Mozda ce obadva u Getafe.let3 je napisao/la:al ga i ti Rejhane pereš na rukeZutiMrav je napisao/la:Jese imao finu buducnost u Realua sada je buducnost Getafea.
....prvi želiš zlo Morati u prethodnom postu, pa sad Jeseu sudbinu u Getafeu.
zayebane su te podsvjesne želje.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Pricas kao da je rijec o igracu sa nekih 28-29 godina.ZutiMrav je napisao/la:Jese imao finu buducnost u Realua sada je buducnost Getafea.
Shvatam tezinu povrede ali imaj u vidu da je rijec od dvadesetogodisnjaku.Mladim ljudima oporavci traju puno puno krace,valjda zato sto su mladi,jel?
Uostalom jos uvijek ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi,pa apelujem da se prestane sa lupetanjem.
http://www.marca.com/2014/03/18/futbol/ ... 73336.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://futbol.as.com/futbol/2014/03/18/ ... 38842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ne smatras valjda ove za glupe portale zeljne klikova.
http://futbol.as.com/futbol/2014/03/18/ ... 38842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ne smatras valjda ove za glupe portale zeljne klikova.
Desde el mismo estadio, Jesé fue trasladado a la Clínica Sanitas La Moraleja y la resonancia nuclear magnética confirmó la gravedad de la lesión.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 18 mar 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Start Kolašinca je nepromišljen i glup.Momka je bez ikakve potrebe slomio i udaljio sa terena 6 mjeseci.
Po balkanskoj šizologici da mu je obje noge slomio rekli bi nije bilo namjere, jer ipak je ovo muška igra i ipak je ovo naš Kolašinac.
Da je ovako nešto slično uradio Pepe našem momčiluku vjerovatno bi se pisale peticije pred ambasadom Portugala za javni linč.
Po balkanskoj šizologici da mu je obje noge slomio rekli bi nije bilo namjere, jer ipak je ovo muška igra i ipak je ovo naš Kolašinac.
Da je ovako nešto slično uradio Pepe našem momčiluku vjerovatno bi se pisale peticije pred ambasadom Portugala za javni linč.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najgore u svemu sto je bio extra zamjena,ako ga ne bude duze,nemamo ofanzivne zamjene 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
atmosfera i komentari kao da je umro jese
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa upravo tako.Dzoni je napisao/la:Pricas kao da je rijec o igracu sa nekih 28-29 godina.ZutiMrav je napisao/la:Jese imao finu buducnost u Realua sada je buducnost Getafea.
Shvatam tezinu povrede ali imaj u vidu da je rijec od dvadesetogodisnjaku.Mladim ljudima oporavci traju puno puno krace,valjda zato sto su mladi,jel?
Uostalom jos uvijek ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi,pa apelujem da se prestane sa lupetanjem.
Mlad a ovako samo ide ka tome da ce se svako malo povr. i bojati..
Ala Canales.
Popucali jednoc nema od njega..
štaš reć za Arsenal ondasuhi je napisao/la:Najgore u svemu sto je bio extra zamjena,ako ga ne bude duze,nemamo ofanzivne zamjene
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mesar Kolašinac nije ni žuti dobio za svoj mesarski start.Saurman je napisao/la:Start Kolašinca je nepromišljen i glup.Momka je bez ikakve potrebe slomio i udaljio sa terena 6 mjeseci.
Je li vama ljudi toliko teško prihvatiti da je povreda bila bad luck?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
dobro uvik se moze DiMaria stavit na krilo i Isco iza ako zatreba al nadam se da nece bit potrebasuhi je napisao/la:Najgore u svemu sto je bio extra zamjena,ako ga ne bude duze,nemamo ofanzivne zamjene
Ma nema se cega bojati,nije rijec o nekom otvorenom prelomu koji istraumatizira covjeka za sva vremena bezobzira u kojim godinama bio i o kome je rijec.
Uostalom nije prvi kojem se ovo desava i nebi bio prvi koji je karijeru nastavio sasvim normalno.
Uostalom nije prvi kojem se ovo desava i nebi bio prvi koji je karijeru nastavio sasvim normalno.
- RickBlaine
- Kontakt:

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Oploditelj

Ronaldo - Isco - Bale
Znači to što nije dobio karton opravdava ovaj start.?Amar Dzeko je napisao/la:Mesar Kolašinac nije ni žuti dobio za svoj mesarski start.Saurman je napisao/la:Start Kolašinca je nepromišljen i glup.Momka je bez ikakve potrebe slomio i udaljio sa terena 6 mjeseci.
Čuj povreda je bad luck.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne opravdava faul, opravdava pisanja da je start bio užasan jer uopšte nije. Teška filozofija čini se..Saurman je napisao/la:Znači to što nije dobio karton opravdava ovaj start.?Amar Dzeko je napisao/la:Mesar Kolašinac nije ni žuti dobio za svoj mesarski start.Saurman je napisao/la:Start Kolašinca je nepromišljen i glup.Momka je bez ikakve potrebe slomio i udaljio sa terena 6 mjeseci.
Čuj povreda je bad luck.
Ronaldo - Isco - Bale
[youtube][/youtube]
no fuckin way da je bilo ikakve namjere ovdje.
A Isco bi se trebao konacno uozbiljiti igracki, shvatiti da ne igra više za Malagu (vec za Real koji mu nece puno trpiti te djecije bolesti) ili ce postati ubrzo još jedan u nizu "velikih talenata koji su mnogo obecavali".
no fuckin way da je bilo ikakve namjere ovdje.
A Isco bi se trebao konacno uozbiljiti igracki, shvatiti da ne igra više za Malagu (vec za Real koji mu nece puno trpiti te djecije bolesti) ili ce postati ubrzo još jedan u nizu "velikih talenata koji su mnogo obecavali".
Isao je na igraca. Ko to ne vidi..
Klepio ga posljedice su...
Eto Jese nije spreman
Sto nije Di Mariju
niko njega nikad da iznese..
Klepio ga posljedice su...
Eto Jese nije spreman
Sto nije Di Mariju
Kako te više nije stid... pa onda dođi na temu reprezentacije i kmeči...ZutiMrav je napisao/la:Isao je na igraca. Ko to ne vidi..![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jezik pregriz'o.ZutiMrav je napisao/la:Sto nije Di Marijuniko njega nikad da iznese..
Ronaldo - Isco - Bale
ACL povrede se obicno dese slucajno , bez ikakvog kontakta , nema pravila.
Posto je bilo u trecoj minuti , nije bio sigurno adekvatno zagrijan pa je i to mozda doprinijelo da iskoci tako lako.
Start obican kakvih ima milion
nezgodan polozaj tijela/noge i belaj.
Al nije smak svijeta , za kosarkase ove povrede nisu opasne ko prije(a po njih su mnogo teze i rehabilitacija je duza)
Jese bi mogao biti potpuno spreman za pocetak sljedece sezone.
Valjalo bi da odradi i ova 2 mjeseca do kraja i da konkurira za reprezentaciju , nego sto ce morati se od sutra druziti sa teretanom i jacati misice , al ima vremena za njega da se vrati jos bolji nego prije.
Posto je bilo u trecoj minuti , nije bio sigurno adekvatno zagrijan pa je i to mozda doprinijelo da iskoci tako lako.
Start obican kakvih ima milion
nezgodan polozaj tijela/noge i belaj.
Al nije smak svijeta , za kosarkase ove povrede nisu opasne ko prije(a po njih su mnogo teze i rehabilitacija je duza)
Jese bi mogao biti potpuno spreman za pocetak sljedece sezone.
Valjalo bi da odradi i ova 2 mjeseca do kraja i da konkurira za reprezentaciju , nego sto ce morati se od sutra druziti sa teretanom i jacati misice , al ima vremena za njega da se vrati jos bolji nego prije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.