FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Malo da osvježimo,nakon vrućeg gostovanja u Lukavcu,slijedi derbi na Tušnju protiv Jedinstva.I onda ja mislim sve je lako do Rudara ako tu uzmemo 3 boda.. ..uz to bi dodao gostovanje u Mostaru protiv Branitelja da će biti gutavo..

Pobjeda je bolja od orgazma!
**** tu ligu u kojoj se otvoreno prica o kupovini bodova i o razno raznim muckama. Dali uopste vrijedi pratiti taj cirkus?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
To je prava liga, sve se radi transparentno
,tačno se zna ko je šta kupio i koliko potrošio
.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Ma sta vas pale djabe,kakva kupovina(sto se Slobode tice),mi smo svoje kupili u prelaznom roku,sta cemo mi sada kupovati(tesko i da bi dali)od Lukavca itd. Uvjek sam za to da je bolje uloziti u kvalitetna pojacanja,dobrog trenera,redovne plate,dobre uslove rada negu u tobeyarabi kupovinu utakmica.
Zar nije bilo podgrmecu bolje da je 20.000npr. ulozio u gore navedeno,a jos nije rjesio status nego ce morati najmanje jos tri puta toliko dati.
Zar nije bilo podgrmecu bolje da je 20.000npr. ulozio u gore navedeno,a jos nije rjesio status nego ce morati najmanje jos tri puta toliko dati.
BEZ BRIGE DVICA U LUKAVCU PROVJERENO!!!!! VOLIM TE SLOBODOOOOO!!!!!
nisi ti Smajil jarane, jedna šansa i gol

Kad smo kod Smajila, znal ko sta je sa njega?Chinaglia je napisao/la:nisi ti Smajil jarane, jedna šansa i gol![]()
Da ne vodi kakve trenerske seminare po Madridu, Munchenu, Londonu ???
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Smajil je tu i sve vas posmatra iza ugla.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Zauvijek u nasem sjecanju!Benjo_AFC86 je napisao/la:Smajil je tu i sve vas posmatra iza ugla.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Smajil sad vodi onu ekipu iz Kine što je Ćiro trebao,ybg ljudi vidjeli kakav strateg je dobio otkaz i odmah poslali privatni avion po njega u Tuzlu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zato Ciro nije otisao u Kinu, precutao da su umjesto njega zeljeli Smajla. Ciro je bio hendikepiran za odlazak u Kinu. Nije znao tecno psovke na kineskom jeziku.Gorki je napisao/la:Smajil sad vodi onu ekipu iz Kine što je Ćiro trebao,ybg ljudi vidjeli kakav strateg je dobio otkaz i odmah poslali privatni avion po njega u Tuzlu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Istorija mečeva na Jošiku
Nedjeljni komšijski derbi biće sedmi ligaški koji se igra na Jošiku.
Crveno - crni jurišaju na pobjedu na jednom od najnegostoljubivijih gostujućih terena, no daleko od toga da u prošlosti tamo nisu bili uspješni.
U elitnom rangu bh. fudbala naš tim je u Lukavcu prvi put gostovao u sezoni 1995/96 i tada je utakmica završila rezultatom 0:0. Već naredne sezone domaćini su upisali ubjedljiv trijumf od 3:0.
U sezoni 1997/98 Radnički je ponovo bio uspješniji, ali u mnogo uzbudljivijoj utakmici koja je okončala rezultatom 3:2.
Ipak, Crveno - crni su dvije sezone zaredom uzimali puni plijen na Jošiku. Bilo je to u sezonama 1998/99 i 1999/00 kada smo slavili 0:3 i 0:1.
Posljednji meč na Jošiku odigran je 14. oktobra 2012. godine, a ljuti rivali snage su odmjerili u okviru Prve lige FBiH. Golom Kitića slavili su domaćini rezultatom 1:0.
Nedjeljni komšijski derbi biće sedmi ligaški koji se igra na Jošiku.
Crveno - crni jurišaju na pobjedu na jednom od najnegostoljubivijih gostujućih terena, no daleko od toga da u prošlosti tamo nisu bili uspješni.
U elitnom rangu bh. fudbala naš tim je u Lukavcu prvi put gostovao u sezoni 1995/96 i tada je utakmica završila rezultatom 0:0. Već naredne sezone domaćini su upisali ubjedljiv trijumf od 3:0.
U sezoni 1997/98 Radnički je ponovo bio uspješniji, ali u mnogo uzbudljivijoj utakmici koja je okončala rezultatom 3:2.
Ipak, Crveno - crni su dvije sezone zaredom uzimali puni plijen na Jošiku. Bilo je to u sezonama 1998/99 i 1999/00 kada smo slavili 0:3 i 0:1.
Posljednji meč na Jošiku odigran je 14. oktobra 2012. godine, a ljuti rivali snage su odmjerili u okviru Prve lige FBiH. Golom Kitića slavili su domaćini rezultatom 1:0.
- Probisvjet
- Kontakt:
Finansijska podrška za kadetske reprezentativce
Posljednji potez Upravnog odbora Kluba definitivno je znak da se na naše mlade igrače najozbiljnije računa u budućnosti.
Naši fudbaleri Darko Todorović i Azir Muminović, kadetski su reprezentativci BiH koji će od 18. do 30. marta učestvovati u Elitnom krugu kvalifikacija za odlazak na EP.
Pripreme za odlazak u Glazgov započele su juče u Sarajevu, a prije polaska dvojca iz našeg Kluba Uprava im je obezbijedila finansijsku podršku.
"Džeparac koji smo pripremili našim reprezentativcima, nadam se da će im dobro doći. Mi znamo da će oni od našeg saveza biti maksimalno podržani, no i mi kao Uprava Slobode želimo kroz ovaj džeparac pokazati da je Klubu stalo do njih i da u budućnosti vidimo, ne samo ove momke već i ostale, u našem prvom timu", poručio je Amer Karabegović, predsjednik Omladinskog pogon.
Napomenimo da je selektor Kadetske reprezentacije BiH naš trener Sakib Malkočević, a mladi Zmajevi će u Glazgovu odmjeriti snage sa selekcijama Škotske, Rumunije i Belgije.
Posljednji potez Upravnog odbora Kluba definitivno je znak da se na naše mlade igrače najozbiljnije računa u budućnosti.
Naši fudbaleri Darko Todorović i Azir Muminović, kadetski su reprezentativci BiH koji će od 18. do 30. marta učestvovati u Elitnom krugu kvalifikacija za odlazak na EP.
Pripreme za odlazak u Glazgov započele su juče u Sarajevu, a prije polaska dvojca iz našeg Kluba Uprava im je obezbijedila finansijsku podršku.
"Džeparac koji smo pripremili našim reprezentativcima, nadam se da će im dobro doći. Mi znamo da će oni od našeg saveza biti maksimalno podržani, no i mi kao Uprava Slobode želimo kroz ovaj džeparac pokazati da je Klubu stalo do njih i da u budućnosti vidimo, ne samo ove momke već i ostale, u našem prvom timu", poručio je Amer Karabegović, predsjednik Omladinskog pogon.
Napomenimo da je selektor Kadetske reprezentacije BiH naš trener Sakib Malkočević, a mladi Zmajevi će u Glazgovu odmjeriti snage sa selekcijama Škotske, Rumunije i Belgije.
Evo ovu psovku Ćiro najviše koristi:
在我母親貓夫人 (mrš u pi*ku moje matere)
- Probisvjet
- Kontakt:
Jest jest.Gorki je napisao/la:Evo ovu psovku Ćiro najviše koristi:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Haha gledaj ga sandale trenerka nema najaci je Smajil ...inace nem ga izgubio se cak nije ni u javnosti prikazano da je odpusten jer sve je bilo u znaku Cire...ispostovao ga je Azmir platio covjeka tako da ovaj nema sta da se buni ebiga ...Benjo_AFC86 je napisao/la:Smajil je tu i sve vas posmatra iza ugla.![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako sam čuo nešto predobro se sprema za tekmu protiv Jedinstva od strane UG Prijatelji FK Sloboda 
Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda
PREDSJEDNIK UO FK RADNIČKI: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pošteno nema govora, svaka častZoom088 je napisao/la:Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.