Nepravdom prema Mandži nastavio bi se taj bahat odnos prema napadačima Bayerna (elber,Maakay itd)effe_sa je napisao/la:Ma Lewata na klupu, ko drugog napadača i riješen problem....anelbavarac je napisao/la:Price o ostanku Mandze kada dodje Lewa su nerealne.Imamo taman onda dobrog drugog napadača u Poljaku....
![]()
Najveća bi glupost bila prodati Mandžu, u igri glavom je čovjek izvanredan, a u tom segmentu nam je jedno vrijeme škripalo. Znači opet bi naprijed oslabili u tom segmentu. Ima tu još igrača koji mogu zabiti glavom, ali jednostavno s Hrvatom smo opasniji naprijed u tom segmentu. A taj segment nije baš jača strana Lewe. Da ne govorim o borbenosti i drugim karakteristikama Mandžukića (kada sam bezbroj puta pisao).
A čovjek bi vrlo lako mogao završiti kao najbolji strijelac lige i onda ako bi ga naša uprava prodala onda bi stvarno i u Bayernu nešto bilo hrđavo...![]()
Ipak uprava je istakla da ima namjeru da ga zadrži, pa mislim da ga sigurno neće tjerati iz kluba. A ako Mandžo ostane Poljaku sigurno neće biti lako, u to trebate 100 % biti sigurni. A njega neki čak dovoljno opšte ne cijene....
A što se Ulija tiče, on bi za 4 sedmice mogao otići u zatvor, a jednim dijelom biti slobodan već za Božić. Kažem jednim dijelom, jer tada bi mu bilo dozvoljeno da dan provodi na slobodi a da se noću vraća u zatvor. A potpuna sloboda je moguća nakon 2/3 izdržane kazne, ukoliko vladanje bude dobro. Za preostali dio bi važila uslovna kazna.
Po meni je Mandžo bolji igrač,vidjet ćemo dal će ostat i borit se za svoje mjesto,a mislim da ga može izborit ili ići negdje gdje će biti prvi napadač.