Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Vidi se ko su dobri i fini momci,spušteni na zemlji sto se kaže.Claus je napisao/la:Fini momci.fixator je napisao/la:
Izo izgleda najvise se druzi sa ovim hofenhajmasima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najbolje mu je, od njih ga nece glava zabolit sigurno. Treba bjezati od klana u svakom slucaju.fixator je napisao/la: Izo izgleda najvise se druzi sa ovim hofenhajmasima
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dobro je sto su u toj klapi i Bicakcic, Lulic, Kolasinac, Medo i Began.
Pa da nasuprot klana, su dobri momci i buducnost repke, nadam se da su Mujdza, Seo, Zukan isto u ovoj ekipi.samoposmatram je napisao/la:Dobro je sto su u toj klapi i Bicakcic, Lulic, Kolasinac, Medo i Began.
Fali im Pandza, on je odlican covjek isto tako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Dobar intervju ovaj, samo me ova krava nervira drama.
Izo gigant, nego samo da svi znamo da je srcem odlucio
Izo gigant, nego samo da svi znamo da je srcem odlucio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
U zadnjih 7 utakmica, Hajrovic je samo odigrao onih 30 miuta protiv Chelsea. To je vec mjesec i po. Hajde Mancini koji ti je k.... A i nije im bas najbolja forma u tim utakmica bar u domacem prvenstvu. Samo 2 pobjede ostalo sve nerjeseno i ispusteni bodovi. Pod hitno Izeta u rotaciju dok nisi vec izgubio Super Ligu.
JE li putuje sa Galatom ?
Da je on spusten na zemlju ne bi javno vrijedjao Dzeku, kad je on niko i nista u odnosu na Edina.admir1991 je napisao/la: Vidi se ko su dobri i fini momci,spušteni na zemlji sto se kaže.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Covjek (insan) kao i Edin.Cartman je napisao/la:Da je on spusten na zemlju ne bi javno vrijedjao Dzeku, kad je on niko i nista u odnosu na Edina.admir1991 je napisao/la: Vidi se ko su dobri i fini momci,spušteni na zemlji sto se kaže.![]()
Meni se cini da je i Dzeko preko twittera slao javne poruke tipa "ovi Svicarci sto dalje od Bosne...". Mislim, nista protiv Dzeke, ali nije mi poznato da izmedju tekmi i treninga sjedi na nekom granicnom prelazu i odlucuje ko smije a ko ne smije ulaziti u BiH. Smatram da je i on tu pretjerao.
A Izet...Svicarska skola....Svicarci ako nesto ne vole, to je da im neko odredjuje sta, kud i kako i da im se mjesa u odluke... S tim da su Svicarske medije neke stvari i uzdigle da bi stvorili sto negativniju sliku nas, naseg fudbala, Dzeke i odnosa prema Hajrovicu. Jer druga stvar koju Svicarci lose podnose, kada im neko okrene ledja...ali ko nije takav.
Poznata nasa "bolest" - sto se volimo zaletjeti...sta se je ovde Iz(m)etu sve napsovalo...pa nam covjek u Slovackoj sa onom bombom otvori vrata SP-a. Trebali bi lijepo procesljati forum i svako, ko se je psovkama i uvredama obracao nasem reprezentativcu i na taj nacin ga docekao poruciti sa Dzekinim rijecima "sto dalje od stadiona kada repka igra".
I u mojim ocima samo glup covjek moze podrzati tenzije izmedju nasih reprezentativaca s tim sto ce se staviti na stranu "Dzeke i klana" ili na stranu "sviju koji nisu u "Dzekinom klanu"". Svi su oni profesionalci i nemoraju "lajkovati slike jedni drugih na facebooku", ali kada je okupljanje repke ima da igraju jedan za drugog i skupa. Ovo je moje opcenito misljenje a ne obracanje jednom forumasu.
Bio sam na tribini bas medju glasnijom grupom koja je skandirala "Dzeko napolje" i upucivala niz raznorazni psovki prema Edinu Dzeki i ako mi njegovo "provokativno ponasanje" sa mahenjem nije pasalo (nije profesijonalno), nisam (i nebi nikad) skandirao i svako "Dzeko napolje" me je dupoko dirnulo.
To finish first, first you have to finish.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Kako je Hajrovic vrijedjao Dzeku? Imali ko link?
navodno napisao nesto u fazonu: sreca tvoja pa ibra ne igra za BiH, inace ti ne bi imao mjesto u napadusamoposmatram je napisao/la:Kako je Hajrovic vrijedjao Dzeku? Imali ko link?
Sto se tice Dzeke i Izeta to su dobri momci jako lijepo vaspitani i oni ce to izgladiti i ja mislim da su vec izgladili netreba to natezat........Ima tu i medija lazi novina itd!!!!
Nego da li ce nocas igrat ja mislim da hoce imam osjecaj daj boze da me nevara!!!!
Nego da li ce nocas igrat ja mislim da hoce imam osjecaj daj boze da me nevara!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Poslije sto je Dzeko "retweetao" Lulicevu poruku "Ovi Svicarci sto dalje od repke."BigDaddy je napisao/la:navodno napisao nesto u fazonu: sreca tvoja pa ibra ne igra za BiH, inace ti ne bi imao mjesto u napadusamoposmatram je napisao/la:Kako je Hajrovic vrijedjao Dzeku? Imali ko link?
Bezze prica. totalno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- legenda reala
- Kontakt:
samo se u BIH istina smatra uvredom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma to je sitnica. koliko igraci barce i reala nalaju jedan na drugog pa kad se okupe u reprezentaciji opet ginu jedan za drugog.
- Neutralan88
- Kontakt:
bravo majstore za ovolegenda reala je napisao/la:samo se u BIH istina smatra uvredom
Valjda bi Ibisevic ispao onda, a ne Dzeko. Kako god, Izet ne moze ni jednom ni drugom ni trecem ni kopacke cistit, tako da mu je bolje bilo da je sutio.legenda reala je napisao/la:samo se u BIH istina smatra uvredom
On snosi veliku krivicu za katastrofalnu atmosferu u reprezentaciji i to je cinjenica. Sto neki to zele da zaborave i sto stavljaju ovog dvolicnjaka i lazova ispred Dzeke zbog jednog gola je druga stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
nema on šta snositi nije on kriv što je Džeko pizda, zvijezda sve ima, ponaša se gore nego dijete od tri godine kad mu neko uzme igračku
šta je Izet pretrpio kad je došao i onako hladno uđe i zabije golčinu, pa Džeko hoće da plače kad mu deset levata viče Džeko napolje
šta je Izet pretrpio kad je došao i onako hladno uđe i zabije golčinu, pa Džeko hoće da plače kad mu deset levata viče Džeko napolje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, torbica i 24 gosta.