pusti djecu ba još neki sa foruma doje mamine grudi
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
@DonCorleone
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa sta je ovo vise ljudi? Koliko smo mi ovaj ugovor vise puta potpisali u ovih mjesec dana? Svake sedmice potpisujemo ugovor novi sa Adidasom...

- sagitarius
- Kontakt:
Ma znam i ja da cemo dobit standardne bijele i plave, al ne do Bog da adidas ubaci zutu boju, uh koliko bi njih pljuvalo onda adidas i savez i Susica i Vrsajevic..a sve neki patrioti, ljiljani fazoni..ja volim ljiljane i najvise bi se obradovao kada bi bilo i neki detalja u zutoj boji, kao u ovom zadnjem dizajnu koji je lik postavioklasik je napisao/la: Ma nismo mi te srece da se oko nas neko potrudi, pa da nam napravi neki dobar dres, dobicemo prvi dres bijeli, drugi plavi i zdra'o.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Zlatna boja bi bila puno bolja...sagitarius je napisao/la:Ma znam i ja da cemo dobit standardne bijele i plave, al ne do Bog da adidas ubaci zutu boju, uh koliko bi njih pljuvalo onda adidas i savez i Susica i Vrsajevic..a sve neki patrioti, ljiljani fazoni..ja volim ljiljane i najvise bi se obradovao kada bi bilo i neki detalja u zutoj boji, kao u ovom zadnjem dizajnu koji je lik postavioklasik je napisao/la: Ma nismo mi te srece da se oko nas neko potrudi, pa da nam napravi neki dobar dres, dobicemo prvi dres bijeli, drugi plavi i zdra'o.

Opa, vidi šuškavca... Biće 'stručnjaku' drago k'o nikad, kad ga obuče. Kad još metne one svoje cvike, biće haman ko slika
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 18 mar 2014, 19:35, ukupno mijenjano 3 puta.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- velez_mostar
- Kontakt:
Kakva zlatna(zuta) boja, znaju se nasi dresovi po kojima smo prepoznatljivi..da ne bi mozda k'o u kosarci one bijele zvijezde i zuto-plave dresove poput vartine zastave!?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Klinac od mog' komšije zna postavljati slike na forum, da ti proslijedim mail? Ima 4 godine, ali naći ćete vi zajednički jezik.kokakolas je napisao/la:[img]http://1.bp.****.com/-SRdZfiEJeJw/UyiOekTjRfI/AAAAAAAAGVY/BQp4KKFAmNI/s1600/dresovi+bih+adidas.jpg[/img]
Opa, vidi šuškavca... Biće 'stručnjaku' drago k'o nikad, kad ga obuče. Kad još metne one svoje cvike, biće haman ko slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

To je to, ako je vjerovati našim medijima...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pipita, ovo je photoshop, koji je napravljen vec oko mjesec-dva. Ne nasjedaj na raznorazne bombasticne izjave medija, kako ce ovo biti novi dresovi itd.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ja mislim niko se nebi protivio kad bi bili neki MALI ZLATNI detalji na dresu okolo rukava itd.. Ali neki forumasi bi rado napravili daytonsku zastavu od dresa, kao sto je neki forumas nekoliko strana prije ovo postavio.

Nekad me je stid kad neko ima internetAlenHalilovic je napisao/la:Ja mislim niko se nebi protivio kad bi bili neki MALI ZLATNI detalji na dresu okolo rukava itd.. Ali neki forumasi bi rado napravili daytonsku zastavu od dresa, kao sto je neki forumas nekoliko strana prije ovo postavio.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
pa nije bojanka 
zlatnu boju bih ubacio na bijeli dres vjerovatno, bez puno šaranja, ili plavo-bijelo..ne znam kome se još sviđa ona upadna žuta ko što je bila na onim plavim dresovima u kvalifikacijama za euro
zlatnu boju bih ubacio na bijeli dres vjerovatno, bez puno šaranja, ili plavo-bijelo..ne znam kome se još sviđa ona upadna žuta ko što je bila na onim plavim dresovima u kvalifikacijama za euro
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 18 mar 2014, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
ma de ba Legea bila vrh.. najsjajniji šuškavac smo imali na svijetu... 
- JackTheStripper
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:
Fakat ne kontam sta ce nam ovaj tekst "Bosna i Hercegovina" na sred dresa. Lose izgleda skroz.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 18 mar 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jao dresa ovog dejtonskog, ko je to napravio treba mu oduzeti drzavljanstvo.
Lijevo su dresovi, a desno su majiceJackTheStripper je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:
Fakat ne kontam sta ce nam ovaj tekst "Bosna i Hercegovina" na sred dresa. Lose izgleda skroz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Jarane to na sred sto pise BIH ne treba da te brine,jer nije dres nego majica u kojoj se šetaju kad dođu na stadion..JackTheStripper je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:
Fakat ne kontam sta ce nam ovaj tekst "Bosna i Hercegovina" na sred dresa. Lose izgleda skroz.I jos razlicite kragne.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko da ga je dizajnirao Richard Holbrooke.calcio je napisao/la:Jao dresa ovog dejtonskog, ko je to napravio treba mu oduzeti drzavljanstvo.
Goalgetter je napisao/la:Ko da ga je dizajnirao Richard Holbrooke.calcio je napisao/la:Jao dresa ovog dejtonskog, ko je to napravio treba mu oduzeti drzavljanstvo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- JackTheStripper
- Kontakt:
19risha88 je napisao/la:Jarane to na sred sto pise BIH ne treba da te brine,jer nije dres nego majica u kojoj se šetaju kad dođu na stadion..JackTheStripper je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:
Fakat ne kontam sta ce nam ovaj tekst "Bosna i Hercegovina" na sred dresa. Lose izgleda skroz.I jos razlicite kragne.
dres je to lijevo
Ok, primljeno k znanju.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, B1988K, BobRock, CAGarfia, DjaniTarik, emir79, galia95, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kobayashi, Maverick, Rodeni, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 65 gostiju.