Jos nijednog naseg da dobijem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHIdimidodjimi je napisao/la:yebem ti sun.ce kakav sam ja onda album dobio u oslobodjenju kad se ni jedna slicica na poklapa?
Brazuka 2014
Ove iz Ghane i Cameruna su najgori, gledam u gradu jednog igraca reko super nemam ga, dodjem kuci imam tog igraca.. kad su svi istiLenBias je napisao/la:sve sami boziji crnci u albumu
Idimidodjimi je napisao/la:E'o kakvo je smece meni doslo danas u Oslobodjenju![]()
meni ona obalcad dolazi najvisesagitarius je napisao/la:Ove iz Ghane i Cameruna su najgori, gledam u gradu jednog igraca reko super nemam ga, dodjem kuci imam tog igraca.. kad su svi istiLenBias je napisao/la:sve sami boziji crnci u albumu
rajvoSa0 je napisao/la:Ljudi evo isplativijeg nacina kako nabaviti povoljno slicice, pod uslovom da imate kesa u novcaniku bas danas.
Kupio sam danas 60 primjeraka glasa srpske. Imao vremena, obisao pola sarajeva, narocito istocne dijelove.Naravno, isplatilo mi se.
Glas kosta 0.80 i dobijem unutra album, 6 slicica i novine. Sa druge strane 1 paketic kosta 1 marku i unutra dobijes 5 slicica.
Dakle dobio sam 360 slicica za tacno 48 maraka.
Da sam kupovao ovako u trafici slicice, za 48 maraka bi dobio 288 slicica.
Imam nekih para, oticu opet u istocne dijelove sarajeva, uzecu glasa srpske za 50 maraka koliko budem mogao dobiti. Procenat duplikata mi je 9%.
Uskoro postavljam listu duplih.
rajvoSa0 je napisao/la:Ukupno obisao mozda 6 trafika, nije bilo pola gradaOd ciglana do (i)stocnog sarajeva autom, i tamo hodao i trazio trafike. Otprilike po trafici/prodavnici/pumpi bude 10 brojeva glasa.
Stvarno vrijedi, em sto duplikata nema puno, a em sto je win-win-win situacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.