Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Pa niko ne ocekuje da sutra dobije otkaz,pa bi ja licno volio da sutra to bude ono NEOCEKIVANO!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa za vikend po staromkingwazza je napisao/la:Moyes je rekao da sutra ocekujemo neocekivano

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:pa za vikend po staromkingwazza je napisao/la:Moyes je rekao da sutra ocekujemo neocekivano

Sutra me ne bi cudilo da bude nesto slicno kao protiv Sunderlanda u liga kupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bilo je veselo danas
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
to bi bila majka neočekivanogNane17 je napisao/la:Pa niko ne ocekuje da sutra dobije otkaz,pa bi ja licno volio da sutra to bude ono NEOCEKIVANO!

pošto se pominje Kloop, neko reće da bi prodao RvP...ja ne vjerujem u to, jer se zna da poštovanje Kloopa prema RvP je malo reći ogromno i gotivi ga pravo, zatoo

aa za Simeonea iskreno ne znam nešto, igra nj ekipa fino ali nekako me 'podsjećaju' na Stoke, previše agresivni i dosta dugih lopti, mada nekad znaju odigrati vrhunski što jest jest
ja navijam za Kloopa
Nani trenira normalno,sutra mu dati 20minuta,Kagawa da krene,vise u pm i Januzaji i ku... palci,nek igra Japanac,da malo igramo .
Zeljeznicar! 1921 !
Kad Moyes ne bi bio cicpi, pa ostavio na klupi ili Rooneya ili RVP-a.
DDG-Rafa, Jones, Rio, Evra- Carrick, Cleverley, Valencia, Kagawa, Januzaj-RVP(Rooney).
DDG-Rafa, Jones, Rio, Evra- Carrick, Cleverley, Valencia, Kagawa, Januzaj-RVP(Rooney).
Ja bi i robina i rooneya ostavio a stavi Welbecka ! iBelmin6 je napisao/la:Kad Moyes ne bi bio cicpi, pa ostavio na klupi ili Rooneya ili RVP-a.
Zeljeznicar! 1921 !
Tuzne slike. Grobar Uniteda se smije i uziva dok klub tone. Jadno. GDJE JE NESTAO POBJEDNICKI MENTALITET? Keane i Fergie ne bi prihvatili ovakkvo ponasanje u ovom periodu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ostaviti na klupi Rooneya ili Persija zbog Kagawe ne znaci imati muda vec biti lud. A bgm ni kloc Nani nema mjesta u onom zadnjem Unitedovom sastavu.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Zašto molim te lijepo ? Je li Ferguson bio lud, pa ostavio Rooneya na klupi protiv Reala ? Vidiš da ova dvojica ne mogu povezat normalno dodavanje jedan izmedju drugog, šta fali rotirati malo njih dvojicu u špicu, a Matu i Kagawu na desetci?
Samo ne znam šta vi vidite u Januzaju ? Igrač koji zadnjih 10 utakmica nije uradio apsolutno ništa. Nema snage da se zagradi protiv krkanskih odbrambenih igrača Stoke-a,CP-a... Ništa, čekati dok se Nani vrati, a Januzaja malo prizemljiti sa 5 utakmica bez ijednog minuta.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Nani sigurno nije najbolji igrac Uniteda,ali s obzirom da svi igraju kao PICKE ne vidim nista lose da se nesto promijeni pa da proba njega ubaciti,jer on koliko toliko zna driblati,o Valencijinom driblanju smijesno mi je i da komentarisem!RiNo je napisao/la:Ostaviti na klupi Rooneya ili Persija zbog Kagawe ne znaci imati muda vec biti lud. A bgm ni kloc Nani nema mjesta u onom zadnjem Unitedovom sastavu.
Momak, pricaš o pubertetliji od 18 godina, i sad on treba izvlaciti ovaj klub iz ponora pored toliko rutonja koji primaju ogromne novce za ništa. Mali je dosta pokazao, treba njemu još vremena i godina da pokaže svoje najbolje.Nitro je napisao/la:Samo ne znam šta vi vidite u Januzaju ? Igrač koji zadnjih 10 utakmica nije uradio apsolutno ništa. Nema snage da se zagradi protiv krkanskih odbrambenih igrača Stoke-a,CP-a... Ništa, čekati dok se Nani vrati, a Januzaja malo prizemljiti sa 5 utakmica bez ijednog minuta.
Treba da nas izvlači momak koji ima 18g. ? Naravno da mu se treba davati šansa ali bi to trebalo biti po par minuta, a ne da kreće od prve minute. Ionako ima neke retardirane poteze koje bi čak i Vidić osujetio.Belmin6 je napisao/la:Momak, pricaš o pubertetliji od 18 godina, i sad on treba izvlaciti ovaj klub iz ponora pored toliko rutonja koji primaju ogromne novce za ništa. Mali je dosta pokazao, treba njemu još vremena i godina da pokaže svoje najbolje.Nitro je napisao/la:Samo ne znam šta vi vidite u Januzaju ? Igrač koji zadnjih 10 utakmica nije uradio apsolutno ništa. Nema snage da se zagradi protiv krkanskih odbrambenih igrača Stoke-a,CP-a... Ništa, čekati dok se Nani vrati, a Januzaja malo prizemljiti sa 5 utakmica bez ijednog minuta.

Going on up to a spirit in the sky...
Pustite tu pricu o igracima
to ne ide. Igraci nikad nisu krivi, staro pravilo
oni rade ono što im se dozvoli.
Ako im dozvoliš da se zayebavaju i šetaju po terenu, to ce i raditi (plus uzimati ogromnu platu).
Gledam snimak od juce, Liverpool i sa slabijim igrackim imenima igra bolje i pobjeđuje jer imaju strucnjaka na klupi.
Nisu preko noci igraci poput Mate, Rooneya, Van Persia i ostale kompanije zaboravili igrati fudbala, vec samo pod vodstvom amatera (koji ne zna ni šta hoce od taktike) oni izgledaju smiješno na terenu.
I ovo sam isto pisao na temi Barce za onog izgubljenog nesretnika Tatu Martina, pa su me neki napadali.
Ne možeš dovesti amatera na klupu tako velikog kluba i onda svaljivati na igrace zbog loše igre. To je preskakanje lanca hijerarhije i odgovornosti.

Ako im dozvoliš da se zayebavaju i šetaju po terenu, to ce i raditi (plus uzimati ogromnu platu).
Gledam snimak od juce, Liverpool i sa slabijim igrackim imenima igra bolje i pobjeđuje jer imaju strucnjaka na klupi.
Nisu preko noci igraci poput Mate, Rooneya, Van Persia i ostale kompanije zaboravili igrati fudbala, vec samo pod vodstvom amatera (koji ne zna ni šta hoce od taktike) oni izgledaju smiješno na terenu.
I ovo sam isto pisao na temi Barce za onog izgubljenog nesretnika Tatu Martina, pa su me neki napadali.
Ne možeš dovesti amatera na klupu tako velikog kluba i onda svaljivati na igrace zbog loše igre. To je preskakanje lanca hijerarhije i odgovornosti.
Svim silama krenuti naprijed, kao protiv Rome onda.
To je naravno ono sto svi mi zelimo i sto bi, po mnogima, bilo i najbolje za uraditi. Odmah iz svih topova pa sta bude na kraju. Eh sada dali Moyes ima muda za tako nesto ostaje nam da vidimo. Imamo 2 gola zaostatka i u belaju smo ako Grci zabiju makar jedan, zabijali su i slabiji od njih vise cak, tako da cemo sutra vidjeti od cega je Moyes zaista. Mozemo i ispasti ali postoje nacini na koji se pristojno ispada (recimo zadnji dvomec sa Realom) a postoji i njegova varijanta nakon koje bih mu urucio momentalni otkaz.
To je naravno ono sto svi mi zelimo i sto bi, po mnogima, bilo i najbolje za uraditi. Odmah iz svih topova pa sta bude na kraju. Eh sada dali Moyes ima muda za tako nesto ostaje nam da vidimo. Imamo 2 gola zaostatka i u belaju smo ako Grci zabiju makar jedan, zabijali su i slabiji od njih vise cak, tako da cemo sutra vidjeti od cega je Moyes zaista. Mozemo i ispasti ali postoje nacini na koji se pristojno ispada (recimo zadnji dvomec sa Realom) a postoji i njegova varijanta nakon koje bih mu urucio momentalni otkaz.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sta tjerate covjeka zbog jedne utakmice"Moj posao nije u opasnosti i moju budućnost ne može promijeniti jedna utakmica", izjavio je Moyes.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Roo je najveci problem ovog Uniteda.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.