SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Mogao bih reći teti u granapu da naruči dva-tri paketa. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
zar neces ti kupiti album? citav dan pises kako ti je cudo sto se ljudi toliko raspituju o besplatnim ovo ono, covjek bi pomislio da ces kupiti citav panini a ne jedan album kad ono gle cuda, ne valja ti to tako majstorePapastathopoulos je napisao/la:A je li u citavoj drzavi dijele te albume uz oslobodjenje il ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ko je rekao da pitam radi sebe ? Ako ja odlucim sakupljati, odvojicu dvije i po marke i kupiti album, ne brini..LenBias je napisao/la:zar neces ti kupiti album? citav dan pises kako ti je cudo sto se ljudi toliko raspituju o besplatnim ovo ono, covjek bi pomislio da ces kupiti citav panini a ne jedan album kad ono gle cuda, ne valja ti to tako majstorePapastathopoulos je napisao/la:A je li u citavoj drzavi dijele te albume uz oslobodjenje il ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Danas dobio: maskotu, Domagoja Vidu, Davida Pizzara, Serey Diea, Masata Morishigu, Pirla, Debuchya, Sergia Romera, Reusa, Hummelsa i Matta Beslera 

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Svaka čast ovom što je prvivjesnicar je napisao/la:Ovo je jos zanimljivije![]()
![]()
http://nogomania.ba/adidas-budite-najbr ... u-brazilu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da vidimo ko ce biti najbrzi i gledati Argentina-BiH!

Mogu mislit milion twetowa postavio pa da leti ko zmaj

Ja prvi dio jedva za 2 minuta završio i u drugom izbaci mi Fail

U prvih 5 paketića od boljih igrača sam dobio: Yaya Toure, Nagatomo, Ashley Cole, Bonnuci, Gilardino, Mascherano, Aguero, Neuer, Jerome Boateng, Reus, Moutinho, Lukaku i, naravno Ibričića. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Danas na trafici kaže teta moraš kupiti jedno paklo i album tvoj. Reko neja veze, daj vam babi. Nije beg cicija!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Danas na trafici kaže teta moraš kupiti jedno paklo i album tvoj. Reko neja veze, daj vam babi. Nije beg cicija!

- IlProfessore
- Kontakt:
Pošto sam upratio jučer da su ovi na trafikama levatili ljude da vas sad pitam hahaha. Kad kupim ujutro Oslobođenje, koliko sličica treba doći u albumu (da li će doći ikako) i da li su u kesici pošto sam čitao da ih ovi prethodno otvaraju? 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
IlProfessore je napisao/la:Pošto sam upratio jučer da su ovi na trafikama levatili ljude da vas sad pitam hahaha. Kad kupim ujutro Oslobođenje, koliko sličica treba doći u albumu (da li će doći ikako) i da li su u kesici pošto sam čitao da ih ovi prethodno otvaraju?
2 slicice na prvom i 4 slicice na zadnjoj stranici koji su zaljepljeni u sredinu
1921
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jbo majku daju nam ljudi dzaba albume i sve, al jok moraju nasi nesta majmunisati, one prodavacice vade one slicice ostavljaju tamo sa strane pizda im strinina, ne mozemo mi bez petljancije neke nema boga 

To je samo varka,žele da te namame u trafiku.QUARTERBACK je napisao/la: prodavacice vade one slicice ostavljaju tamo sa strane pizda im strinina, :

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Saurman je napisao/la:To je samo varka,žele da te namame u trafiku.QUARTERBACK je napisao/la: prodavacice vade one slicice ostavljaju tamo sa strane pizda im strinina, :

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ako je neko popunio Belgiju ili Francusku neka slika 
A ako mu je mrsko da slika , nek bar napise sve igrace

Te 2 su izgleda najteze za popuniti, bar meni, ali eto imam Hazarda, ne zalim seMatador je napisao/la:Ako je neko popunio Belgiju ili Francusku neka slika

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
Ozbiljno?QUARTERBACK je napisao/la:jbo majku daju nam ljudi dzaba albume i sve, al jok moraju nasi nesta majmunisati, one prodavacice vade one slicice ostavljaju tamo sa strane pizda im strinina, ne mozemo mi bez petljancije neke nema boga

Na Ciglanama sin od vlasnika trafike uzeo svih 20 albuma sto su dosli, povadio po 6 slicica i vratio albume.
Sutra ce kaze iz trafike povaditi albume iz oslobodjenja, nezavisnih, glasa i kasnije te albume prodavati za 2.5 KM.

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Povadit' će karinu da se lupaju u ćelo po njoj. Pa niko nije budala i vesla sis'o. Šta vam je ba, 'ladno kupiš oslobođenje i dobit' ćeš album.
Nama je Željo svetinja jedina.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
u konzumu i tobacco shopovima il kako se vec zovu hahaRajaSaCiglana je napisao/la:Ozbiljno?QUARTERBACK je napisao/la:jbo majku daju nam ljudi dzaba albume i sve, al jok moraju nasi nesta majmunisati, one prodavacice vade one slicice ostavljaju tamo sa strane pizda im strinina, ne mozemo mi bez petljancije neke nema bogaU kojoj trafici?
Na Ciglanama sin od vlasnika trafike uzeo svih 20 albuma sto su dosli, povadio po 6 slicica i vratio albume.
Sutra ce kaze iz trafike povaditi albume iz oslobodjenja, nezavisnih, glasa i kasnije te albume prodavati za 2.5 KM.![]()
joj lole

ma hoće ovaj levat sto mu je otac vlasnik trafike, ne bi me cudilo da to uradi i sutra.Vasa Ladacki je napisao/la:Povadit' će karinu da se lupaju u ćelo po njoj. Pa niko nije budala i vesla sis'o. Šta vam je ba, 'ladno kupiš oslobođenje i dobit' ćeš album.

Najnovije informacije
jutros kad sam krenuo na posao svratim da uzmem album uz neke novine. Rekose mi da nije doslo uz Oslobodjenje (u pitanju je Zenica), ne znam da li ima na drugim trafikama. Ovdje su dosli besplatni albumi uz Vecernji list (BiH izdanje) i Glas Srpske. Od poznatih mi dosao samo Coentrao, i prodavacice nisu dirale slicice
navalite 

U trafikama Duhanprometa su sakrili albume, prodavaće ih za par dana sigurno. Inspektore na teren, mamu im lopovsku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.