na njegovoj strani igra takodje. Ali kakve to sad ima veze sa mirzom molim te ? Mirza je vrsni suter sto blatche nije , blatche je gori u odbrani od njega prati malo igru taj ne zna branit p n r i p n p znaci to ne postoji... Sto se tice skokova tu su negdje... Bolji igrac jeste i to iz razloga jer je konstantan ali blatch ima jako puno iskustva u nba.I i dzeko i aguero igraju istu poziciju pa ne kontam ? Postoje razliciti profili igraca... Blatch nije strech igrac mirza jest i to je to. Ne znam puno brzih pokretnih strec bijelih 4 orki ako ti znas super....
gasim
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ja sam pisao o drayu ovde kad je mirza otisao u nba i naveo sam ga kao igraca koji ce mu biti najveca konkurencija za minute meni su se smijali ... Andray je jako talentovan igrac obozava igru 1 vs 1 a dovoljno je lud da igra i 1 vs 5. ima jako mekanu ruku dribling handling sve moguce za svoju visinu. Ali on je klasicni cirkusant i takav je citavu karijeru , brojke su na njegovoj strani igra takodje. Ali kakve to sad ima veze sa mirzom molim te ? Mirza je vrsni suter sto blatche nije , blatche je gori u odbrani od njega prati malo igru taj ne zna branit p n r i p n p znaci to ne postoji... Sto se tice skokova tu su negdje... Bolji igrac jeste i to iz razloga jer je konstantan ali blatch ima jako puno iskustva u nba.I i dzeko i aguero igraju istu poziciju pa ne kontam ? Postoje razliciti profili igraca... Blatch nije strech igrac mirza jest i to je to. Ne znam puno brzih pokretnih strec bijelih 4 orki ako ti znas super....[/quote]grgr je napisao/la:Pa igraju istu poziciju i Blec nema samo sut za 3 poena ko MIrza ostalo je sve bolje nazalost... i momak prica da bi volio da je Mirza vako okretan, ne kontam sto ga napadate .Freaza je napisao/la:Pa dobro to je isto ko da bi reko , ejh da je nas dzeko ko aguero brz i dribla ne kontam sta pricate ?
Brate opusti se momak samo rekao da bi volio da i Mirza ima okretnost i brzinu ko on, sta ga odmah napdate. GLUPOST !
Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 18 mar 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
nista,nazalost desilo se ono cega sam se bojao,ali i ocekivao nakon one crne serije..vidjecemo do kad,ako mu se ukaze prilika morat ce da blista da bi eventualno opet bio u rotaciji do PO..laku noc
Laka noc raja
Haj da ga je izbacio iz rotacije prije one utakmice sa Miami pa uredu...Ali odigrat onakvu utakmicu i ispasti iz rotacije,neznam stvarno..Ovako jos ima neke nade da ce imati neke sitne minute prije GB,ali kad se Garnet vrati nece on vise igrat
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Onaj sto selama,svrsava na Dragica.i njegove asistencije, a evo za poluvrijeme 0 asista
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Osjecam se ko da su mi k*rac osjekli.....
Treba po ekipe sad da se povredi da bi Mirza bio u rotaciji .
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Pa nije ni igrao puno, budimo realni. Dvije brze lične greške.Guarin14 je napisao/la:Onaj sto selama,svrsava na Dragica.i njegove asistencije, a evo za poluvrijeme 0 asista
bihać96, nadam se da ti to nije godište, no nebitno, KG nije konkurencija Mirzi. Vjerovao ili ne, ne igraju istu poziciju.
Nama je Željo svetinja jedina.
KG je klasicna 4,Mirzina pozicija a centra je poceo igrati kad se Brook povrijedio,kao i Blatche koji je isto 4Vasa Ladacki je napisao/la:Pa nije ni igrao puno, budimo realni. Dvije brze lične greške.Guarin14 je napisao/la:Onaj sto selama,svrsava na Dragica.i njegove asistencije, a evo za poluvrijeme 0 asista
bihać96, nadam se da ti to nije godište, no nebitno, KG nije konkurencija Mirzi. Vjerovao ili ne, ne igraju istu poziciju.

U Netsima nema moja pozicija,tvoja,nije ni Pierce 4,ali je igra...Kad se KG vrati Pllumle ga mjenja,a Blatche ide umjesto PP
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ne mogu ni otic lec kolko me ovo iznerviralo... Ne mogu da a da ne mislim da je mogao izabrat daleko bolju i zdraviju ekipu za njegovu karijeru. Ok kontam bio je jedan od najboljih u europi znam da nije otisao ni radi para , al trebao je sam sebi rec jesam ja igracina al i daleko bolji nisu uspjevali mozda je ovaj bkn prevelik zalogaj. Imao je ponudu od Cavsa ekipe koja se pokusava izgradit i vjerujem da hoce. Tu bi imao fine minute cak i u rookie sezoni mislim da bi daleko manje pod lupom bio tamo nego u BKNu... Zaista ne vidim nacin na koji on moze da igra u slj sezoni , jedino ukoliko se KG ne oprosti zajedno sa PP-om , a opet ne sumnjam da bi doveli nekog. Nadam se da ce preko ljeta odluciti da negdje ode , ima fine brojke ove sezone i svi znamo da moze bolje od ovog. Mora se rec i da je sam sebi kriv za ovo jer je sutirao katastrofalno prosli mjesec , probudio se protiv miamia protiv wizardsa opet slabo skroz ... Ne zna msta da kazem. Ako je ista dobro dobro je za repku ove godine je daleko vise igrao , nece mu trebat toliko vremena da udje u ritam a dobro sem toga i kvalifikacije su nije sad od nekog presudnog znacaja. Neam pojma sta da kazem **** nadam se da ce igrat jos do kraja sezone neke ozbiljne minute inace lose mu se pise... I nadam se da je i toga sam svjestan kolko god da je uporan mislim da treba odustat od BKN-a jer ne moze on tu pokazat sve sto zna. Ekipa koja ce sigurno jos trositi u pokusaju da se dokopa prstena a opet ne znam kolko je to zaista moguce imaju jako jako star roster a sumnjam da oni slj godine vec mogu da urade nesto , nemaju pikova na draftu. A sem derona nemaju bog zna koga ponudit za neke visoke pikove i JJ je u godinama. Brook vec 2 sezone vuce povrede kakav ce se vratit kakav ce bit niko nista ne moze garantovat. Mislim da treba da ide ukoliko ne moze igrat onako kako je igrao do januara i to je to , a mislim da ne moze samo zato sto odma padne neki pritisak na njega nakon 5 losih tekmi smanjuju mu se minute evo sad i ne igra jbg **** to utice na psihu al opet nema opravdanja za onakav kriminalan mjesec , i kidd mu je stvarno dao sansu. sad odo lec dzaba da se ne nerviram dalje.
Kad neko jos napise da mu je Kidd dao sansu onda mi dodje da povratim .Pa normalno da je dao kad vise nije imo nikog a da se Lopez nije povredio jos Kirilenko nije bio u stroju pola sezone.Nebi Mirze bilo u rotaciji NIKAd Ili bi trazio trade ili se vratio u Evropu .Dolazak Thorntona I Mirzina losa forma ga izbaci iz rotacije.Mirza nece biti u rotaciji sljedece sezone bolje da trazi trade kad bude mogao .Neznam jel bolje igrat u Evropi u nekom jakom klubu I biti jedan od glavnih igraca ili u NBA ligi biti niko I nista I zadnji igrac rotacije!?
-
- Kontakt:
Nazad u Evropu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.