Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

let3
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la let3 » 18 mar 2014, 22:40

Kopitar sam izdominirao veceras....i ne kontam tolike kolicine dreka koje bacate na Moratu :shock: :? momak igra svake prestupne godine :mrgreen:

zna li se šta konkretnije za Jesea :?:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 mar 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 mar 2014, 22:41

cr7 sljedece godine slavi 30.rodjendan,zvuci nestvarno :)
Sretno zmajevi!!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 18 mar 2014, 22:42

MARCELO je napisao/la:cr7 sljedece godine slavi 30.rodjendan,zvuci nestvarno :)
Taman jos 10 godina ga gledati xD

A jese mogucnost da je pokido ligamente,ne zvuci dobro,vidjecemo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 mar 2014, 22:48

RickBlaine je napisao/la: Nijedan igrac na svijetu ne ide da te povrijedi namjerno ali to uradi i zasluzuje kritike radi svoje neopreznosti.
Kritike da a ti si ga vrijeđao i nazivao pogrdnim imenima. Sad ti ispadaš licemjer.

Ne znam šta očekuješ nakon što nekog našeg dragulja tako izvrijeđaš?

Ovo je bio nesretan slučaj jer Seo mu uopšte nije uletio nogama nego tijelom a to je, uz pravilan klizeći start (kad se događa 50% faulova), jedini dozvoljen način da dobiješ duel.
Istina, ovaj način koji je on koristio je bio pregrub, ali dueli (faulovi) ovog tipa se dešavaju 10ak puta na svakoj utakmici i jedino je splet nesretnih okolnosti doveo do ove povrede.

Seo ispada mesar kalibra Taylor jer je čvrsto tijelom ušao u duel :lol:

Jese mi je postao zaista drag igrač i stvarno mi ga je žao, međutim, vrijeđanje i nazivanje pogrdnim imenima je idiotski. Kritiku razumijem, to nikako.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2014, 22:50

Gareth Bale 17 asistencija.

Jos da ono , aklimatizuje se potpuno na suigrace , ligu , sam jezik i kulturu
prodje predsezonu , po mogucnosti bez svih ovih povreda
pa mozda pruzi nesto vise od ovih Ezelovskih 17 asistencija tbt

flop.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2014, 22:50

Amar Dzeko je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la: Nijedan igrac na svijetu ne ide da te povrijedi namjerno ali to uradi i zasluzuje kritike radi svoje neopreznosti.
Kritike da a ti si ga vrijeđao i nazivao pogrdnim imenima. Sad ti ispadaš licemjer.

Ne znam šta očekuješ nakon što nekog našeg dragulja tako izvrijeđaš?

Ovo je bio nesretan slučaj jer Seo mu uopšte nije uletio nogama nego tijelom a to je, uz pravilan klizeći start (kad se događa 50% faulova), jedini dozvoljen način da dobiješ duel.
Istina, ovaj način koji je on koristio je bio pregrub, ali dueli (faulovi) ovog tipa se dešavaju 10ak puta na svakoj utakmici i jedino je splet nesretnih okolnosti doveo do ove povrede.

Jese mi je postao zaista drag igrač i stvarno mi ga je žao, međutim, vrijeđanje i nazivanje pogrdnim imenima je idiotski. Kritiku razumijem, to nikako.
+1 ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 mar 2014, 22:53

Cristiano is the first Real Madrid player to score 13 Champions League or European Cup goals in one season.

Cristiano Ronaldo is the first player in the history of UEFA Champions League to score in 7 consecutive games.
Real Madrid All-time top scores:
Raul: 323
Di Stefano: 305
Santillana 289
Ronaldo 242 (236)
Puskas 242
slika

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 mar 2014, 22:55

Stigao Ferenca,a tek sad sljedi najbolje od njega bas kao i kod Legende.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 18 mar 2014, 22:57

Ne znam sto Kazi ne da vise da igra,llara je beskoristan u svim segmentima igre
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 mar 2014, 22:57

Potvrda da su otisli ligamenti :roll:

Njemu brz oporavak, @Ricku trajni ban.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 mar 2014, 22:58

iduce sezone postaje najbolji znaci, opusteno skroz
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 mar 2014, 22:59

MRI has confirmed Jesé has torn his anterior cruciate ligament and will be out for atleast 6 months.

:(

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 18 mar 2014, 22:59

6 mjeseci :( sto se morata nije ozlijedio ccc

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 mar 2014, 22:59

Nema nigdje potvrde tek sutra ce moci odraditi MRI.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 18 mar 2014, 23:04

Amar Dzeko je napisao/la: Kritike da a ti si ga vrijeđao i nazivao pogrdnim imenima. Sad ti ispadaš licemjer.

Ne znam šta očekuješ nakon što nekog našeg dragulja tako izvrijeđaš?.
Evo zadnji post na tu temu i da zavrsim.
Prva opservacija. Nazvao sam ga neandertalcem upravo iz razloga da dokazem izvitoperenost razuma kod lobotomiziranih Balkanaca. I dakako da znacenje rijeci i teksta zavisi od konteksta, a ti da bi shvatio sta sam htio reci ovim, procitaj jos koji put post.

Sta ocekujem? Ocekujem jednak kriterij i prema Pepeu i Kolasincu kad naprave iste stvari.
Nije malo pregrubo, nego je ovo klasican dokaz nepromisljenosti.
slika
Naravno, mrcina nije gubio vrijeme misleci na njegovu nogu i mogucim posljedicama. Svako ko ozlijedi nekoga na period 4-6 mjeseci (kao sto je ovaj napravio) zasluzuje salve kritika. Uz to, treba li uopce i govoriti o znacaju ove utakmice? Zbog njegove neopreznosti i nepromisljenosti, fakticki je sjebao karijeru super-potencijalnom i najtalentiranijem spanjolskom igracu. I za pet godina kad sve ovo prodje, na neandertalcu ce uvijek visiti ta ljaga.
To nije nitko rekao.
Naravno. Ne razumijemo vrijedjanje za Kolasinca, a nijednom se nisi javio kad sam 25 igraca Barce nazivao tri puta grdnijim imenima i tri puta gorim nadimcima nego sto su zasluzili u odnosu na Kolasinca.
Oslanjanje na patriotizam u raspravama je najgori nacin za gubljenje iste. Kolasinac jeste napravio idiotariju ogromnih razmjera i zasluzuje jednake kritike kao sto su zasluzili oni prije njega sto su radili iste stvari.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 18 mar 2014, 23:05

Consigliere je napisao/la:Potvrda da su otisli ligamenti :roll:

Njemu brz oporavak, @Ricku trajni ban.
Zbog cega trajni ban Boga ti?
Zato sto je Kolasinca nazvao glavonjom?
Isti ovi koji glume ovdje veceras na ovoj temi i staju u zastitu Kolasinca ce da mu j3bu majku i sve mrtvo i zivo prvi put kad losije odigra za reprezentaciju.
Isti ti ljudi sad trenutno (i ostali naravno) j3bu mater selektoru,nazivaju ga telecim pogledom,kockarom,kleptomanom i ostalim imenima kojih se ne zelim ni prisjecati i koja su realno da ti mozak stane i da se zapitas dokle seze ljudski idiotluk?
Isti ljudi (i ostali naravno) j3bu sve po spisku Vrsajevicu,koji realno ne zna igrati lopte,ali koji nije kriv sto je u reprezentaciji jer se covjek samo odaziva pozivima.
Sta cemo s njima?
Hocemo li trajno banovati pola foruma,a po tvom kriteriju drugog nacina nema.
Pa procitaj samo sta se pise na temi Edina Dzeke covjeka koji zaduzio nas fudbal vise nego bilo ko pa ce ti sve biti jasno.

Sta serete koji kurrac.

HALA MADRID!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2014, 23:06

suhi je napisao/la:6 mjeseci :( sto se morata nije ozlijedio ccc
ovo je ti malo morbidno razmišljanje :shock: ne ulazeci uopšte u igracke kvalitete Morate.

žao mi Jesea pravo :( ...valjda ce se vratiti jaci

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2014, 23:08

Prvo , kako su odma obavili MRI-a?
Drugo , zar koljeno prvo ne treba nateci a tek onda kad popusti , da se obavi MRI-a?
Trece , ako koljeno nije nateklo(sto je jedan jasan pokazatelj ACL-a) , kako se zna da su krizni ligamenti otisli a ne kolateralni ili meniskus(ako vec mracimo da je koljeno)?

MIslim , nije se oslanjao na nogu
i drzao se u tom predjelu
pa sanse da je nesto drugo nisu velike

al cemu prenosenja glupih vijesti sa portala zeljnih klikova prije zvanicne potvrde.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 18 mar 2014, 23:09

slika
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 mar 2014, 23:09

Seo jeste glavonja. :lol: steta za Jese barem da je Morata...
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.