Belmin6 je napisao/la:Ybg, hajmo dalje i ovo je dobro. Cestitke @magica na pobjedi.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ne kontamMaGiCa je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Ybg, hajmo dalje i ovo je dobro. Cestitke @magica na pobjedi.![]()
![]()
![]()
MaGiCa je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Ybg, hajmo dalje i ovo je dobro. Cestitke @magica na pobjedi.![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momak, nisam Djokovicev fan. Shtavishe, iako ne navijam ni za kog pojedinca - drazhi mi je Federerov gamestyle nego Djokovicev grinderaj.Belmin6 je napisao/la: Ne kontam
Dodushe, Djokovica poshtujem jer je iz ove mochvare sam sebi prokrchio put do zvezda, ali to shto delimo nacionalnost me ne tangira.
Pogreshnoj osobi chestitash.
Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()

Aha, onda je do mene. Uvijek sam mislio da si fan Novaka.
Mozhda zato shto navijajuci protiv Nadala jedino je imalo svrhu uzdati se u Djokovica.Belmin6 je napisao/la:Aha, onda je do mene. Uvijek sam mislio da si fan Novaka.
Inache, masu puta sam pisao o tome, a ti to nisi upratio jer si nov na tenisu. Obichno se i ne trudim vishe da ljudima objasnjavam zashto je to tako.
Ali kako da ti ne odgovorim, kad vas danas scouseri unishtishe
Ma hajde, u sportu treba prihvatiti poraz i cestitati boljem. Danas mi bi ona crna nedjelja, ne ponovila se više.MaGiCa je napisao/la:Inache, masu puta sam pisao o tome, a ti to nisi upratio jer si nov na tenisu. Obichno se i ne trudim vishe da ljudima objasnjavam zashto je to tako.![]()
Ali kako da ti ne odgovorim, kad vas danas scouseri unishtishe
odgledao sam meč sinoć i nisam zaspao iako je bilo poprilično dosadno. OK, treći set je bio OK, tamo negdje od 4:4 , mada sam ja imao cijelo vrijeme osjećaj da će novak to dobiti
Gledao prva dva seta, Fedi dominirao u prvom, Novak u drugom. Jak meca nema sta, cestitke Noletu na pobjedi, Fedex na pravom putu da uzme wimbledon ove godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Očekivao sam sličan scenario. Novak bi se morao ozbiljno zabrinuti da ga je Roger još jednom pobijedio. Fedex se penje na 5. mjesto, a siguran sam da će uskoro ponovo biti član Big Foura, mada oformljivanje zavisi i od Andyja. Očekujem paklen nastavak sezone.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sony Open Tennis-Miami-(17.3. - 30.3.)

Kvalifikacije su počele još jučer (ždrijeb), a plasman u glavni dio turnira zasad su izborili Golubev koji je bio i prvi nositelj kvala, zatim De Bakker, Wang, Mathieu, Jaziri, Bogomolov, Lacko, a večeras ćemo saznati i ostalih 5 koji prolaze kvale. Nagradni fond je $ 5,649,405.
Nakon iscrpnog IW-a pitanje je hoće li svi igrači doći, prije svega Federer koji je igrao finale Indian Wellsa, ali i Del Potro. Za sada se nitko iz top 10 nije službeno povukao, a od ostalih će faliti Youzhny, Paire, Melzer, Andujar, Tipsarević...
Branitelj naslova je Andy Murray koji je prošle godine do naslova došao s tek jednim izgubljenim setom. Finale brani David Ferrer, polufinalisti su bili Gasquet i Haas. Biti će zanimljivo vidjeti mogu li dvojica od ovih ući među četiri. Dosta bodova brane i Čilić i Melzer, koji su prošle godine dogurali do četvrtfinala. Najveću priliku za bodovni napredak imaju Nadal (koji nikada nije osvojio ovaj turnir) i Federer, koji prošle godine nije nastupio, a Đoković je ispao u osmini finala prošle godine i vidjet ćemo hoće li ponoviti IW. Prošle godine nije bilo ni osvajača Australian Opena - Wawrinke.
Ždrijeb je odlučio da Nadal i Wawrinka idu jedan na drugoga u 1/2 finalu (ukoliko uspiju izboriti isto, jer su tu i Delpo te Berdych), a u drugom dijelu su Fed i Nole (a pored njih i Ferrer koji ide na Feda, a Andy na Noleta). Pozivnice su dobili Baghdatis, Pella, Kachanov, Harrison i Edmund.

Kvalifikacije su počele još jučer (ždrijeb), a plasman u glavni dio turnira zasad su izborili Golubev koji je bio i prvi nositelj kvala, zatim De Bakker, Wang, Mathieu, Jaziri, Bogomolov, Lacko, a večeras ćemo saznati i ostalih 5 koji prolaze kvale. Nagradni fond je $ 5,649,405.
Nakon iscrpnog IW-a pitanje je hoće li svi igrači doći, prije svega Federer koji je igrao finale Indian Wellsa, ali i Del Potro. Za sada se nitko iz top 10 nije službeno povukao, a od ostalih će faliti Youzhny, Paire, Melzer, Andujar, Tipsarević...
Branitelj naslova je Andy Murray koji je prošle godine do naslova došao s tek jednim izgubljenim setom. Finale brani David Ferrer, polufinalisti su bili Gasquet i Haas. Biti će zanimljivo vidjeti mogu li dvojica od ovih ući među četiri. Dosta bodova brane i Čilić i Melzer, koji su prošle godine dogurali do četvrtfinala. Najveću priliku za bodovni napredak imaju Nadal (koji nikada nije osvojio ovaj turnir) i Federer, koji prošle godine nije nastupio, a Đoković je ispao u osmini finala prošle godine i vidjet ćemo hoće li ponoviti IW. Prošle godine nije bilo ni osvajača Australian Opena - Wawrinke.
Ždrijeb je odlučio da Nadal i Wawrinka idu jedan na drugoga u 1/2 finalu (ukoliko uspiju izboriti isto, jer su tu i Delpo te Berdych), a u drugom dijelu su Fed i Nole (a pored njih i Ferrer koji ide na Feda, a Andy na Noleta). Pozivnice su dobili Baghdatis, Pella, Kachanov, Harrison i Edmund.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sumnjam da će neko od prošlogodišnjih polufinalista ove godine ponoviti nešto slično. Murray, Ferrer, Gasquet & Haas, obzirom kako igraju, četvrtfinale im je plafon.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svaki put kad vidim slike ovih američkih teniskih stadiona bude mi odma muka. em ružno dozlaboga em ništa ne vidiš sa 70% mjestario_Ferdy88 je napisao/la:Sony Open Tennis-Miami-(17.3. - 30.3.)
............
Murray i Lendl prekinuli suradnju, a @Virtu4l se josh uvek nije ochitovao

Vjeruj da sam tek sad od tebe saznao.MaGiCa je napisao/la:Murray i Lendl prekinuli suradnju, a @Virtu4l se josh uvek nije ochitovao![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svakako da nije dobro ovo za Murraya iz neke idealne perspektive, međutim, uzimajući u obzir da i nisu nešto puno trenirali zajedno u zadnje vrijeme, nameće se zaključak da je najbolje što je došlo do ovoga. Lendl mu i dalje može biti savjetnik, ali nema smisla držati ga kao trenera kad ga nema tu.MaGiCa je napisao/la:Murray i Lendl prekinuli suradnju, a @Virtu4l se josh uvek nije ochitovao![]()
Problem za Murraya jeste sada što dosta cjepidlaći oko trenera i mišljenja sam da neće lahko, ako ikako, naći nekog trenera u dogledno vrijeme. Opet, kada se nađe novi trener, on pokušava nametnuti svoje viđenje igre i onda teniseru treba brat bratu pola godine da uopće počne sa napretkom, ako i tada.
Volio bih vidjeti da McEnroa nagovori nekako, neka ga samo savjetuje do iza USO, a onda neka rade na nekim varijacijama u zoni arsenala udaraca, kako bi se do idućeg AO mogao vidjeti napredak. Međutim, realno će, vjerovatno, biti da sada neće imati trenera i onda nema nikoga da ga zaštiti i/ili da služi kao oslonac.
Iako se, iz daljine čini da treneri i nemaju toliko uticaja i prije, ali i tokom meča, jer ipak igrači sami stoje dole na terenu, velika je to stvar kad ti neko sjedi u loži i kad se možeš okrenuti prema njmu, a on odobrava tvoju igru potvrdnim klimanjem glave ili nešto slično.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Je li to za Andya navijas? Hajde nesto pozitivno kod tebe.Virtu4l je napisao/la:Vjeruj da sam tek sad od tebe saznao.MaGiCa je napisao/la:Murray i Lendl prekinuli suradnju, a @Virtu4l se josh uvek nije ochitovao![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mislim da navija za Raficu, al možda opet griješim.Greivis je napisao/la:Je li to za Andya navijas? Hajde nesto pozitivno kod tebe.
Lendl će i dalje ostati tu, bar tako piše na Endijevom FB profilu. Što se tiče njegovih trenera, tu je malo komplikovana situacija. Dobar dio honorara njegovim trenerima do sada je plaćala LTA, a Bradu Gilbertu su plaćali oko pola miliona funti godišnje.work je napisao/la:Lendl mu i dalje može biti savjetnik, ali nema smisla držati ga kao trenera kad ga nema tu.
Problem za Murraya jeste sada što dosta cjepidlaći oko trenera i mišljenja sam da neće lahko, ako ikako, naći nekog trenera u dogledno vrijeme.
Mnogo novca je do sada uloženo u njega, a ne sumnjam da će se u izboru novog trenera ponovo pitati LTA u saradnji sa Endijevom ekipom. Sve ovo što se dešava, plus povrede, Endija poprilično udaljavaja od uloge favorita na Wimbledonu. Jedino što mu ide u prilog je eventualna svježina, jer će na zemlji biti obični svirač kao i do sada.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.