FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 18 mar 2014, 19:51

Kolika će cijena karata biti za subotu?
Ja te volim, volim Željo..

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 mar 2014, 19:56

Bio sam danas na treningu i baš sam posmatrao Tomu. Odvojeno je trenirao, gotovo da i nije radio s loptom već posebno neke vježbe, izgleda nekako skroz van elementa. Jamak i na treningu fula nemoguće, rijetko ko od igrača trči i otkriva se za loptu, Dino ih je baš ružio.. a onaj Memija je bio solidan, trčao je i otkrivao se, ostali svi srednja žalost.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 18 mar 2014, 19:56

gio10 je napisao/la:Kolika će cijena karata biti za subotu?
Standardno .

Jug 6 , sjever mislim 8 KM

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 mar 2014, 21:04

Najveći i najpopularniji bosanskohercegovački fudbalski klubovi vode rat lajkovima! Željezničar i Sarajevo bore se za titulu prvaka BiH na terenu, ali i izvan njega. Društvene mreže kao bitan segment funkcioniranja modernog marketinga važne su i korisne.

Dugo je zvanični Facebook page Fudbalskog kluba Sarajevo "vodio", ali posljednjih sedmica i stranica komšija s Grbavice bilježi sjajne brojke.

Upravo danas, Plavi su najljućeg rivala prestigli na Facebooku i sada se mogu pohvaliti s respektabilina 116.754 fana na zvaničnoj stranici, pedesetak više od gradskog rivala.

Očekuje nas zanimljiva završnica Premijer lige BiH u fudbalu, i na zelenom terenu, ali i na društvenim mrežama.

R-a-d-i-o-s-a-r-a-j-e-v-o.ba
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 18 mar 2014, 22:08

„Imao sam Zurich, gdje su poslali ugovor. Radilo se o cifri od 250.000 eura. Ponuda je prihvaćena jer ja nisam želio da idem jer je trebalo jedan trening da odradim. Nisam htio jer tad smo bili najjača ekipa, bio sam proglašen najboljim igračem Premijer lige“, tvrdi Zeba.

Jos je rekao gdje je i puklo izmedju njega i Amara. Na izvoru ima 2 dijela

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 mar 2014, 22:16

batman je napisao/la:„Imao sam Zurich, gdje su poslali ugovor. Radilo se o cifri od 250.000 eura. Ponuda je prihvaćena jer ja nisam želio da idem jer je trebalo jedan trening da odradim. Nisam htio jer tad smo bili najjača ekipa, bio sam proglašen najboljim igračem Premijer lige“, tvrdi Zeba.

Hajd molim te sumiraj drugi dio. Ja kad ga pustim nakon minut dva mi prekine ne znam sta je. Znam da ima nesto u vezi praznog ugovora koji mu je ponudio Zeljo to me bas interesuje. Hvala.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 mar 2014, 22:47

zeljocity je napisao/la:
batman je napisao/la:„Imao sam Zurich, gdje su poslali ugovor. Radilo se o cifri od 250.000 eura. Ponuda je prihvaćena jer ja nisam želio da idem jer je trebalo jedan trening da odradim. Nisam htio jer tad smo bili najjača ekipa, bio sam proglašen najboljim igračem Premijer lige“, tvrdi Zeba.

Hajd molim te sumiraj drugi dio. Ja kad ga pustim nakon minut dva mi prekine ne znam sta je. Znam da ima nesto u vezi praznog ugovora koji mu je ponudio Zeljo to me bas interesuje. Hvala.
taj "prazan ugovor" mu je ponudjen nekad 2002-2003 kada se vratio s posudbe neke , ne sada....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 mar 2014, 22:52

mislim da je rekao nakon odovica a to je 2004 koliko se sjecam nakon cega ide u zrinjski al haj nije bitno :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 mar 2014, 22:57

bob je napisao/la:mislim da je rekao nakon odovica a to je 2004 koliko se sjecam nakon cega ide u zrinjski al haj nije bitno :D
ma tu je to negdje :D

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 19 mar 2014, 11:04

Koliko se duguje Gusi? Ako mu se ne uplate sredstva za 10 dana suspenzija.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 19 mar 2014, 11:13

amko27 je napisao/la:Koliko se duguje Gusi? Ako mu se ne uplate sredstva za 10 dana suspenzija.
Jos jedan SDA-ovac to su jadovi nikad im nije dosta.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 mar 2014, 11:15

zeljocity je napisao/la:Najveći i najpopularniji bosanskohercegovački fudbalski klubovi vode rat lajkovima! Željezničar i Sarajevo bore se za titulu prvaka BiH na terenu, ali i izvan njega. Društvene mreže kao bitan segment funkcioniranja modernog marketinga važne su i korisne.

Dugo je zvanični Facebook page Fudbalskog kluba Sarajevo "vodio", ali posljednjih sedmica i stranica komšija s Grbavice bilježi sjajne brojke.

Upravo danas, Plavi su najljućeg rivala prestigli na Facebooku i sada se mogu pohvaliti s respektabilina 116.754 fana na zvaničnoj stranici, pedesetak više od gradskog rivala.

Očekuje nas zanimljiva završnica Premijer lige BiH u fudbalu, i na zelenom terenu, ali i na društvenim mrežama.

R-a-d-i-o-s-a-r-a-j-e-v-o.ba
Jeste, samo sto su zaboravili napomenuti da smo mi poceli sa NOVOM Facebook stranicom i da smo zato puno kasnili za njima.
Inace bi sada imali puuno vise, ali svejedno, nas je svakako vise i logicno je da ce nas i na fejsbuku biti vise.

Treba im javiti da je njihova stranica starija za preko dvije godine. Zato su jedno vrijeme vodili.
Oni juni 2010 a mi septembar 2012.
;)

P.S. Sedmicno im bjezimo za +/- 500 novih. :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 mar 2014, 11:20

Zna li se termin u kojem cemo igrati protiv Sirokog ?
Ukoliko se odluce da bude Subota nadam se da ce biti u 17 h, jer to je po meni najidealniji termin za sto vecu posjetu na stadionu. Radno vrijeme bi bilo zavrseno, jedno poluvrijeme bi se igralo po danu (uz nadam se suncano vrijeme), dok bi drugo bilo pod reflektorima, te ostaje vremena za nocni izlazak...

Sto se mene licno tice svejedno mi je, ali kako bi napunili stadion moramo u obzir uzeti i ove faktore...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 mar 2014, 11:26

amerosm je napisao/la:Zna li se termin u kojem cemo igrati protiv Sirokog ?
Ukoliko se odluce da bude Subota nadam se da ce biti u 17 h, jer to je po meni najidealniji termin za sto vecu posjetu na stadionu. Radno vrijeme bi bilo zavrseno, jedno poluvrijeme bi se igralo po danu (uz nadam se suncano vrijeme), dok bi drugo bilo pod reflektorima, te ostaje vremena za nocni izlazak...

Sto se mene licno tice svejedno mi je, ali kako bi napunili stadion moramo u obzir uzeti i ove faktore...
Utakmica je u 17:00h u subotu :)

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 19 mar 2014, 11:27

slika

a Grbavica naš je hram :!:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 mar 2014, 11:33

Kazna 6.500 KM !

Gdje su sad oni sto kazu derbi je treba paliti, da plate ovo ako nije frka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 19 mar 2014, 11:36

Elegant je napisao/la:Kazna 6.500 KM !

Gdje su sad oni sto kazu derbi je treba paliti, da plate ovo ako nije frka ?
A ti si vjerovatno jedan od onih koji prvi "lajkaju", "postavljaju" slike bakljada, "svađaju" sa pitarima čija je dimna zavjesa bila veća i ko je imao bolju bakljadu, al' u nedostatku ideja za dnevnu dozu postova na ovom forumu red je i da malo popljuješ Jug.. svaka čast. :)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 19 mar 2014, 11:37

Željezničar-Sarajevo

FK „Željezničar“ - novčana kazna u iznosu od 5.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača, ubacivanje tvrdih predmeta u teren)

Željezničar-Zrinjski

FK „Željezničar“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)

Disciplinska komisija NS/FS BiH je takođe razmatrala prijave protiv klubova BH Telecom Premijer lige, a u vezi sa neizmirenim finansijskim obavezama na relaciji klub-igrač, kao i klub-klub. Na sjednici je donesena odluka da članovi BH Telecom Premijer lige na koje se odnose prijave moraju izmiriti svoje obaveze do 28.3.2014. u protivnom na snagu stupa automatska suspenzija za sljedeće klubove:

FK „Željezničar“ po osnovu duga prema igraču Gušo Adnanu
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 mar 2014, 11:52

pile87 je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Sala mala pile, sta se odma' kofrcis :) Povlacim se dok opet nije osulo negodovanje :D
Pozdrav
Sine vasi treneri iz proslih godina nisu dobili plate kao ni treneri u mladjim kategorijama nemaju ni ove nemas puno razloga za kurcenje!
**** ti internet kad ga svaki papak koristi, puuu!
Tacno . Cim je objavljena vijest , ovaj ; kataloski seljacic , potrcao da napise koju pametnu ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 19 mar 2014, 12:07

Sve će to Gracić pozlatiti. Uzmemo naše od njega i 10 posto damo Guši. Taman skoro svi zadovoljni.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.