Svima dobro, svaka cast, vidimo se u nedeljuTzBulevar87 je napisao/la:Pošteno nema govora, svaka častZoom088 je napisao/la:Kao što sam jučer obećao, evo donosim danas saopštenje i smjernice vezano za utakmicu Radnički - Sloboda
PREDSJEDNIK UO FK RADNIČKI: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja bih vas samo zamolio da ne bude nikakvih, ali baš nikakvih navijačkih rekvizita i obilježja, jer će službena lica i službenici MUPa odmah reagovati na to.
Jbg, zabrana nam je svima nametnuta i trebamo se nositi s njom kako znamo i umijemo.
Što se Juga tiče, nema sjedećih mjesta, a kako se proteže do Istoka onda sigurno može stati 1500 ljudi.
Jbg, zabrana nam je svima nametnuta i trebamo se nositi s njom kako znamo i umijemo.
Što se Juga tiče, nema sjedećih mjesta, a kako se proteže do Istoka onda sigurno može stati 1500 ljudi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja ba. Treba da bude sve ok. Vidjeli ste koliko su kaznili zelju i sarajevo.Zoom088 je napisao/la:Ja bih vas samo zamolio da ne bude nikakvih, ali baš nikakvih navijačkih rekvizita i obilježja, jer će službena lica i službenici MUPa odmah reagovati na to.
Glupo je bezveze puniti kasu saveza.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A mogul ja doc u dresu MilanaZoom088 je napisao/la:Ja bih vas samo zamolio da ne bude nikakvih, ali baš nikakvih navijačkih rekvizita i obilježja, jer će službena lica i službenici MUPa odmah reagovati na to.
Što se mene tiče dođi u dresu Slobode ogrnut zastavom
. Meni nećeš naškoditi sigurno. Ali sebi hoćeš. A to opet nije ni do tebe ni do mene. Viša sila je u pitanju.
Samo da napomenemfukaratz je napisao/la:Zlaja ziv bio urgiraj da nam otvore sjever! dodjem tebi i Dini po pivu ako ispostujesZoom088 je napisao/la:Momci & djevojke,
Informacija koja je napisana vezano za kontrlolu ličnih karti i zatvaranja tribine Sjever NIJE TAČNA!
Uskoro će biti više nekih detalja i smjernica za sve
Pozz.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma logicno , treba sve ispostovati..domacin je ispao maksimalno korektan za sad, sad je i na nama da se ponasamo isto tako...ko nema para za kartu nek ne ide, obiljezja ne nositi i to je to..pa hajd da vam bar 5000 maraka zarade donesemo + ovo sa strane 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hvala Lukavcanima, eh sad mi cim ova tekma prode, nadam se po nas super, treba i nasa uprava na ovakav nacin ostaviti jedno 400 karti za Silu Nebesku (lupio sam 400, al et racunam da nece vise doci, al ako dođe i vise nace se vec karta), i da momci iz Bihaca znaju odmah koliko imaju ulaznica i da znaju da je njihovo mjesto na A sektoru. Ipak to ce biti derbi prvenstva, a Tuzla i Bihac su uvijek bili kako navijacki tako i u svim ostalim segmentima u super odonpsu. Odmah to rijesiti pocetkom sedmice dati ove smjernice ko Lukavacani i nek se Sila Nebeska i svi ostali simpatizeri Jedinstva mogu fino organizovat.
svi osim anonimnogTRUST je napisao/la:Hvala Lukavcanima, eh sad mi cim ova tekma prode, nadam se po nas super, treba i nasa uprava na ovakav nacin ostaviti jedno 400 karti za Silu Nebesku (lupio sam 400, al et racunam da nece vise doci, al ako dođe i vise nace se vec karta), i da momci iz Bihaca znaju odmah koliko imaju ulaznica i da znaju da je njihovo mjesto na A sektoru. Ipak to ce biti derbi prvenstva, a Tuzla i Bihac su uvijek bili kako navijacki tako i u svim ostalim segmentima u super odonpsu. Odmah to rijesiti pocetkom sedmice dati ove smjernice ko Lukavacani i nek se Sila Nebeska i svi ostali simpatizeri Jedinstva mogu fino organizovat.
Za 1500 simpatizera Slobode predviđena sjeverna tribina

Pozivamo sve simpatizere gostujuće ekipe da na vrijeme obezbjede ulaznicu, kao i da na vrijeme dođu na tribinu bez ikakvih navijačkih rekvizita ili obilježja
"Uzimajući u obzir da se približavanjem termina odigravanja utakmice FK Radnički – FK Sloboda pojavljuje sve više špekulacija i dezinformacija, osjećam potrebu da se kao Predsjednik Upravnog odbora FK Radnički Lukavac očitujem po pitanju organizacije utakmice.
Naime, FK Radnički samim tim što postoji još od 1921. godine nosi veliko breme i odgovornost prilikom organizacije svake domaće utakmice, a posebno utakmica tzv. „visokog rizika". Upravni odbor kluba, kao i svi uposleni radnici, posljednjih mjesec dana rade na organizaciji bezbjednosti utakmice FK Radnički – FK Sloboda. Poseban akcenat stavljen je na bezbjednost gostujućih igrača i navijača iz razloga što je odlukom NS FBiH zabranjen dolazak istih.
Zbog aktuelene zabrane nama kao organizatoru je gotovo nemoguće smjestiti gostujuću publiku na istu tribinu sa domaćom publikom i time spriječiti bilo kakav kontakt između spomenutih grupa. Iz tog razloga obavještavamo sve simpatizere FK Sloboda Tuzla da prodaja ulaznica za utakmicu počinje u nedjelju, 23.03.2014. godine u 10.00 sati na više prodajnih mjesta, odnosno na svakom ulazu na tribine stadiona Jošik. Tribina SJEVER predviđena je za publiku, odnosno simpatizere FK Sloboda Tuzla. Za ovu tribinu štampano je 1500 ulaznica.
Pozivamo sve simpatizere gostujuće ekipe da na vrijeme obezbjede ulaznicu, kao i da na vrijeme dođu na tribinu bez ikakvih navijačkih rekvizita ili obilježja, što je zabranjeno već pomenutom odlukom NS FBiH. Također, obavještavamo simpatizere FK Sloboda da će nakon rasprodaje ulaznica za tribinu Sjever ista biti zatvorena. Ulazi na tribine će biti otvoreni u 14.00 sati. Kao Predsjednik UO FK Radnički Lukavac želim da izrazim iskrenu dobrodošlicu svim simpatizerima FK Sloboda Tuzla u nadi da ćete uživati u lijepoj nogometnoj predstavi u Lukavcu."
Predsjednik UO FK Radnički Lukavac / Samir Džambić
tuzlanski .ba
Pozivamo sve simpatizere gostujuće ekipe da na vrijeme obezbjede ulaznicu, kao i da na vrijeme dođu na tribinu bez ikakvih navijačkih rekvizita ili obilježja
"Uzimajući u obzir da se približavanjem termina odigravanja utakmice FK Radnički – FK Sloboda pojavljuje sve više špekulacija i dezinformacija, osjećam potrebu da se kao Predsjednik Upravnog odbora FK Radnički Lukavac očitujem po pitanju organizacije utakmice.
Naime, FK Radnički samim tim što postoji još od 1921. godine nosi veliko breme i odgovornost prilikom organizacije svake domaće utakmice, a posebno utakmica tzv. „visokog rizika". Upravni odbor kluba, kao i svi uposleni radnici, posljednjih mjesec dana rade na organizaciji bezbjednosti utakmice FK Radnički – FK Sloboda. Poseban akcenat stavljen je na bezbjednost gostujućih igrača i navijača iz razloga što je odlukom NS FBiH zabranjen dolazak istih.
Zbog aktuelene zabrane nama kao organizatoru je gotovo nemoguće smjestiti gostujuću publiku na istu tribinu sa domaćom publikom i time spriječiti bilo kakav kontakt između spomenutih grupa. Iz tog razloga obavještavamo sve simpatizere FK Sloboda Tuzla da prodaja ulaznica za utakmicu počinje u nedjelju, 23.03.2014. godine u 10.00 sati na više prodajnih mjesta, odnosno na svakom ulazu na tribine stadiona Jošik. Tribina SJEVER predviđena je za publiku, odnosno simpatizere FK Sloboda Tuzla. Za ovu tribinu štampano je 1500 ulaznica.
Pozivamo sve simpatizere gostujuće ekipe da na vrijeme obezbjede ulaznicu, kao i da na vrijeme dođu na tribinu bez ikakvih navijačkih rekvizita ili obilježja, što je zabranjeno već pomenutom odlukom NS FBiH. Također, obavještavamo simpatizere FK Sloboda da će nakon rasprodaje ulaznica za tribinu Sjever ista biti zatvorena. Ulazi na tribine će biti otvoreni u 14.00 sati. Kao Predsjednik UO FK Radnički Lukavac želim da izrazim iskrenu dobrodošlicu svim simpatizerima FK Sloboda Tuzla u nadi da ćete uživati u lijepoj nogometnoj predstavi u Lukavcu."
Predsjednik UO FK Radnički Lukavac / Samir Džambić
tuzlanski .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Potpisujem, ne bi bilo lose stvarno da se to odradi, evo i mi bi mogli vidjeti za Siouxe koji nam dolaze poslije meca sa Slobodom da im nasa uprava sredi karte i da normalno bodre svoj klub u Bihacu protiv Jedinstva, ako bi se sredilo to sto ti kazes, doslo bi dosta navijaca SN-a sigurno ne 400 ali mozda 100-150 sigurnoTRUST je napisao/la:Hvala Lukavcanima, eh sad mi cim ova tekma prode, nadam se po nas super, treba i nasa uprava na ovakav nacin ostaviti jedno 400 karti za Silu Nebesku (lupio sam 400, al et racunam da nece vise doci, al ako dođe i vise nace se vec karta), i da momci iz Bihaca znaju odmah koliko imaju ulaznica i da znaju da je njihovo mjesto na A sektoru. Ipak to ce biti derbi prvenstva, a Tuzla i Bihac su uvijek bili kako navijacki tako i u svim ostalim segmentima u super odonpsu. Odmah to rijesiti pocetkom sedmice dati ove smjernice ko Lukavacani i nek se Sila Nebeska i svi ostali simpatizeri Jedinstva mogu fino organizovat.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vjerujem ja da ce se to srediti, cim ova tekma prode i krene priprema za tekmu sa Jedinstvom, a koliko god da dođe SN 150- 200 ne bitno, da ce posebnu draz derbiju, jer ipak sta je derbi bez navijaca,a pogotov ovakve vaznosti derbi, ma bit ce to sve super i jedan veliki spektakl kakav Federalna liga nije pamtila, pa dvije televizije prenose. Teske dvije tekme idu za Slobodu, al kako god fudbal i jeste vazan ovoliko u svijetu zbog derbija i teski tekmi, pune tribine, spektakl i nadglasavanje navijacko na tribinama, sve je to ono sto cini fudbal tako vaznim, a ja sam sretan zato sto cu pratiti svoj tim u ovako vaznim mecevima.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma po cener svakom, taman
joj ala rade, ne znam da l' su ikad poslije rata ovako 
nece biti prijenos na FACE TV, a uspostavljen je vec kontakt sa biscanima i nece biti problem oko njihovog dolaskaTRUST je napisao/la:Vjerujem ja da ce se to srediti, cim ova tekma prode i krene priprema za tekmu sa Jedinstvom, a koliko god da dođe SN 150- 200 ne bitno, da ce posebnu draz derbiju, jer ipak sta je derbi bez navijaca,a pogotov ovakve vaznosti derbi, ma bit ce to sve super i jedan veliki spektakl kakav Federalna liga nije pamtila, pa dvije televizije prenose. Teske dvije tekme idu za Slobodu, al kako god fudbal i jeste vazan ovoliko u svijetu zbog derbija i teski tekmi, pune tribine, spektakl i nadglasavanje navijacko na tribinama, sve je to ono sto cini fudbal tako vaznim, a ja sam sretan zato sto cu pratiti svoj tim u ovako vaznim mecevima.
1919 <3
I ja sam čuo da je već sredjeno u vezi našeg dolaska. Samo sam to načuo, ali mislim da će i biti tako.
Ipak vaša Uprava mi se čini da se sa njom može fino dogovoriti sve. Pa da nam ostavite tribinu, ne znam koliko će da nas bude, možda 50, možda 300. Dalek put, mnogi neće htjeti ići. Ali kako god, doći ćemo da uveličamo ovo.
Ipak vaša Uprava mi se čini da se sa njom može fino dogovoriti sve. Pa da nam ostavite tribinu, ne znam koliko će da nas bude, možda 50, možda 300. Dalek put, mnogi neće htjeti ići. Ali kako god, doći ćemo da uveličamo ovo.
Jesu zagrizli za pedešana niko ne odustajeultrasstyle_tz je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/871-mukotrp ... s=og.likes
joj uslova za rad
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prodajem poluvremena u nedjelju,prvo 7000,drugo 10 000 
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Zanimljivo, ne znam otkud u tom terminu obzirom da bi to bila utakmica poslije Jedinstva a pred gostovanje Bratstvu, mada sve je moguće. Zna se za koga bi navijalibeka23 je napisao/la:Neka FB stranica Slavena, nisam baš siguran koliko je pouzdana, ali bila bi to odlična stvar za nas Živiničane. Samo mi je belaj za koga navijati u toj utakmici.Naš tim ce 1.aprila odigrati prijateljski meč, u Zivinice stiže Sloboda iz Tuzle na čelu sa Ćirom Blaževićem!!
Nego, što se tiče ostavljanja ulaznica navijačima Jedinstva slažem se sa tim, samo što im neće biti potrebno toliko. Neće moći org. busem već privatnim prijevozom doći.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i ja kako znam znam nasi momci iz udruzenja navijaca su se zalagali za to da vma obezbjede dolazak u Tuzlu...a toliko par osoba na ovom forumu svojim ponasanjem podignu raspravu, a u sustini iskljucivo ljudi iz udruzenja navijaca cine sve da obezbjede dolazak SN u TuzluNKJ je napisao/la:I ja sam čuo da je već sredjeno u vezi našeg dolaska. Samo sam to načuo, ali mislim da će i biti tako.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.