SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: SP2014 Brazil: Sličice

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Album konacno kupljen...jutros sam dos'o na trafiku prije radnice 
FORZA MARŠAL !!!
valjda ih danas bude u nasem kantonu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Jel kupljen ili si dobio džaba?hodža je napisao/la:Album konacno kupljen...jutros sam dos'o na trafiku prije radnice
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Jel kupljen ili si dobio džaba?hodža je napisao/la:Album konacno kupljen...jutros sam dos'o na trafiku prije radnice
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
sto si agresivan, nema veze ako si platio album 
Calm down braca, calm down
Nisam ti ja kriv što si dao 2,5km na album
Nisam ti ja kriv što si dao 2,5km na album
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Jučer sam jedva dočekala do prve trafike da stignem. Na stanici preko puta predsjedništva žena mi već oko pola 4 reče kako joj je "planulo" sve oko podne. i sličice i albumi.
Ipak nađoh kod druge, kupila sam za početak dva paketa, nema naših igrača još. Dobih Nasrija, Lukicu, Nikicu, Robinha i par Afrikanaca.
Jutros isto doživjeh razočarenje. Stigle novine u firmu, ja sve tražim album (
), i pade mi onda napamet da je to tek sutra.
Danas još bar jedan paketić kupiti. Euforija me strašna puca..
Ipak nađoh kod druge, kupila sam za početak dva paketa, nema naših igrača još. Dobih Nasrija, Lukicu, Nikicu, Robinha i par Afrikanaca.
Jutros isto doživjeh razočarenje. Stigle novine u firmu, ja sve tražim album (
Danas još bar jedan paketić kupiti. Euforija me strašna puca..
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
I ja upisah jucer prve slicice, od nasih tu je Pjanke
naravno vec dvije duple ali bitno da se krenulo...
naravno vec dvije duple ali bitno da se krenulo...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam jutros uzeo album i dva pakovanja sličica. Prva sličica - Izet Hajrović.
Tu su još Vrško, Remy, Nasri, Pirlo, Giaccherini, grb Italije, Zuniga, Walker i Nagatomo. Ima i nekih levata iz Alžira i Hondurasa. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
album ne dolazi, vrag odnio salu, KUPUJEM POPUNJEN ALBUM

Panini album za Euro2012 je u nekim zemljama (Italija, Njemačka ....) izašao i u verziji sa tvrdim koricama, navodno bi trebalo opet bit tako. To bi bilo cool nabaviti (ako ih ovaj puta bude) , tako album ostaje i za 50 godina u top stanju .... za unuke 
internacionalna verzija:

njemačka verzija (tamo su čak i sličice imale okvir druge boje)

internacionalna verzija:

Evo od naših, prvi mi došao Zaha. 
- donCorleone1892
- Kontakt:
aaaaaaaaaa ovo verzija albuma je prelijepajestamaji je napisao/la:Panini album za Euro2012 je u nekim zemljama (Italija, Njemačka ....) izašao i u verziji sa tvrdim koricama, navodno bi trebalo opet bit tako. To bi bilo cool nabaviti (ako ih ovaj puta bude) , tako album ostaje i za 50 godina u top stanju .... za unuke
internacionalna verzija:
otvoriš poput nogometne slikovnice
kada bi se nabavilo ovo preko ebaya ili famalije' iz dojča valjda bi ostali iti brojevi igrača u albumu kao i na ovoj internacionalnoj verziji
pricitao sam da na zeljeznickoj stanici, trafika duhan prometa, ima jos albuma koje dijele besplatno u sa, pa eto vidite ako vamo je usput...
unutra su svi albumi identični, nema veze koja je zemlja u pitanju. jedina razlika može biti u onoj dodatnoj stranici koju ubace u sredinu, kao što je ovo sa kokakola sličicama.donCorleone1892 je napisao/la: aaaaaaaaaa ovo verzija albuma je prelijepa![]()
![]()
otvoriš poput nogometne slikovnice![]()
kada bi se nabavilo ovo preko ebaya ili famalije' iz dojča valjda bi ostali iti brojevi igrača u albumu kao i na ovoj internacionalnoj verziji
- plavipatriota
- Kontakt:
dupli lulić i šmelcer, od najboljih fudbalera nemam samo Mesija i Ronalda, te Ibrahimovića (pardon on ne igra
) Sve ostale imam.. 
- donCorleone1892
- Kontakt:
pa super, ionako nisam mislio odmah lijepiti sličice koje dobijem prvo levatiti djecu iz komšilukajestamaji je napisao/la:unutra su svi albumi identični, nema veze koja je zemlja u pitanju. jedina razlika može biti u onoj dodatnoj stranici koju ubace u sredinu, kao što je ovo sa kokakola sličicama.donCorleone1892 je napisao/la: aaaaaaaaaa ovo verzija albuma je prelijepa![]()
![]()
otvoriš poput nogometne slikovnice![]()
nego da li neko zna da li u Zenici ima ovih besplatnih albuma gdje, u slučaju da se ne nabavi ova njemačka slikovnica
Trebalo bi biti u svakom tobaco presu, sad neke se prave glupe i kažu da ne znaju za to. Neke ne znaju o cemu pricamo, a ove trece daju besplatno.donCorleone1892 je napisao/la:nego da li neko zna da li u Zenici ima ovih besplatnih albuma gdje, u slučaju da se ne nabavi ova njemačka slikovnica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.