Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baltazar1
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la baltazar1 » 19 mar 2014, 13:28

čitam i jučer u Sportu njegova neka izjava...veli dosta radim nakon treninga na usavršavanju centaršuta i lijevom i desnom nogom a također i na fizičkoj spremi...kud ćeš dalje :D
Undici stelle - ACM 1899

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2014, 13:28

za par godina, Premiership, klubovi velike petice, ništa manje ne očekujem 8-)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 mar 2014, 13:30

Obje strane pretjeruju. Naravno, mislim na one koji start žele prikazati krvničkim (a ne kao nešto što se desilo u žaru borbe), ali i ove koji se raduju Jeseovoj povredi. Stvarno se pojedinci ne ponašaju u skladu s nekim moralnim principima i zdravim razumom.

Ne želim osuđivati Kolašinca, ali mislim da je vrijeme da malo kanališe svoju nevjerovatnu energiju, srčanost i požrtvovanost, zbog čega ga svi toliko volimo otkako je postao član naše reprezentacije. Ruku na srce, Jese se jako loše zagradio i postavio leđa Seadu, a on je naletio na njega i, kao i svaki nadmoćniji igrač u duelu, raznio mladu nadu Reala. Niko nije očekivao tako teško povredu, ali dešava se. Pa naš Ibišević je najbolji primjer igrača kojem su pokidani ligamenti uništili karijeru. Dobro, on je i sada veliki igrač, ali šta bi tek bilo da se taj kobni da u La Mangi nije dogodio!?

Seo se izvinio Jeseu preko Twittera odmah po okončanju meča i ispao krajnje fer i korektan. Ljudski, što bi se reklo.

Btw, slažem se da je naš Rušioc kao stvoren za EPL. 8-) Mislim da bi mu i tamo slabo ko mogao biti ravan, eventualno nekoliko krvnika iz Stokea, koji su Pulisova ostavština. :mrgreen:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 mar 2014, 13:38

samoposmatram je napisao/la:
Goodison je napisao/la:Samo što Konjić već sad nije u ni petama ovog dečka.

Što se tiče starta nad Jeseom, ne vjerujem da i jedan igrač može s namjerom ići da nekoga udalji s terena pola godine. Desilo se, šta je tu je. Ako čovjek zna lopte, ne može mu ovakva povreda uništiti karijeru.

Ovi što se javljaju i pljuju po Seji, pokenjam vam se u usta smećari jedni.
Reci babi nek ti opali samar, al onaj da i komsija cuje. Uz put i svi ostali koji su procitali ovaj post, znaju a nisu ispravili ovog momka.

Sad fino googlaj Muhameda Konjica i nauci nesto.
Dobro ti od Konjica napravi Stama,pretjerujes,sto se tice kvaliteta u pravu je momak,Seo je vec iznad Konjica u najboljim danima . Halo on je igrao protiv Balea koji je top 3krila na svijetu,Konjic nije ni imao tu "cast" .
Zeljeznicar! 1921 !

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 mar 2014, 13:46

Format je napisao/la:Dobro ti od Konjica napravi Stama,pretjerujes,sto se tice kvaliteta u pravu je momak,Seo je vec iznad Konjica u najboljim danima . Halo on je igrao protiv Balea koji je top 3krila na svijetu,Konjic nije ni imao tu "cast" .
konjic je cuvao neke levate poput shearera, yorkea, colea, owena, fowlera, sheringhama, henrya, bergkampa... sve sami levati :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 mar 2014, 13:48

Kad smo kod Konje, imal' gdje video onog starta nad Iznaghijem? Monaco - Juve tekma :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 mar 2014, 13:49

Što se tiče starta nad Jeseom, ne vjerujem da i jedan igrač može s namjerom ići da nekoga udalji s terena pola godine. Desilo se, šta je tu je. Ako čovjek zna lopte, ne može mu ovakva povreda uništiti karijeru.

Reci babi nek ti opali samar, al onaj da i komsija cuje. Uz put i svi ostali koji su procitali ovaj post, znaju a nisu ispravili ovog momka.

Vidi kralju, Big Mo je bio ljudina, i sad je, ostavljao srce na terenu, ali nije bio top kvalitet, jedan Hibic je puno puno inteligentniji i bolji stoper od Konjica, ali se niko nije manje cuvao od Muhameda, svejedno da li u klubu ili u repki.
Pa covjek je htio igrati na Marakani iako je dobio udarac u glavu i prema njegovim rijecima je vidio 3 igraca, pa kaze zaustavit cu onog u sredini. ;)
Malo je bilo junaka kao Konjic, ali ovaj mali Kolasinac je takodjer beskompromisan, ne stedi ni sebe ni protivnika i takvih nam treba definitivno.
Po kvaliteti je top Konjic bio ispred danasnjeg Kolasinca, ako se ne varam igrao je Konja u ligi prvaka za Monako 2003 ili 2004 godine pa odatle otisao na otok u Coventry, sa kojim je ispao u Championship gdje je i zavrsio karijeru.
Kolasinac sa 20 godina vec drugu sezonu za redom igra ligu prvaka i to zavrsnicu i to se treba postovati i za kratko vrijeme ako nastavi ovim tempom moze prestici Konjica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2014, 13:58

sjećate l' se kad on uživo u emisiji, prije tekme repke u Zenici mislim, poče pjevat' pjesmu koji su navijači Coventryja posvetili njemu i onda izgovori vulgarne riječi i stavi ruku na usta, sjeba se :lol:
He comes from Bosnia,
He is a big Fucker,
Mohammed oohhhhhhh,
Mohammed oohhhhhhh.
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 19 mar 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 19 mar 2014, 13:59

nevalja vam Safet, nevalja vam Dzeko nevalja vam spaha nevalja vam sad Kolasinac, nevalja vam Misimovic ko bi vam ugodio jeste teski ljudi boze me sacuvaj
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 19 mar 2014, 14:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ponos nas, momak na mjestu, a na terenu ubica. Ako Bog da nas kapiten :!:

:!: :!: :!:
FORZA MARŠAL !!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 mar 2014, 14:20

Sead Kolasinac je jedno a Muhamed Konjic drugo. Oni se nemogu porediti, ali kad vidim da neko podcijenjuje Muhameda Konjica na takav nacin, onda mi bude crno pred ocima, jer vidim koliko ljudi neznaju. U kojim okolnostima je Muhamed zivio i izgradio karijeru necu da spominjem, jer to se lako moze saznati koga zanima.

A Jaap Staam je obicni celo u odnosu na Muhameda Konjica, nek se i to zna.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 19 mar 2014, 14:54

:lol: :lol: :lol:

Ne mora tražit šamar, samo nek mu kaže šta je ovdje napiso :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 mar 2014, 14:54

Čo'ek ramenom lomi noge :mrgreen:

Šteta za povredu, naš Rušilac je bio jači u duelu. Želim brz oporavak Jeseu (jest da si iz ljutog rivala). Mislim da sam vidio da je ovako slično neki igrač pao na igrača. Gled'o sam neku tekmu, prošlo, predprošlo kolo neke lige ali ovaj se igrač ustade. Dešava se.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 mar 2014, 15:09

kvalitetan igrač kao što je Strootman se povrijedi na 6 mjeseci, niko ništa ne kaže .. ebeni Jese se povrijedi na 6 mjesci, odmah se digne buka kao da je umro, a samo zato jer je igrač Real Madrida i jer je jedan od najtalentovanijih igrača na svijetu .. to me nervira, ako se žali, žalimo isto svakog igrača, nebitno gdje igra, koliko godina ima i kakav je igrač ;)

sranja se dešavaju, znamo to mi i Vedo odlično, da l' se Vedo sam povrijedio, ili ga je neko udario, nebitno, takve stvari se dešavaju i zdravo đaci

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 mar 2014, 15:21

Ja nisam vidio da neki strani mediji krive Kolasinca za povredu, osim indirektno instant-news mediji sa balkana, koji su pratili utakmicu radi Kolasinca, pa jedva docekali da mu dadnu clanak za duel, koji se desava mali milion puta u jednoj utakmici. Strani sportski mediji prenose da je Jese se povrijedio u "na izgled bezazlenom duelu".

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Sead Kolašinac

Post Postao/la velez_mostar » 19 mar 2014, 15:29

imperator10 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
drummer je napisao/la: Druze,izvini ali Bale ga veceras nijednom nije prosao,govorim o njihovim direktnim duelima.
A sto se tice drugog dijela posta ja mislim bas suprotno.Najveca prednost momciluka je ta sto igra odmah na igraca i ne daje mu ni prostor ni vrijeme da misli i da igra.To je nasa boljka,nasi igraci stoje daleko od protivnika i samo se povlace ako on napada drzeci isto odstojanje i time mu daju puno vremena i prostora da odigra dobar pas,da centrira ili sutira.Momciluka ne daje ni prostora ni vremena i bas je tipican primjer kako odbranbeni igrac treba igrati,dakle odmah na protivnika.
Veceras nisam gledao utakmicu u kojoj je nastupao, tako da ne znam kako je igrao protiv Balea, pisem o generalno zestokoj igri na igraca, na ivici zutog kartona je uvijek.
Ovo boldirano moze biti prednost, ali samo u situaciji kad se igra visoki pressing, ili kad ima izrazito naredbu da cuva igraca, pri njegovom izlasku na igraca visoko ostavi prostor iza sebe koji neko mora pokriti..no, ne bi o tome..samo pogledaj nacin na koji igra, mislim da svoje neznanje kompenzuje grubljom igrom.

Kad on ukliza, i "promasi" loptu, on je trajno ispao, i nema povratka...dok inteligentan stoper koji se kvalitetno postavlja moze svoju gresku i ispraviti, i puno bolje funkcionira sa cijelom zadnjom linijom.

Malo objektivnosti ne bi bilo lose.
Previše igraš menadžera, visoke presinge, igrač uz igrača, moraš izać na teren i malo poigrat na većem nivou od rekreacije da vidiš šta je to sve. Njegov najveći kvalitet je što igra tako kako igra - bez imalo poštede i do kraja i zbog toga je najtalentovaniji lijevi bek na svijetu i zbog toga će napravit svjetsku karijeru, a ti nastavi analizirati i izmišljati njegove nedostatke koje nema. Veoma si objektivan moram ti priznat, samo iza te objektivnosti stoji velika doza neznanja.
Ne igram manager, igrao sam na vecem nivou, fudbal mi je opsesija, i poznajem ga jako dobro.

To je vec postala prelazna bolescurina kod nas, napises blagu kritiku na pristup igri(nikako pljuvanje), odmah si neprijatelj i pisu licne uvrede.

Ja sam jedan od rijetkih koji su ovog momka podrzavali uvijek, i uvijek osudjivao one koji su ga zvali Kokosinjcem.

Da ti ponovim,,momak se ne stedi, borben je, ima snagu, ali ponekad ide jako zestoko pri cemu ga inercija odvuce daleko.
Cak i ti to mozes skontati, nije tesko.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2014, 15:33

http://www.sport.de/medien/fussball/cha ... driss.html

Sve je lijepo rekao Carlo Ancelotti: "To je bila jednostavno samo nesreća" (čista nesreća).

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 mar 2014, 15:40

Frajer kren'o na tenk... Ne znam sta je ocekivao? :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 19 mar 2014, 15:43

Samo cu reci da je mene sramota za ove nase realove "navijace" .Veci ste cigani od onih spanaca sto su pisali za Kolasinca.Znaci pljujete momka koji je buducnost nase reprezentacije radi nekog tamo Jesea,**** vas on u supak.Sta vi imate od Jese-a ?!? Znaci stvarno ne mogu vjerovat kakvih sve ljudi ima :? KO MU JE KRIV STO JE KRENO NA PLANINU BEZ OPREME :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2014, 15:46

Pravda za Kolašinca. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bosnas_, CAGarfia, Cwirek, dzemil, EdinjoBos, Jegres, Micron, Muumii i 52 gosta.