GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

bazero
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 18 mar 2014, 19:45

To što je debil izjavio da uskoro odlazi, nije ništa novo. Znali smo i bez njega, ****...

Nego, osvrno bih se na ovih 8 mil duga... Na stranu kršenje Zakona i Statuta, lizanje s četnicima, slanje murije, i sl., ali postalo je nevjerovatno koliko je taj čovjek nesposoban po pitanju najjednostavnijeg vođenja i upravljanja klubom i to u ovakvim uvjetima, gdje ti je glavni konkurent pred bankrotom, gdje imaš barem 40 mil kuna više od Hajduka u startu i to od poreznih obveznika, gdje imaš svoja 2-3 kluba u ligi, gdje ti nikad lakši put do Europe nije bio, gdje ne moraš prodavat da bi preživio, itd.

Prvo imamo učestalo rezultatsko šamaranje i ispadanje iz Europe i pored nikad pogodnijeg puta do nje. Pa pogledaj ti pored kakvih je ekipa Mamićev Dinamo ispadao: Auxerre, Brann, Basel, Nec, Paok, Chernomorets, Ludogorec, Spartak, Austria Beč... Vjerojatno sam nekog i zaboravio. Smijurija...

Drugo... pored možda i najzatupljenije ''navijačke baze'' kojom je okružen, pored toliko ljudi koji ga (na fejsu i po komentarima) puše, debil nije mogo privuć više od 5-6 k ljudi u prosjeku na LP, heeeeeeeeeeej u Ligi prvaka. Naravno, drago mi je zbog toga, ali da je imao malo više mozga, barem bi na Ibrahimovića došlo 20 000 ljudi koji će doći gledati tekmu.

Sada treće i ovaj minus. I to u uvjetima gdje je jednom Sammiru pumpao cijenu 5 godina, gdje jednog Halilovića proda za 10-15 + 100 milijuna bonusa, pored jednog od najboljeg omladinskog pogona u Europi... Pa debil na raspolaganju ima po 20 milijuna eura da bi na kraju bio prvak Hrvatske i ništa više od toga, znači, bez ikakvih ultra, mega, giga pojačanja za prezimljavanje... I opet godinu završi u minusu?! :lol:

Naravno, odgovor je u raznim agencijama, policijajcima, novinarima, odborima, Veteranima, i ostalima koje podmazuje, ali da je iole (bio) pametniji, mogao je, ako ništa, mirno spavati.

Debil nesposobni.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 18 mar 2014, 20:16

Insect_terminator je napisao/la:Ja se samo nadam da ce doci netko tko ce biti dovoljno kvalitetan da izvuce klub iz krize :mrgreen:
biti izabran***

Ž
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 18 mar 2014, 22:41

http://sportske.jutarnji.hr/ekskluzivno ... -/1174856/" onclick="window.open(this.href);return false; :D
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 mar 2014, 23:44

Moglo bi biti zanimljivo proljece, a nakon ovih +10 sam mislio da ce bit dosadno, ali se otvorio onaj nama zanimljiviji fornt. Ono sto sam bas neki dan pitao, Mamic je konacno dobio oporbu.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 mar 2014, 01:04

bazero je napisao/la:
Nego, osvrno bih se na ovih 8 mil duga...
Ne trebas se na to osvrtat jer se radi o cca 1 mil eura koje je i sam rekao da ce doci kroz razne rate. A ukoliko je lagao da je prodao igrace na rate i ne dodju novci mozes prodat Sudanija sigurno za 3 pa si eto u plusu tako da ukoliko dodje taj sesterac bivsih legendi onda ce dobiti stabilan klub u ruke tako da ovo tvoje osporavanje financijske stabilnosti je u najmanju ruku retardirano :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 mar 2014, 15:54

Svaki dan sve bolje i bolje vijesti 8-) .

Kraj je tako blizu, pritisak je ogroman, jos kad potporu daju bivsi igraci Dinama tj. neki od njih su legende ovog kluba. Mumija se javlja, a koji qurac njega ista i pitaju. Mislim da i sam Zdravko zna kakvo je stanje i da nece dugo, barem se nadam.

A citajuci komentare, svi pisu o novom vodstvu, koga bi zeljeli vidjeti, ma kazem ne moze gore od ovoga. Kako je lijepo zamisljat' 8-) . Valjda ce se zelje i brzo ostvarit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 mar 2014, 17:10

Kaze mumija da on i ratni profiter,kriminalac,robovlasnik,bahati licemjer i kukavica odlaze iz naseg nogometa zbog morala i casti :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 19 mar 2014, 20:35

Insect_terminator je napisao/la: Ne trebas se na to osvrtat jer se radi o cca 1 mil eura koje je i sam rekao da ce doci kroz razne rate. A ukoliko je lagao da je prodao igrace na rate i ne dodju novci mozes prodat Sudanija sigurno za 3 pa si eto u plusu tako da ukoliko dodje taj sesterac bivsih legendi onda ce dobiti stabilan klub u ruke tako da ovo tvoje osporavanje financijske stabilnosti je u najmanju ruku retardirano :lol:
Ko osporova financijsku stabilnosti?

Ovdje je riječ o jednoj godini - prihodi minus rashodi, a ne o financijskog (ne)stabilnosti ili ukupnom stanju računa. A izvještaj za tu jednu godinu je rekao da je prodovač leda Eskimima uspio godinu završiti u minusu, pored najlakše grupe koju je Dinamo imao u zadnjih 5-10 godina, pored barem 5 igrača koji su otišli bez odštete, a na kojim je računao neki prihod... Preračunao se. Debil.
Nesposobni.

I pazi kako se izražavaš, barem dok ne naučiš razlikovat 2 najosnovnija ekonomska pojma.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 mar 2014, 23:36

gerdmuller je napisao/la:Kaze mumija da on i ratni profiter,kriminalac,robovlasnik,bahati licemjer i kukavica odlaze iz naseg nogometa zbog morala i casti :mrgreen:
Najjača je ona Zokijeva "Ode li Zdravko, odlazim i ja" :lol: :lol:

Zagreb:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Dubrovnik:
slika
slika
slika
Velika Gorica:
slika
slika

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 mar 2014, 00:49

bazero je napisao/la: Ko osporova financijsku stabilnosti?

Ovdje je riječ o jednoj godini - prihodi minus rashodi, a ne o financijskog (ne)stabilnosti ili ukupnom stanju računa. A izvještaj za tu jednu godinu je rekao da je prodovač leda Eskimima uspio godinu završiti u minusu, pored najlakše grupe koju je Dinamo imao u zadnjih 5-10 godina, pored barem 5 igrača koji su otišli bez odštete, a na kojim je računao neki prihod... Preračunao se. Debil.
Nesposobni.
Ako ne osporavas financijsku stailnost kluba sto te muci ovaj minus ..... sam sebi skaces u usta.
Zelim reci da ukoliko dodju Maric i ostale elgende na celo kluba ne mogu se zaliti na financije i izvjestaj iz 3 mjeseca. U nasljedje dobiju najstabilniji klub u HNL-u i tu sva prica zavrsava. Njihov zadatak ce biti nastaviti gdje je ova uprava stala znaci prvenstvo i EL te vracanje navijaca na stadion. Ja se nadam da ce taj netko ne samo u tome uspjet nego i da ce nas sve iznenaditi i od Dinama napraviti redovnog sudionika LP koji se uz to i ne bruka :)

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 20 mar 2014, 15:48

slika
:lol:
audere est facere!
Joe!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2014, 17:35

[youtube][/youtube]

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 mar 2014, 20:52

Neka, kad vidim da se ova gamad koprca znam da smo blizu povratka naseg kluba. Doticna seljacina je potpresjednik HHO-a i slika i prilika danasnje korumpiranosti i glupoce. Samo se ti smijulji, neces jos dugo!
slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 mar 2014, 22:27

Pa, nije da sam za Mamica, odnosno svejedno mi, ali mora se priznati da i Peternel ima validnu poantu, komentar na mjestu. :lol:
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2014, 01:09

Neće Silvio Marić preuzeti Dinamo nego Silvio Marić i ostale legende daju potporu modelu "jedan član-jedan glas".

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 08:50

Jebga, mogu i ja dati potporu, evo dajem, al tko ce to ustvari voditi, tj. preuzeti, jesu li razmisljali o tome uopce il je to periferno. :)
...Život za Široki...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 mar 2014, 09:38

Glavno je biti PROTIV!

Opčenito kada je riječ o izborima, trebalo bi se razmotriti koja je strana najkompetentnija i najbolja za vođenje određene stvari, u ovom slučaju nogometnog kluba. Znači glasači bi se trebali odlučiti ZA neku opciju. U Hrvatskoj se takva stvar rijetko događa i u većini slučajeva glasači glasaju PROTIV jedne opcije, a ne ZA neku opciju. Bitno je samo da se nešto mjenja, a ne da se razmotri što će eventualno određena strana ponuditi. Na prošlim parlamentarnim izborima, nije bilo bitno ko će pobjediti, nego je bilo bitno da HDZ ne pobijedi. Danas da pitate jel je izbor SDP-a bio dobar, rijetko ko bi odgovorio DA i sigurno se sumnja u taj izbor.

Sada je došao red na Dinamo i jedina stvar koja je bitna, je skidanje Mamića sa trona, a malo tko razmišlja REALNO kakva bi bila budučnost Dinama. Lako je reći, ziher će biti bolje, jer kako je moguće da bez Mamića ne bude bolje? Iz tog razloga treba se zapitati slijedeće. Koliko bi Dinamo izgubio odlaskom Mamića? Koja je njegova prava vrijednost za Dinamo? Jesu li glasači licemjerni kada ne bi glasali ZA Mamića, već protiv?

Ne postoji formula s kojom bi se moglo izračunati koliko je Mamić za Dinamo bitan/vrijedan, no smatram da bi neko trebao napraviti studioznu analizu i izračunati što bi Dinamo izgubio, a što dobio sa Mamićevim odlaskom. Npr. svi smo svjesni činjenice, što bi se dogodilo sa Chelsijem kada bi Abramović odstupio s dužnosti. Naravno da uloga Abramovića i Mamića, nije ista, samo na taj način želim bolje objasniti na što se ovdje cilja.

Kada se pogleda kakva se hajka, vodi protiv Mamića u posljednjih par godina, neću biti u krivu ako kažem, da svi oni koji su protiv Mamića, njega ne žele maknuti samo iz razloga što nije demokratskim putem došao na ćelo kluba. Te ljude, da budemo fer, smeta, netransparentnost kluba, malverzacije sa novcima, stavljanje para u "džep", krađa, da skratim, financije i rezultatski uspjeh kluba.

"Oporba" je uvijek predbacivala Dinamu/Mamiću, činjenicu, da on radi sa gradskim novcem, te se bogati na konto građana koji plačaju porez. Gledajući iz te perspektive, bilo bi licemjerno, da Dinamo nakon što Mamić ode i dalje uzima "novac od građana". No kada bi se stavili u tu poziciju, svi bi shvatili kako je glupo, neoprezno i krajnje poslovno neozbiljno, odbijati "takvu pomoć", koju prema zakonu Dinamo od grada treba dobiti. U tom slučaju nitko njima ne bi predbacivao, kao što to oni rade, činjenicu da grad sufinancira Dinamo. Vjerujem da bi na kraju i oni smatrali da taj novac Dinamu pripada i treba, što je u krajnju ruku licemjerno i paradoksalno, jer to je bilo jedno od glavnih oružja s kojim se Mamića napadalo. Pretpostavka je ta da je Dinamo sa tim novcima "kupovao" igrače ili zadržavao određene, kako bi ih kasnije prodao i onda je Mamić tek od te prodaje omastio brk, a nije direktno taj novac koji se dobio od grada, stavio u džep. Siguran sam, da i oporba podržava takav način rada, samo je razlika u tom što oni smatraju, da bi veći kolač od transfera sjeo na Dinamov račun - to je sve predpostavka, a ne činjenica, jer niko točno ne zna kako i od kojeg novca i koliko, se ulaže, krade, stavlja na dinamov račun.

Kada Dinamo prodaje igrače oni to ne rade kako bi preživjeli, poput nekih. Dinamo to radi kako bi mogao živjeti na određenoj razini, koja mu daje mogučnost, da svake godine osvoji HNL, te se bori za grupu u europskim natjecanjima. Jedino što bi nova garda ovdje trebala promijeniti, je zadovoljavanje apetita onih navijača koji tvrde da Dinamo "mora". Rezultati u Europi bi pod novim vodstvom morali biti bolji, u kojoj dimenziji ne znam. Da bi se ostvarili takvi, bolji rezultati, Dinamo treba ulagati, isto, ako ne i više novaca, koje ulaže sada. Zdrava logika tada nalaže, da bi se trebao naći način, koji Dinamu daje mogučnost, da se zadrže dobri igrači, ali da se nabavi novac bez prodaje tih igrača, koji bi bio dovoljan da Dinamo funkcionira na toj razini. E sada ako se igrači ne prodaju i ako se ne ovisi o direktnom plasmanu u grupnu fazu LP-a, gdje takav novac naći? Ako pretpostavimo da će Dinamo u prosjeku imati 10000 ljudi na stadionu i ako se nabave neki novi sponzori, svi mi ovdje znamo da se tu ne može doći do cifre od nekih 5-10 miliona eura. A ako to nova uprava ne nudi, ne razumijem kako je onda bolja od Mamića? Da je ekipa došla i rekla, mi imamo sponzora, koji će bez obzira ubrizgati 5-10 miliona eura u klub, mislim da bi se Mamić instantno povukao bez ikakve presice, ali to ovdje nije slučaj. Trenutačno niti ne znamo što nudi nova uprava izuzev jedan član - jedan glas. Dugoročno gledano, kad zagusti, bi li to zadovoljilo apetite "oporbe" ili bi se opt išlo glasati PROTIV?

S jedne strane govori se kako Mamić puni džepove, a s druge strane kako je Dinamo financijski stabilan klub. Čovjek bi pomislio da si ovaj toliko puni džepove da je Dinamo na rubu propasti, a na kraju ispada da je istina, da je Dinamo dovoljno "bogat" da i dalje uz ovakvu upravu može bezprijekorno funkcionirati. Kada bi "oporba" došla na vlast, opet se ne bi promijenio onaj "statut" koji kaže da Dinamo kod prodaje igrača "ne plaća porez". Pa kako je to onda etički moralno, kad je to isto jedno od famoznih oružja s kojim se napada Dinamo? Koje je svrha HTJETI iz navijačke perspektive, plaćati porez koji se ne mora zasad plaćati, ne uzeti pare od grada, ako znaš da sa tim automatski nazaduješ svoj klub? Znači ok je kada Dinamo ne plati porez i uzme pare od grada, ako sve pare završe na Dinamovom računu, ali nije ok, kada se to radi, pa neko treći od toga ima koristi? To mi je krajnje neprihvatljivo! Ili sve ili ništa.

Poznato je da je Mamić perfektan trgovac i da ima raznorazne veze u svijetu nogometa, te zna kako sve to funkcionira. Da li možemo to oćekivati od nove uprave ili bi se na tom terenu izgubila ta prednost? Pa prije možemo oćekivati ovo drugo, kad ne znamo koliko su sposobni jedan Šimić, Šokota, Bišćan...

I tko kaže, tvrdi, garantira, da Mamić SVOJE pare u određenim slučajevima kad zagusti, ne uloži u klub kako bi stvorio prednost za koju smatra da će mu se kasnije isplatiti? Ako predpostavimo da je on vrsni trgovac, takvo nešto nije nezamislivo. Imaju li dečki iz oporbe takve mogučnosti i znanja?

Uglavnom jako je teško izračunati koliko Mamić vrijedi za Dinamo i koliko bi točno Dinamo izgubio sa njegovim odlaskom, ali se nad time stvarno treba zamisliti. Siguran sam da bi njegov odlazak donio instantnu euforiju, koja bi ljude bar na kratko približila Dinamu, pa čak ih i možda vratila na stadion. Pitanje je samo kako bi to dugoročno izgledalo, jer ne možemo znati da je ta nova uprava dovoljno sposobna, da vrati multimilijunske sponzore u klub, napuni stadion, zadržava igrače, ne griješi kod kupovine novih, da igrači igraju za manje plaće, a da na kraju krajeva rezultat ne trpi, nego je bolji.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 21 mar 2014, 11:39

Znaci ne postoje kandidati za tu funkciju vec samo javna potpora od sestorke. Volio bi viditi Marica za predsjednika, Biscana kao glasnogovornika i osobu zaduzenu za odnos sa javnoscu, Sokotu kao sportskog direktora.
Bilo bi zabavno vidjet na TV kako Maric odlazi na sastanke kod predstavnika osiguravajucih kuca npr za sponzorstva. Nije da omalovazavam Mariceve sposobnosti vec mislim ako moze Suker zasto ne bi i Maric :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 mar 2014, 13:17

Ja ne vidim logiku da ove legende il kako ih se vec naziva sjede u upravi kluba. Ne zbog tog sto su na neki nacin oje*ine, ovaj Maric mi cak ponasanjem vuce na Mamica vec jednostavno mislim da nisu sposobni da vode klub. Njima svaka cast sto su pokrenuli akciju, svaka cast ako smijene Mamica, nek dobiju i neke pozicije, ali na vrhu kluba trebaju sposobni ljudi, ljudi koji znaju posao. Primjer Zajeca koji je veca legenda od njih sviju zajedno, a covjek koji je obnasao visoke duznosti u Portsmouthu i Panathinaikosu, ali i Dinamu. Mislim da opozicija treba vise takvih ljudi koji znaju sta je posao uprave, a vjerujem da takvih ima iako neki ljudi za pocetak mogu dobiti nize pozicije, a kad udju u posao i dokazu se onda i vise. Klub bi doista propao kada bi upravu kompletirali ljudi koji nisu nikad radili nista osim ganjanja lopte.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.