Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Hipotetski gledano, nemaju ništa ni od Kokošinjca, isto kao i od Jesea. 
Smoke Weed Everyday!
- Goalgetter
- Kontakt:
El Mundo: Ovo je bilo brutalno i bez smisla.El Mundo: ''Das Vorgehen war Brutal und Sinnlos''
El Pais: Bosanski voz pregazio Jese-a.El Pais: "Ein Eisenbahnwaggon aus Bosnien überrollte Jesé
Ancelotti: Ovo je jednostavno bio peh.Ancelotti: ''Das war einfach Pech''
Marca: Ova scena i nije toliko opasno izgledalaMarca: ''Die Szene sah eigentlich gar nicht so gefährlich aus''
AS: Kolasinac je ko kamen, 20 godina, 85 kila, misici i hormoni. Nije brutalna akcija, ali jako neoprezno, i nepotrebno.Auch die AS spricht aber nicht von einer Brutalo-Attacke: „Kolasinac ist wie ein Stein. 20 Jahre, 85 Kilo Muskeln und Hormone. Keine gewalttätige Aktion, aber ungeschickt, überreagiert und sicher unnötig.“
- Blek_Stena
- Kontakt:
Najsmješnije i najžalosnije je sto fudbal/nogomet komentarisu likovi koji loptu u životu nisu dva puta ošutali.
I onda uzmu šupljirat i teoretisat o Kolašincu, Džeki, Spahiću itd. Počnu im dijelit "savjete" kako da ulaze u duele, kako da se postavljaju.... žalosno 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao sto su Njemci opisali, Spanski krhki nogomet nije navikao na ovakve faulove, zbog toga i neki dizu ovakvu frku. Hajde da je bio i neki start na protivnika, ali covjek mu uletio sa tjelom, ovaj je nezgodno stajao, nezagrijan, jos + lagan kao pero.
Goalgetter je napisao/la:El Mundo: Ovo je bilo brutalno i bez smisla.El Mundo: ''Das Vorgehen war Brutal und Sinnlos''
El Pais: Bosanski voz pregazio Jese-a.El Pais: "Ein Eisenbahnwaggon aus Bosnien überrollte Jesé
Ancelotti: Ovo je jednostavno bio peh.Ancelotti: ''Das war einfach Pech''
Marca: Ova scena i nije toliko opasno izgledalaMarca: ''Die Szene sah eigentlich gar nicht so gefährlich aus''
AS: Kolasinac je ko kamen, 20 godina, 85 kila, misici i hormoni. Nije brutalna akcija, ali jako neoprezno, i nepotrebno.Auch die AS spricht aber nicht von einer Brutalo-Attacke: „Kolasinac ist wie ein Stein. 20 Jahre, 85 Kilo Muskeln und Hormone. Keine gewalttätige Aktion, aber ungeschickt, überreagiert und sicher unnötig.“
Dodaj tu i sportsport.ba na moju inicijativu.
Momčiluko, samo naprijed. Nije bilo namjere, vidi se. Samo radi čovjek svoj posao. Ovakvi nam trebaju!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
a jesu ljudi navalili na Sea, evo bas citam, ovi nasi mediji ga bas caste, inace sinoc na SB
no hard feelings

no hard feelings
to nisam upratio da je druga noga stradala,a ne ta na koju je KOlasinac pa i jos razmisljam kako se moglo desiti nekako mi onaj Jesse raskoracen moze biti da mu nije dobar polozaj noge bio u stavu i ovaj kad je naletio..zgembo89 je napisao/la:Ja kako sma ono gledo više ga je povrijedio u padu jer mu je pao na njegovu nogu nego sami start,ono po meni je samo tjelesno se zabio u njega al pri zemlji pao mu je na nogu..
@socerfanAli mu je pao na drugu nogu ne onu na kojoj je pukao ligament
Kakav bola Konjić, po vašim riječima ispade kao Maldini.samoposmatram je napisao/la:Reci babi nek ti opali samar, al onaj da i komsija cuje. Uz put i svi ostali koji su procitali ovaj post, znaju a nisu ispravili ovog momka.Goodison je napisao/la:Samo što Konjić već sad nije u ni petama ovog dečka.
Što se tiče starta nad Jeseom, ne vjerujem da i jedan igrač može s namjerom ići da nekoga udalji s terena pola godine. Desilo se, šta je tu je. Ako čovjek zna lopte, ne može mu ovakva povreda uništiti karijeru.
Ovi što se javljaju i pljuju po Seji, pokenjam vam se u usta smećari jedni.
Sad fino googlaj Muhameda Konjica i nauci nesto.
Na ovom forumu je i Spahić na nivou Thiaga Silve.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Bas je divljacki startovao, stvarno nemam rijeci
ajd ba molim te...izvinuo se momku vec, i stvarno nije najmerno,vidi se iz svakog ugla.jese zayeba matipa,pa mu htede kroz noge i odleti lopta,on da se zagradi seo ga odnese zato sto je fizicki jaci...jese je to pogresno procijenio situaciju da moze zagradit loptu, sipak! mozda christiano,mozda zlatan,mozda aguero mogu tu se protiv seje zagradit al nikad jadni jeseArmala je napisao/la:Bas je divljacki startovao, stvarno nemam rijeci
-
BigBigBang
- Kontakt:
I Karl Henry iz Wolverhamptona isto tako kad zavrsi karijeru ce se moci hvaliti da je cuvao Suareza, Aguera, Van PErsia, Rooneya, Teveza itd itd. jel to sad Henry neka klasa?KK_Bosna je napisao/la:konjic je cuvao neke levate poput shearera, yorkea, colea, owena, fowlera, sheringhama, henrya, bergkampa... sve sami levatiFormat je napisao/la:Dobro ti od Konjica napravi Stama,pretjerujes,sto se tice kvaliteta u pravu je momak,Seo je vec iznad Konjica u najboljim danima . Halo on je igrao protiv Balea koji je top 3krila na svijetu,Konjic nije ni imao tu "cast" .
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
samoposmatram
- Kontakt:
BigBigBang ti si jaci od Fahrije Karkin.
Nije divljacki. Martin Taylor nad Eduardom je bio divljacki start. Roy Keane nad Haalandom je divljacki start.Armala je napisao/la:Bas je divljacki startovao, stvarno nemam rijeci
Ovo je neoprezno. Ali daleko od divljackom. Seo trci prema lopti, ovaj je zagradi, on udje ramenom u ledja.
Citajuci neke komentare, isto kao da ga je "dropkickao" u koljeno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma nije problematican Kolasinac ni start, vidi se da nije bilo namjere, vec ljudi to opisuju kao da je uradio nesto dobro ili toboze zabio hat-trick. To ako je neko mjerilo koliko je igrac dobar onda stvarno...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovi sto nesto napadaju Kolasinca i nazivaju ga majmunom nek se napuse qrca.Ako nekom smeta moj komentar nek mi se javi reci cu mu u facu da se napusi Sei qrcine.
Bas kad budemo igrali protiv Nigerije na svijetskom prvenstvu treba nam 10 Kolasinaca,jer oni igraju k'o Seo,bez kompromisa.
Bas kad budemo igrali protiv Nigerije na svijetskom prvenstvu treba nam 10 Kolasinaca,jer oni igraju k'o Seo,bez kompromisa.
1946
Nije mi samo jasno kako neki mogu pisati ovako o nasim igracima,et sad je na red dosao i Kolasinac,da se pisu komentari tipa konj,zivotinja itd,ne samo na ovome forumu vec svugdje..Citao sam cak i komentare "Sto nije neletio na Ronalda da mu pokaze sta je snaga " ima toga jos samo mi se neda pisati...Ovakve osobe manite se bosanskih igraca idite svrsa****e na Ronalda,Messija,jer su vam oni ocigledno puno toga donijeli
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Pogledajte ovo ljudi bolan, prvo ga zaždije iz sve snage jos iz zaleta a momak stoji u mjestu i onda mu se navali svom snagu na nogu
Sve u svemu bas brutalno izgleda
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Svaka mu cast.Armala je napisao/la:Pogledajte ovo ljudi bolan, prvo ga zaždije iz sve snage jos iz zaleta a momak stoji u mjestu i onda mu se navali svom snagu na nogu
[youtube][/youtube]
Bravo Seo samo jako,rusi sve redom.
1946
Ako mu je to vrhunac "fudbalskog" znanja...... Onda je trebao u MMA da ide
Trenutno korisnika/ca: General505, greenwood i 36 gostiju.