meni licno jedan od ruznijih dresova. a sad me lincujteamerosm je napisao/la:Eh ako je garnitura Schalke-a iz 2011-te najbolja dosad onda stvarno ne znam dalje...![]()
![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Papastathopoulos je napisao/la:Ne znam sta ovo treba da znaci, ali legea-e nema![]()
to jeste legea, ali su Paniniji retuširali slike i obrisali natpis
meni su svi dresovi sa kragnom katastrofa, to je jednostavno prevazidjeno!BigDaddy je napisao/la:meni licno jedan od ruznijih dresova. a sad me lincujteamerosm je napisao/la:Eh ako je garnitura Schalke-a iz 2011-te najbolja dosad onda stvarno ne znam dalje...![]()
![]()
- Kontakt:
Ma znam i ja da je to legea dres, al posto nema natpisa, nesto se tu muti 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ma da, nisu oni u paniniju glupi, znali su da mi mijenjamo sponzoraPapastathopoulos je napisao/la:Ma znam i ja da je to legea dres, al posto nema natpisa, nesto se tu muti
ako pogledaš slikice, kod svih ostalih je sponzor na dresu vidljiv

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa to ti kazem, nije to bez razloga uradjeno sigurno (ovo brisanje natpisa LEGEA) 
Btw, sto si sakrio mujdzu medju tom hrpom, a izbaceni su ti svakakvi levati
Btw, sto si sakrio mujdzu medju tom hrpom, a izbaceni su ti svakakvi levati
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
u Sportu citam da je danas potpisivanje ugovora sa Adidasom! na SP cemo nastupati u bijeloj i plavoj garnituri kao do sada,dresovi ce biti standardni od adidasa,a specijalno dizajnirani za BIH tek od kvalifikacija za EURO 2016 god! za prlazak u drugi krug Savez dobija 300.000 eura,i dodatni bonus za svaki naredni krug,pobjedu itd... Ovo je kako pise u Sportu najbolji ugovor koji je potpisao NSBIH u svojoj historiji,sto je bilo i za ockivati..
-
amarildobule
- Kontakt:
Nemaju licencu.Papastathopoulos je napisao/la:Ne znam sta ovo treba da znaci, ali legea-e nema![]()
http://****/index.php/8-fu ... zor-nfsbihronaldo99 je napisao/la:http://****/index.php/8-fudbal-nogomet/a-selekcija/2223
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Odličan potez saveza, Adidas je pravi izbor.
Dresovi treba da budu u plavoj i bijeloj varijanti, znači bez ti žutih sranja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- sagitarius
- Kontakt:
A sto je zuto sranje?Saurman je napisao/la:Odličan potez saveza, Adidas je pravi izbor.Dresovi treba da budu u plavoj i bijeloj varijanti, znači bez ti žutih sranja.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
jer to nije tradicionalna boja naseg dresa, pa vecina raje ne gotivi tu bojusagitarius je napisao/la:A sto je zuto sranje?Saurman je napisao/la:Odličan potez saveza, Adidas je pravi izbor.Dresovi treba da budu u plavoj i bijeloj varijanti, znači bez ti žutih sranja.
Upravo tako.BigDaddy je napisao/la:jer to nije tradicionalna boja naseg dresa, pa vecina raje ne gotivi tu bojusagitarius je napisao/la:A sto je zuto sranje?Saurman je napisao/la:Odličan potez saveza, Adidas je pravi izbor.Dresovi treba da budu u plavoj i bijeloj varijanti, znači bez ti žutih sranja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- velez_mostar
- Kontakt:
Kakva zlatna boja, to samo deytonske generacije mogu smatrat' ok..
Zna se koje su nase boje!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DonCorleone
- Kontakt:
Kakve deytonske generacije? Modra boja na bijelome platnu, sest ljiljana vezenih u zlatu, to je zastava nasa bosanska. Naravno da je zuta/zlatna jedna od nasih istinkih boja uz plavo-bijelu.velez_mostar je napisao/la:Kakva zlatna boja, to samo deytonske generacije mogu smatrat' ok..
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 18 mar 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- sagitarius
- Kontakt:
A kad treba zlatni ljiljani onda moze, eto kad vec ne mozemo ljiljane dajte nam "zlatnu" ili ti ga zutu boju.A cuj nije tradicionalna boja, pa sta moram uvijek s tradicijom i spanci dobili crne dresove s zelenim sarama pa su za Euro2012 imali plave.. 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Mi smo ti inace narod koji nedamo svoje, drzimo do tradicijesagitarius je napisao/la:A kad treba zlatni ljiljani onda moze, eto kad vec ne mozemo ljiljane dajte nam "zlatnu" ili ti ga zutu boju.A cuj nije tradicionalna boja, pa sta moram uvijek s tradicijom i spanci dobili crne dresove s zelenim sarama pa su za Euro2012 imali plave..
Ma nismo mi te srece da se oko nas neko potrudi, pa da nam napravi neki dobar dres, dobicemo prvi dres bijeli, drugi plavi i zdra'o.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sami procijenite koliko zuta/zlatna boja nije dio nas:

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, Lavcina, travuljasSs i 52 gosta.