Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2014, 20:47

Pauk je napisao/la:Guardiola: Kada ne možete motivirati igrače, znate da je vrijeme za odlazak

Svi to znaju osim Safeta
Momcino, jedno je voditi klub a drugo reprezentaciju. Prilikom vodjenja kluba svaki dan si sa igracima, dises sa njima i poznajes ih u dusu. Kod repke ti dodje 25 igraca svaka 2-3 mjeseca, cesto 3-4 nova koje prvi put vidis, budu zajedno heftu i razlaz. Neki u formi neki ne, neki igraju standardno a neki ne igraju nikako, plus nemas dovoljno sirok igracki kadar... Lako je Pepu prditi vodio u karijeri Barcu i Bayern i to u vremenu kad su ta dva kluba najstabilnija i najjaca u zadnjih nekoliko decenija... Ne znam kako to mozes stavidi za usporedbu nikako :roll: :roll: Svakako sa tom misli nije aludirao na selektore nacionalnih selekcija :roll: :oops:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 18 mar 2014, 20:50

Savez se oglasio i ohrabren sam da aktivno rjesavaju tekuce probleme.Posebno mi se svidja podrska prvo igracima sto govori dosta toga a takodje i dio koji govori da se neki personalni interesi moraju ostaviti po strani.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 19 mar 2014, 00:12

Safet i motivacija :roll: :lol: pa Braco Vrbanjusa zna bolje..

[youtube][/youtube]
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2014, 00:17

Idi malo na temu Kolašinca, objani nam kakva je seljačina i primitivac, prvi put te nismo baš najbolje skontali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 mar 2014, 01:23

Pauk je napisao/la:Guardiola: Kada ne možete motivirati igrače, znate da je vrijeme za odlazak

Svi to znaju osim Safeta
Ja stvarno pokusavam biti koliko toliko realan..ne idem na to da nekoga branim niti pljujem... ali jarane,kud ces vece motivacije kad ides na SP po PRVI puta u zivotu...sta je dodatno potrebno???

Kako porediti Pepa(koji je osvojio sve sa Barcom) i Papeta??? Iskreno,ja to ne mogu porediti u ovom slucaju..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 19 mar 2014, 01:37

Moze li neko od ovih Papeljubaca da motivise ovog strucnjaka. :roll:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 mar 2014, 01:40

Virtu4l je napisao/la:Nebitno, na prvenstvo će ići oni koji su ga izborili, a navedeni će imati svoju priliku.

slika
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 19 mar 2014, 01:43

NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nebitno, na prvenstvo će ići oni koji su ga izborili, a navedeni će imati svoju priliku.

slika
:lol: nemoj...

Kad vidim ovog silju sa kozijim pogledom nije mu teleci pogled tek tako..

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 mar 2014, 02:13

ZutiMrav je napisao/la:Moze li neko od ovih Papeljubaca da motivise ovog strucnjaka. :roll:
Evo pokusacu,ako dozvolis(iako je za mene Pape prosjecan trener i nisam Papeljubac)...
Mi covjeka koji nas je odveo na SP po prvi puta u historiji treba da otjeramo...hajde ok..
Njega je doveo Usanovic..hajde ok...ali isto tako ugovor su mu produzili Osim i ekipa ako se ne varam???
Na njegovoj strani su ovi danas u savezu(nisu oni lopovi,njih nema vise) nego Osim i CO...cak i Ciro...
Koga da dovedemo za trenera??
Ko ce to da preuzme i koliko ozbiljno ce nas savez raditi u buducnosti kada otjeramo trenera koji nas je...da ponovim.. PO PRVI PUTA ODVEO NA NEKO TAKMICENJE...
Koliko bi to bilo "ozbiljno" i kako bi to funkcionisalo u buducnosti???
Koji ce trener doci i raditi za te pare??
Koji ce ozbiljniji trener raditi pod pritiskom da napravi rezultat i MISLI hocemo li ga otjerati nakon svog tog rada,kao Susica??

Taj Susic je imao 8-1-1(30:6) 25 bodova...prvo mjesto..rekord koji ce tesko ikada biti strusen...macku o rep okacite ako mislite da nam je grupa bila "lagana"...mi umislili da smo Spanija :shock: ...igrali su i drugi a mi Grke pobijedismo po prvi puta u historiji..
BiH-Greece 7 -1 -2 -4 (5:12)

Neka ide Pape..ali poslije SP

Dobra motivacija za slijedeceg selektora ili ne??

PS.Nisam jos dobio spisak putnika za SP..ako ko ima neka podijeli..ili da gledam Panini :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 mar 2014, 02:15

Kakve prosipaju ovi Papeljubci... :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 19 mar 2014, 02:25

kokakolas je napisao/la:Kakve prosipaju ovi Papeljubci... :lol:
:lol: :lol:

Sto jeste jeste :lol:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 mar 2014, 02:34

To je sve sto imate za odgovoriti??? vazno je da ste stavili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aferim momcine.. ;) dobije li se kakav bonus ili nagrada za post bacen u prazno?? :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 mar 2014, 03:17

Juventinisimo je napisao/la:To je sve sto imate za odgovoriti??? vazno je da ste stavili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aferim momcine.. ;) dobije li se kakav bonus ili nagrada za post bacen u prazno?? :mrgreen:
Kad vec plasiras strasnu statistiku reprezentacije BiH pod Susicem, zasto ne spomenes i onu protiv vecih reprezentacija, nacin vodjenja ekipe, probleme u istoj, nacin komunikacije sa igracima, blijedo posmatranje sa klupe bez ikakvih sugestija, uvodjenje igraca koji objektivno nemaju kvalitet za repku, omalovazavanje potencijalnih igraca koji su kvalitetniji od Susicevih, vrijedjanje novinara, navijaca...treba li nastaviti...

Zasto kao osnovni argument ide ta prica da smo se plasirali po "prvi put", pa vrijeme je kad je generacija sazrela, najbolja ikada, najlosija grupa, sve se usmjerilo ka tom cilju, zapelo se, navijaci bili najbrojniji na gostovanjima otkako postojimo..u grupi najjaci ubjedljivo bili po igrackom kadru, vrijednosti igraca...suspenzija ukinuta kao jos jedan od motiva da se grabi dalje..sve je to islo u nasu korist.

Treba li jos spomenuti da smo i u takvoj situaciji "visili" do samog kraja.

Da, spomeni kvalifikacije pod Susicem koje su propale, EURO koji je propao, tamburanje od strane Portugalaca kao da smo Andora...jos jednom ponavljam spomeni sve utakmice protiv vecih ekipa(s takvima cemo igrati na SP).
S obzirom na to da smo od svih velikih reprezentacija izgubili sta preostaje kao nada da cemo na SP protiv takvih dozivjeti revoluciju, i poceti pobjedjivati?Sta ce se to promjeniti??Evo, mene kao navijaca koji ne cijeni Susicev rad ubjedi da cemo na SP razvaliti, ali mi daj argumente, sta ce se desiti?

Da li ce Susic pozvati najbolje igrace koje imamo?...mislim da nece
Da li ce igrati pametno, poluzatvorenu varijantu sa jednim spicom, i radilicom na terenu?...mislim da nece
Da li ce detaljno analizirati protivnika?...znam da nece.
Da li ce znati podici moral igracima?...mozda udaranjem sakom od stol.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 mar 2014, 06:48

velez_mostar je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:To je sve sto imate za odgovoriti??? vazno je da ste stavili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad vec plasiras strasnu statistiku reprezentacije BiH pod Susicem, zasto ne spomenes i onu protiv vecih reprezentacija, nacin vodjenja ekipe, probleme u istoj, nacin komunikacije sa igracima, blijedo posmatranje sa klupe bez ikakvih sugestija, uvodjenje igraca koji objektivno nemaju kvalitet za repku, omalovazavanje potencijalnih igraca koji su kvalitetniji od Susicevih, vrijedjanje novinara, navijaca...treba li nastaviti...

Zasto kao osnovni argument ide ta prica da smo se plasirali po "prvi put", pa vrijeme je kad je generacija sazrela, najbolja ikada, najlosija grupa, sve se usmjerilo ka tom cilju, zapelo se, navijaci bili najbrojniji na gostovanjima otkako postojimo..u grupi najjaci ubjedljivo bili po igrackom kadru, vrijednosti igraca...suspenzija ukinuta kao jos jedan od motiva da se grabi dalje..sve je to islo u nasu korist.

Treba li jos spomenuti da smo i u takvoj situaciji "visili" do samog kraja.

Da, spomeni kvalifikacije pod Susicem koje su propale, EURO koji je propao, tamburanje od strane Portugalaca kao da smo Andora...jos jednom ponavljam spomeni sve utakmice protiv vecih ekipa(s takvima cemo igrati na SP).
S obzirom na to da smo od svih velikih reprezentacija izgubili sta preostaje kao nada da cemo na SP protiv takvih dozivjeti revoluciju, i poceti pobjedjivati?Sta ce se to promjeniti??Evo, mene kao navijaca koji ne cijeni Susicev rad ubjedi da cemo na SP razvaliti, ali mi daj argumente, sta ce se desiti?

Da li ce Susic pozvati najbolje igrace koje imamo?...mislim da nece
Da li ce igrati pametno, poluzatvorenu varijantu sa jednim spicom, i radilicom na terenu?...mislim da nece
Da li ce detaljno analizirati protivnika?...znam da nece.
Da li ce znati podici moral igracima?...mozda udaranjem sakom od stol.
Evo da probam odgovoriti koliko mogu...
Susic nas je vodio kroz dvoje kvalifikacije
20-14-3-3 (47:14)..45 bodova od mogucih 60...za mene ovo i nije tako lose...ipak smo mi Bosna a ne Brazil...nemamo mi 100 igraca kvalitetnih pa da biramo..

Istina da su nas Portugalci u barazu rasturili ali bilo je tu i nekih okolnosti...necu spominjati crveni karton..ovo ono..da smo bili i blizu desilo bi nam se kao protiv France...kad vec pricamo o sreci da malo kazemo i o nesreci...
Meni su nasi protiv France odigrali najbolju utakmicu ikada(pod Susicem)..pokrali nas...u barazu smo mogli vala i Irsku dobiti ali eto..sreca/nesreca...nije bitno

Vjerujem da znas kakvu smo formaciju igrali kod Cire....sa igracima kojim je raspolagao...isto smo redovno "fasovali" od jacih...slicno nesto je bilo i kod Sliskovica..samo njemu nije bio dovoljno dobar Rahimic u ono vrijeme(osvojio kup eufa)..znaci svi treneri su imali dobrih i losih strana..sa ovim smo ipak otisli negdje..mi sada to podcjenjujemo...mislim da nije posteno..

Kod ovih kvalifikacija smo igrali sa svim protivnicima kao i Grcka(koja ih je dobijala sa 1:0) dok smo ih mi mlatili..
Moras uzeti u obzir "opet" neke okolnosti(zbog kojih umalo platismo glavom) gdje je na neki nacin narusena atmosfera dolaskom Hajrovica..skroz nepotrebno...to nam je VELIKI PROBLEM...

Ako budemo,ali samo ako budemo igrali kao jedan na SP ja sam optimista da mozemo napraviti veliki rezultat...medjutim i nisam toliki optimista da cemo igrati kao jedan..to je ono sto nas uvijek pobijedi a da metak nismo ispalili..nasa tvrdoglavost..
Uostalom sta je za nas dobar rezultat?? Susic ako odigra fenomenalno do finalu i tu napravi gresku to je za nas neuspijeh...kriv je..na lomacu ga..

Prije smo igrali defanzivno gotovo uvijek i uvijek smo se bunili zbog toga...sada igramo ofanzivno i opet nam ne valja...naravno da nam treba CDM ali koga uzeti?? Ja licno bi probao Kolasinca...u utakmici sa Egiptom namjera je bila probati 2 nova igraca(koje nismo vidjeli) i taktika 4-3-3(4-5-1)...sa Lulicem-Dzekom-Hajrovicem...Ja licno mislim da je ovaj trio u napadu dobra zamisao..medjutim ispalo je onako kako nije trebalo..sami pali sami se ubili..

Koliko sam ja primjetio kada igramo sa pasovima..ne nabijanjem lopte prema Dzeki igramo sasvim dobro...mi smo tehnicari ne englezi...znaci pasovi..rastrcani..borbeni...to je ta igra sa kojom mozemo parirati svakome(moje misljenje)...medjutim mentalitetom ne mozemo nikome...to nam je svima poznato..

Kod Susica mi smeta to sto nema autoritet...tesko ga je i imati u nasoj repki...ne startiraj jednog igraca i on prvom prilikom ispaljuje"rafale" na tebe...ne pozovi ovoga opet problem..pozovi ovoga opet problem...nemoj ugoditi jednom ugodices drugom..itd...katastrofa
To je bio problem i sa drugim trenerima a bice i poslije Susica dok se ne bude znalo ko je sef..

Dobro sada..sto se tice "razvaljivanja" na SP..ako je ikad iko razvalio na prvom nastupu razvalicemo i mi..
Ne mogu znati koga ce Susic pozvati...ja vjerujem da ce pozvati najbolje a sigurno ce biti i neko novi..
Ako budemo igrali "poluzatvoreno" onda smo truba...mi sa igracima koje imamo to ne mozemo igrati(mislim mozemo igrati)...igrali smo prije i uvijek zijanili..mi imamo napadacki tim...treba nam taj CDM nije da ne treba..
Analiziranje protivnika i nije bas najbolja osobina selektora...samo se sjecam da smo prije vazda nekoga analizirali...prilagodjavali se igri protivnika...mijenjali taktiku i UVIJEK zijanili...moramo se toga osloboditi..igrati svoju pas igru,trku,presing na nasoj polovici..
Podici moral ekipi udaranjem u stol nece...ako bude mogao to ce vjerovatno biti na miran nacin..a de mi nadji trenera koji ce nesto reci nasim pojedinim igracima...ima li ga a da smije?? da se prodere....da lupi u stol...znas sta to znaci??? debakl i protjerivanje..

Ja sam optimista(malo manji nakon Egipta ali uvijek optimista..)

Ako pobijedimo svoju glavu(odigramo kao protiv francuske..znam da mozemo)
BiH-Arg 1:0
BiH-Nig 1:1
BiH-Irn 2:1

Ako ne..onda...debakl

Eto ja malo oduzio...valjda ce i meni neko odgovori na prijasnji post a da ne ubacuje :D :D :D :D :D

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2014, 11:55

Juventinisimo je napisao/la:Eto ja malo oduzio...valjda ce i meni neko odgovori na prijasnji post a da ne ubacuje :D :D :D :D :D
E jesi našao kome ćeš odgovarati dugim postom. Nisu oni vrijedni da toliko vremena potrošiš na njih ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 mar 2014, 17:16

Virtu4l je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Eto ja malo oduzio...valjda ce i meni neko odgovori na prijasnji post a da ne ubacuje :D :D :D :D :D
E jesi našao kome ćeš odgovarati dugim postom. Nisu oni vrijedni da toliko vremena potrošiš na njih ;)
Mozes vidjeti da sam registrovan ovdje,haman 11 dana poslije tebe(stariji si) :mrgreen: ..gotovo 6 godina...ali nemam puno postova...pa mozda zbog toga nekima nisam pogodan da bi se uputili u razgovor..

Repka me najvise interesuje i Juventus...ta nepotrebna situacija u repki mene boli...svakodnevno citam ovaj site..od kako postoji...dodjem,vidim...popljuvasmo i izvrijedjasmo sve okolo...napisem nesto(pokusavam biti objektivan)...pitam pitanje te pljuvace...niko da trzne.. :shock:
Onda kontam..to smo mi...ne valja drzava..ne valja repka..ne valja Susic..ne valja Dzeko..ne valja Osim...niko ne valja..

Trazis soluciju...NIKO JE NEMA...mada TVRDIMO da nesto ne valja..
Hajmo strusiti kucu..hajmo..gdje cemo spavati...jednostavan odgovor dobijes..ma j3baji ga,samo da strusimo.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2014, 17:19

Juventinisimo je napisao/la:Onda kontam..to smo mi...ne valja drzava..ne valja repka..ne valja Susic..ne valja Dzeko..ne valja Osim...niko ne valja..
Svi oni valjaju ;) ali ne valja zatucani Bošnjo koji bi samo da kritikuje, mijenja, ruši, pravi revolucije, i to baš tamo gdje ih najmanje treba praviti 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 mar 2014, 18:50

ZutiMrav je napisao/la:Safet i motivacija :roll: :lol: pa Braco Vrbanjusa zna bolje..
Nesto iz Sajinog vakta', ko bi rekao da je slusao Abbu:
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 mar 2014, 19:01

http://sportsport.ba/bh_fudbal/postoji- ... ili/127136" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 19 mar 2014, 19:18

Saopstenje nogometnog saveza(zvanican operativni organ).
Spahic je nesumnjivi lider na terenu kao i najvazniji igrac Edin Dzeko a Safet Susic je selektor(stvari poredane,puno toga objasnjeno)
Takodje svi treba da odustanu od personalnih interesa(zna se sta ovo znaci)
Do vidjenja,prijatno.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.