istina da je ucic dovodio 10 igraca, ai odlazilo je 11, i to po pravilu bez odsteteFK Sarajevo je napisao/la:Dok je Ducic bio u Sarajevo dolazilo je 10 igraca u prijelaznom roku,a sad jedan ili cak nijedan sad samo neznam sta je bolje ovih 10 polovnjaka sto je Ducic dovodio ili nijedan
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jel to braniš dučićaFK Sarajevo je napisao/la:Dok je Ducic bio u Sarajevo dolazilo je 10 igraca u prijelaznom roku,a sad jedan ili cak nijedan sad samo neznam sta je bolje ovih 10 polovnjaka sto je Ducic dovodio ili nijedan

a što se tiče rajovića, on je totalno van forme znači ko i handžić.....ne bi bilo dobro da imamo dva igrača koji nisu u formi a i bolje je da čampara igra nego on
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sta ti je ba?Njemu treba zabraniti prilaz Kosevu!FK Sarajevo je napisao/la:Dok je Ducic bio u Sarajevo dolazilo je 10 igraca u prijelaznom roku,a sad jedan ili cak nijedan sad samo neznam sta je bolje ovih 10 polovnjaka sto je Ducic dovodio ili nijedan
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
nece rajovic doci nece nikada,nek tvoja suza za njim ne pada
nece nama niko doci , a i ako dodje doce neki igrac od 35 godina,da zavrsi karijeru u Sarajevu!!!

nece nama niko doci , a i ako dodje doce neki igrac od 35 godina,da zavrsi karijeru u Sarajevu!!!
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
To nam je vec poznata pricaency_hz87 je napisao/la:nece rajovic doci nece nikada,nek tvoja suza za njim ne pada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
Pa neznam jeli bitno hoće li nam neko doći i šta su to pojačanja po Vama. Uz dužni respekt prema Vuletu ja ostalo nesmatram pojačanjem(što se tiče BiH). Jedina prava pojačanja mogu doći iz inostranstva a tu treba mnogo novaca. Poštujem odluku da se afirmišu naši igrači iz omladinskog pogona i treba obratiti pažnju na sve igrače do 17 godina i njih vrbovati. Pa niko izuzev liga petice ne kupuje igrače nego ih proizvodi, a kao pojačanja uzme nekog ili afrikanca ili latinoamerikanca i eto ga. Ukoliko Ćala i ekipa budu igrali kao na grbavici ili ako nam donesu bodove kao iz Banja luke ili Mostara(Zrinjski) nemam ništa protiv neka igra Čomor, Čampara, Dupovac, Handžić...
Od tih igrača stvarati budućnost i pare, a nama netreba neki Mešanović,Grujić i ... razne zvijezde koje gledaju da odigraju pola sezone uzmu šta para i prodaju se u Slaven Belupo (Šaranović, Duro...)
Bitna je igra i da vidimo možemo li u Evropu a ako to možemo sa ovim sastavom (što ne bi mogli) nemojte puno talasati nego stvorite dobru atmosferu pred početak sezone i HAJMO PO JOŠ JEDNU TITULU. Gledajte optimistično a lako je psovati i glumiti menadžere pred kompom.
Od tih igrača stvarati budućnost i pare, a nama netreba neki Mešanović,Grujić i ... razne zvijezde koje gledaju da odigraju pola sezone uzmu šta para i prodaju se u Slaven Belupo (Šaranović, Duro...)
Bitna je igra i da vidimo možemo li u Evropu a ako to možemo sa ovim sastavom (što ne bi mogli) nemojte puno talasati nego stvorite dobru atmosferu pred početak sezone i HAJMO PO JOŠ JEDNU TITULU. Gledajte optimistično a lako je psovati i glumiti menadžere pred kompom.
nemogu mladi igrat ba po tebi trebali bi svi da imaju po 18 godina i nije tacno da su stranci skupi u africi i juznoj americi su naj jeftiniji igraci zelja svakog njihovog igraca je da igra u evropi a bogami kada ih laktasi dovode sto mi ne mozemomeme pitar je napisao/la:Pa neznam jeli bitno hoće li nam neko doći i šta su to pojačanja po Vama. Uz dužni respekt prema Vuletu ja ostalo nesmatram pojačanjem(što se tiče BiH). Jedina prava pojačanja mogu doći iz inostranstva a tu treba mnogo novaca. Poštujem odluku da se afirmišu naši igrači iz omladinskog pogona i treba obratiti pažnju na sve igrače do 17 godina i njih vrbovati. Pa niko izuzev liga petice ne kupuje igrače nego ih proizvodi, a kao pojačanja uzme nekog ili afrikanca ili latinoamerikanca i eto ga. Ukoliko Ćala i ekipa budu igrali kao na grbavici ili ako nam donesu bodove kao iz Banja luke ili Mostara(Zrinjski) nemam ništa protiv neka igra Čomor, Čampara, Dupovac, Handžić...
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
Kolko znam da nije istina da nasi hoce Rajovica...to je Rajovic nesto preko novina pricao,ali kolko znam da kod nasih niko o tome pojma nema...na kraju krajeva i da su zainteresovani neznam gdje bi ga stavili da igraSemirr je napisao/la:Evo blizu nam je Rajovic,a ako nam Sloboda uzme ovog igraca onda je to dno dna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
danas sam u oslobođenju pročitao da od rajovića nema ništa tačnije merdanović je rekao da ga neće dovoditi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A i nepotreban je odlican je igrac ali na njegovoj poziciji smo osigurani bolje bi im bilo da nam nadju dobrog stoperaMirza_Hordas je napisao/la:danas sam u oslobođenju pročitao da od rajovića nema ništa tačnije merdanović je rekao da ga neće dovoditi
ja sam reko ba sve ce se znati do petka da li potpisujem ili ne al vidim to ove medije i ne zanima

91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
Nasi igraci ne znaju nista o Rajovicu , niti ga nasi zele , to je samo dizanje cijene igracima preko FKS !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Evo u novinama Janjos kaze da su trazili dobrog veznog ili stopera da ga nisu nasli ali da se nadaju da ce ova ekipa uspijeti osvojiti titulu,a Jahovicu propao transfer u Modenu
Da nije tuzno bilo bi smijesno hahahahahhaa.Jel neko stvarno misli da su oni htjeli dovesti "nekoga".Ma dajte ba raja budite "normalni".Svi oni u istu frulu pusu.Od sumana do cale.A to sto je jahovic ostao,to i nije neka novost.ON I NE MOZE NIGDJE JER NIJE KVALITET.Zao mi je zbog mog voljenog kluba sto se stvari ovako odvijaju.Mislim da definitivno nemamo sta traziti u nastavku prvenstva.Sto se tice titule.A za evropu imamo sanse.I ako se plasiramo u evropu ja cu biti zadovoljan.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.FK Sarajevo je napisao/la:Evo u novinama Janjos kaze da su trazili dobrog veznog ili stopera da ga nisu nasli ali da se nadaju da ce ova ekipa uspijeti osvojiti titulu,a Jahovicu propao transfer u Modenu
ova ekipa je igrama u Europi dokazala da se moze prosetati kroz ovu ligu............igrali su sa 5 puta jacim ekipama koje igraju u nasoj ligi i bili ravnopravni................samo da budu onako fizicki spremni, te onako motivisani............mislim da pesimizmu nema mjesta....treba vjerovat u momke da su u stanju uzeti titulu, jer su pokazali da znaju igrati..........................a uprava je prica za sebe ........njih treba posebno gledati
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma nije to problem i ja mislim da sa ovom ekipom mozemo u Europu pa i na titulu ali sta onda sta ako ni na ljeto ne dovedu nikoga,a vecina igraca ce se na ljeto prodati u to budite sigurniPIRKE33 je napisao/la:ova ekipa je igrama u Europi dokazala da se moze prosetati kroz ovu ligu............igrali su sa 5 puta jacim ekipama koje igraju u nasoj ligi i bili ravnopravni................samo da budu onako fizicki spremni, te onako motivisani............mislim da pesimizmu nema mjesta....treba vjerovat u momke da su u stanju uzeti titulu, jer su pokazali da znaju igrati..........................a uprava je prica za sebe ........njih treba posebno gledati
Imal iko provjerenu info kako stoji listica sa igracima...jesu li prodali kojeg igraca ....smatram ih kao glavnog kandidata za titulu Nase i Njihove drzave!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
koliko znam doveli su tri igrača, jedan od njih je onaj karoglan....može biti da su jači nego na jesen ali nećemo o njima jeb** ih19HzsA87 je napisao/la:Imal iko provjerenu info kako stoji listica sa igracima...jesu li prodali kojeg igraca ....smatram ih kao glavnog kandidata za titulu Nase i Njihove drzave!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Mrtvi Helsinborg, Trnava su 5 puta jače ekipe od ovih naših. Mislim, stvarno veze nemaš onda o fudbalu kad to pričašPIRKE33 je napisao/la:ova ekipa je igrama u Europi dokazala da se moze prosetati kroz ovu ligu............igrali su sa 5 puta jacim ekipama koje igraju u nasoj ligi i bili ravnopravni................samo da budu onako fizicki spremni, te onako motivisani............mislim da pesimizmu nema mjesta....treba vjerovat u momke da su u stanju uzeti titulu, jer su pokazali da znaju igrati..........................a uprava je prica za sebe ........njih treba posebno gledati

Također, ako pogledamo rezultate Cluja u EL gdje su bili među najlošijim ekipama sa 5 poraza i jednom pobjedom, postavlja se pitanje koliko su zaista jaki.
Zaključak: nema šanse da se proštetate ligom. Ako izborite Europu udarajte se nogama u guzicu

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Nece se prodati vec ce otici bez obestecenja. Vecini igraca na ljeto istice ugovor i to je problem, ja se za rezultat ne brinem ni 2%, siguran sam da cemo ponovo biti u Evropi.FK Sarajevo je napisao/la:Ma nije to problem i ja mislim da sa ovom ekipom mozemo u Europu pa i na titulu ali sta onda sta ako ni na ljeto ne dovedu nikoga,a vecina igraca ce se na ljeto prodati u to budite sigurniPIRKE33 je napisao/la:ova ekipa je igrama u Europi dokazala da se moze prosetati kroz ovu ligu............igrali su sa 5 puta jacim ekipama koje igraju u nasoj ligi i bili ravnopravni................samo da budu onako fizicki spremni, te onako motivisani............mislim da pesimizmu nema mjesta....treba vjerovat u momke da su u stanju uzeti titulu, jer su pokazali da znaju igrati..........................a uprava je prica za sebe ........njih treba posebno gledati
Skoro, Hadzic, Muminovic, Rizvanovic, Belosevic, Torlak (nisam siguran) su igraci kojima istice ugovor, i to su sve iz prve postave, ko ce ih zamijeniti. Od prosle zime (Cala trener) dosli su Jaha, Skoro, Avdic i Ihtijarevic ljetos (mada ce oni iduce godine biti stari za imalo ozbiljniju igru) a na ljeto ce trebati ili produziti ugovore sa gore nabrojanim ili dovesti nove igrace. A do prije par dana smo bili svjedoci kako je uprava aktivna na tom polju
Trenutno korisnika/ca: keli, nedimmmm1337 i 15 gostiju.