SVAKA TI ČAST.To je istina.Isto razmisljam. Ja sam sinoč napiso kako bi volio da je nas Mirza brzi u napadu i da je okretan, pa su me svi napali.invincible1921 je napisao/la:Povreda mozda jeste mozda nije , ali sam je sebi kriv dobio je sansu ja dok sam pratio prosli mjesec 17 tekmi , preko 70 suteva za tri poena PROCENAT OKO 30%Kao prvo i osnovno za ove povrsne poznavaoce kosarke u NBA ligi nijedan igrac nije taraba kao sto vi mislite. Kao drugo mirzin glavni problem je sto izuzev suta za tri poena nema skoro nista u napadu da ponudi, lako je bilo igrat niski post u evropi al kad ti stane crnjo kojeg ne mozes ni zaobic ne preskocit e haj onda da vidimo . Brzina mu nije nimalo jaca strana kao ni okretnost i skocnost. Znaci jedino ostaje sut za tri poena ,a i to mu realno nije na bog zna kakvom nivou. U poredjenju sa nba igraca on je smao sporadican suter koji moze ubacit 6/7 trojke , al isto tako iducu sutat 1/9. Ja mislim da ce se Mirza po isteku ugovora vratiti u Everopu jer tesko da moze uspijeti u NBA prije svega sto nije toliko mlad da bi mogao puno napredovati. Po mom skromn misljenju pa vi napadajte koliko hocete njegov vrhunac u NBA moze biti da bude 7 ili 8 igrac u nekoj podrum ekipi ala Milwaukee ili tako nešto, za više od toga nema ni kvalitete a ni godina dovoljno da napreduje.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Jeste, ali mozda u Jablanici u tim godinamamasteRofPoker je napisao/la:Kasnis puno godina, davno je to Mirza prekucao i uzimao neke MVP nagrade.abraham je napisao/la:Nek Mirza odgleda malo ovo dijete šta radi, da se malo spusti na zemlju ...
http://www.acb.com/redaccion.php?id=102195

- legenda reala
- Kontakt:
pa Mirza je uvijek bio takav, od očaja do sjaja i takav će uvijek biti ne znam šta ste vi očekivali 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
On ce sljedecu iz inata odigrati bas onako kao protiv Miamia.
Malo je reći.Consigliere je napisao/la:Gledajuci nivo retardacije, ova tema ozbiljno ugrozava Dzekinu

No što se teme tiče, mislim da je Kidd sinoć pružio šansu ostalim igračima čisto jer je ekipu išlo, i jer im je odgovarala brza igra koju s Teletovićem nemaju. Naravno s druge strane logično je da će Mirza prije pola igrača koji su sinoć igrali dobiti priliku u odlučujućim utakmicama. A ovi koji su već počeli pričati o njegovoj kvaliteti neka se objese o najbližu bukvu, čisto jer će im to biti najuspješnija stvar koju su u životu učinili...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dobro si to primjetio, ali je to cinjenica. Blatche redovno ubaci 15-ak koseva, a ispocetka je i Mirza neko vrijeme se vrtio oko 10-ak koseva po mecu. Onda je dosao vrhunac protiv Dallasa i od tada je sve krenulo nizbrdo. U posljednje vrijeme malo bolja igra Mirze, ali jos uvijek nedovoljno da dobija 25-30 minuta po mecu, kao sto je to bio slucaj ranije ove sezone.KK_Bosna je napisao/la:*boldana recenica je u stilu one cuvene "ja i drazen smo svima davali 50 poena" (by 12. igrac cibone, ne mogu mu s sjetiti sad imena, koji je igrao u prosjeku pola minute) ili "kada lebron i ja zabijemo 63 poena, mi ne gubimo" (by battier, koji je dao dva poena na tom mecu)suhakrpa je napisao/la:Kada se Lopez povrijedio Kidd je mogao birati da napravi neki trade i dovede nekog igraca koji moze igrati na pozicijama 4 i 5, ili da se osloni na Mirzu. On se odlucio dati sansu Mirzi i ne dovoditi nikoga. Nekoliko utakmica je Mirza cak poceo i u prvoj petorci, i mislim da su tako Netsi zabiljezili samo jednu pobjedu i nekoliko poraza. Onda je probao sa ovom small postavom i dobro je krenulo. Nizali su pobjede, a Mirza je bio uz Blatchea okosnica klupe. Redovno su ubacivali 25-30 poena po utakmici, ali onda je Mirzu stalo. Sut nije bio najbolji, igrao je sve slabije i minutaza se smanjivala. U zadnjih nekoliko utakmica je davao znakove zivota, ali mora to puno bolje.
Sto se sinocnje utakmice tice, mislim da ono neigranje nemora nista znaciti. U sljedecoj utakmici cemo moci vidjeti da li je stvarno ispao iz rotacije ili je sinoc bila u pitanju neka laksa povreda ili cisto odmaranje. Treba napomenuti da se ni Mirza ne sjeca kad je propustio neku utakmicu.
Wade novas ni minute u pobjedi miamija ispao je iz rotacije izgleda treba sto prije u europu dok jos ima vremena
As far as Mirza not playing tonight, Kidd essentially said it was a matchup thing. Wouldn't count on him being out of rotation for long.
- storm_raider
- Kontakt:
Propao je skroz. Neka se ugleda na ovo dijete:ronaldo99 je napisao/la:Wade novas ni minute u pobjedi miamija ispao je iz rotacije izgleda treba sto prije u europu dok jos ima vremena
http://www.acb.com/redaccion.php?id=102195" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije on za nba lige.

Sport je lijek za tijelo i duh.
DaBogda izgubili svaku
Kiril je GTD za veceras
Ma nema on kvalitet za europu mozda dodje u Brotnjo na probu ali ne vjerujem da ce da se naigra tamo.ronaldo99 je napisao/la:Wade novas ni minute u pobjedi miamija ispao je iz rotacije izgleda treba sto prije u europu dok jos ima vremena

Znaci Mirza ne igraa veceras ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma igra aBd. Nema opet KG-a + je Kiril pod upitnikom, a kod njih kad je GTD 90% znaci da nece igrati.
Vidim da je ovaj gore napisao da ne igra,pa neznam jel to vezano za ovu utakmicu,ili onu proslunerkolfc je napisao/la:Ma igra aBd. Nema opet KG-a + je Kiril pod upitnikom, a kod njih kad je GTD 90% znaci da nece igrati.
MIRZA veceras igra
imate na Yes Network gdje Kidd to govori i daje objasnjenje zasto nije igrao

Pa sta je rekao slab sam sa engleskim hahasemir01 je napisao/la:MIRZA veceras igraimate na Yes Network gdje Kidd to govori i daje objasnjenje zasto nije igrao
"Kiril je GTD za veceras"Bihac96 je napisao/la:Vidim da je ovaj gore napisao da ne igra,pa neznam jel to vezano za ovu utakmicu,ili onu proslunerkolfc je napisao/la:Ma igra aBd. Nema opet KG-a + je Kiril pod upitnikom, a kod njih kad je GTD 90% znaci da nece igrati.
Kiril - Andrei Kirilenko a ne Mirza
Edit : evo pred kraj ima o Mirzi i zasto ga nije uvodio..zvuci fino

Pa de prevodi,ima nas sto neznamo engleskimirzatele je napisao/la:"Kiril je GTD za veceras"Bihac96 je napisao/la:Vidim da je ovaj gore napisao da ne igra,pa neznam jel to vezano za ovu utakmicu,ili onu proslunerkolfc je napisao/la:Ma igra aBd. Nema opet KG-a + je Kiril pod upitnikom, a kod njih kad je GTD 90% znaci da nece igrati.
Kiril - Andrei Kirilenko a ne Mirza
Edit : evo pred kraj ima o Mirzi i zasto ga nije uvodio..zvuci fino

Kaze da je Mirza profesionalac a on je htio isprobat neke momke na drugim pozicijama,da ne mogu svi igrati kako bi on zelio i da to nista ne znaci,jer ce protiv Bobcatsa igrati..Pa cemo da vidimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.