pa to i jest fazon da ga milan nije kupio već uzeo na posudbu, a igraće ono što je uvijek i igrao krilo, tj. krilnog napadača, pato je ozljeđen i to sad igra becks koji ima brzinu kornjače, a kad se vrati pato biće na klupi za nedaj bože ako opet ne bude njega ili ronaldinja-jako dobar potez milana, došao čovjek samo za platu.silenT. je napisao/la:Seedorf je valjao, nego je prodat jer je se posvađao s Morattijem i jer je stvarao probleme... Mancini je plaćen 13 miliona Eura, ali se jednostavno nije snašao u Interu i drago mi je što smo ga se riješili... a Pirlo je u Interu bio ko 20-ogodišnjak i non-stop je bio po posudbama i nije odigrao za prvi tim ni 5 utakmica od prve minute da je počeo... njega mi je naviše žao jer nije dobio pravu priliku !
Mancini je po meni prosječan igrač i definitivno će i u Milanu biti na klupi jer on kraj Dinha, Pata, Beckhama nema šta tražit.. nije mi jasno što ga je Milan uzeo ??!! gdje će s nim ?
sad je znači prosječan a pregovarali sa romom mjesecima vi za njega i dali 25 miliona maraka, sad kad je u milanu za 0 km interistima ne valja, pa ako ne valja onda će biti na klupi milana i ćao, a može li ovako nešto uraditi prosječan i škart igrač