Ko pljuje po Tottiju?Puma je napisao/la:Nesto pljuju po Totti-ju a ne mogu bez njega da prostite ni vjetar pustiti. Bice zanimljivo vidjeti ko ce ugrabiti tu drugu poziciju, Roma ili Napoli. Meni Roma izgleda nekako ozbiljnije.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
kakva dominantna defanzivna predstava torosidisa i doda, izdominirali samo tako
sreca pa nekim cudom napad proradio koliko toliko. al totti i pjanic zasraše pošteno par puta i sreca samo jedan gol primljen
morgan, benatija, nindza i tadei extra
morgan, benatija, nindza i tadei extra
nema potpisa
-
Evil Genius II
propuh na sve strane, sreca pa je de sanctis bio raspolozen veceras. dodo je bio posebno los, castan je morao ispravljati njegove greske sto je cesto cijelu odbranu izbacivalo iz balansa i dozvoljavalo udineseu da dolazi do prilika. nerviralo me i to sto konstantno stoji u liniji sa odbranom pri organizaciji naseg napada umjesto da ide naprijed pa smo dosta lopti gubili na tim dugim pasovima, a moram priznati da se ni torosidis tamo s druge strane nije pretjerano puno proslavio. ninja i taddei izdominirali i istrcali za petoricu ako cemo biti posteni. moze ovo i mora puno bolje!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma puno bolje od Napolija, ja ovima odavno nisam vidio dobre tekme, da imaju neke ideje i nekog smisla u napadu al' nista.Puma je napisao/la:Nesto pljuju po Totti-ju a ne mogu bez njega da prostite ni vjetar pustiti. Bice zanimljivo vidjeti ko ce ugrabiti tu drugu poziciju, Roma ili Napoli. Meni Roma izgleda nekako ozbiljnije.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Evil Genius II
nakon gola tottija kapiten i benatia su potrcali prema aut liniji i pretpostavio sam da ce odraditi neku posvetu za strootmana ali levat od rezisera to nije uhvatio ili sam ja levat propustio. elem, evo tog detalja

Bilo je sa malim zakasnjenjem....uglavnom pustio je reziserEvil Genius II je napisao/la:nakon gola tottija kapiten i benatia su potrcali prema aut liniji i pretpostavio sam da ce odraditi neku posvetu za strootmana ali levat od rezisera to nije uhvatio ili sam ja levat propustio. elem, evo tog detalja
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
Evil Genius II
bice da sam u tom trenutku rezao sudzuku. izvinjavam se reziseru, no hard feelings 
iznova me oduševljava bastos, kakvog smo mi retardinja doveli da glumi ozbiljnog igraca
kunem se da bi ovo sto je on odigrao do sada sasvim korektno odradio bilo ko iz primavere
nema potpisa
-
Evil Genius II
hajd sve to, zamisli otkupimo njegov ugovor za narednih par sezona 
Odlična utak. na Olimpicu za ljubitelje nogometa i neutralne gledatelje. Udinese odigralo odličnu utak. i da su uzeli bod ne bi bilo ne zasluženo. De Sanctis imao par strašnih odbrana, ali je i dosta kumovo kod gola Baste. Koliko god je Taddei solidno odradio posao na sredini terena (rutinski na iskustvo u nekim situacijama), ipak se osjetio OGROMAN izostanak De Rossija i Kevina. Počeo sam se radovati golovima Tottija ko malo dijete, u tim god. svaki mi je njegov gol drag ko da je u finalu LP. Jednostavno kad je on na terenu ROMA ima to nešto... iako je glavni krivac za Pinzijev gol.
Koji proizvođač pravi dresove Romi ove sezone (znam da je nešto za ovu sezonu improvizovano
), jer gledam svaku utakmicu bar jedan igrač mijenja dres, kao da su od papira 
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
Evil Genius II
AS Roma will wear unbranded kit this season after dropping supplier Kappa after a legal dispute over alleged quality and distribution issues.
bezbeli neko kinesko sranje
bezbeli neko kinesko sranje
Pa više bi izdržale one majice od 3KM na pijaci
, ali haj samo je prijelazno rješenje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
totti

hvala, dovidjenja i prijatnoSta je Roma za tebe?
Nesto sto imate u sebi a ne mozete da objasnite recima...
nema potpisa
- IlCapitano
- Kontakt:
Kao i svakom drugom igraču koji je vezan za klub kao i on. Ništa novo nije rekao.
Siguran sam da bi isti odgovor bio i kod Buffona i kod Zanettija itd. itd...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
Evil Genius II
kompletan intervju na losem engleskom jeziku procitajte ovdje:
zao mi je ali ne mogu se sloziti s tobom jer jedna je stvar doci iz argentine ili manjeg talijanskog kluba u bogatog giganta i osvajati trofeje u ekipi koja svake sezone 'puca' na scudetto i neki evropski trofej s obzirom na kvalitetu rostera i debljinu dzepa vlasnika, a sasvim druga stvar odrasti i zivot posvetiti jednom ne tako titulama bogatom klubu, uzeti scudetto puno skupljim ekipa ispred nosa i usput odbiti apsolutno najjace klubove svijeta (i veca primanja) kako bi ostao odan tom istom dresu. zanettija necu pretjerano puno komentarisati jer je 'stranac' ali recimo da je buffon (koji mi jedan od najdrazih fudbalera ikada i hodajuca legenda medju stativama) ostao u parmi i osvojio scudetto u onako strasnoj konkurenciji onda bi ga stavio u isti kos sa tottijem kada je rijec o ovome o cemu admir pise. ovako - ne mogu.IlCapitano je napisao/la:Kao i svakom drugom igraču koji je vezan za klub kao i on. Ništa novo nije rekao.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam, sigurno je poseban osjećaj biti dijete kluba i ostati tu čitav život, ali svaki klub ima ono nešto, pogotovo za igrače koji su tu duži vremenski vijek.
Niko neće uvjeriti navijača Juventusa, Rome, Intera da onaj drugi klub ima nešto više "posebnog" u sebi...
Niko neće uvjeriti navijača Juventusa, Rome, Intera da onaj drugi klub ima nešto više "posebnog" u sebi...
-
Evil Genius II
apsolutno se slazem i ne pokusavam uvjeravati nikoga ni u sta (niti vjerujem da je takvo nesto moguce bez nepotrebne rasprave), jednostavno sam misljenja da je 'biti dijete kluba i ostati tu čitav život' > 'biti u nekom klubu duzi vremenski vijek'.IlCapitano je napisao/la:Ne znam, sigurno je poseban osjećaj biti dijete kluba i ostati tu čitav život, ali svaki klub ima ono nešto, pogotovo za igrače koji su tu duži vremenski vijek.
- IlCapitano
- Kontakt:
Vidjet ćemo šta će Marchisio reći u njegovim godinama. 
- 10DelPiero
- Kontakt:
I ja mislim da je tako, ne vjerujem da se isto mogu osjecati igraci koji su tu u tom gradu citav zivot koji su odrasli sa tim timom i generalno atmosferom u tom gradu u odnosu na igrace koji su dosli iz neke druge sredine pogotvo recimo kada imas 2 tima i toliko rivalstvo izmedu njih konkretno u ovom slucaju Lazio i Romu.Evil Genius II je napisao/la:apsolutno se slazem i ne pokusavam uvjeravati nikoga ni u sta (niti vjerujem da je takvo nesto moguce bez nepotrebne rasprave), jednostavno sam misljenja da je 'biti dijete kluba i ostati tu čitav život' > 'biti u nekom klubu duzi vremenski vijek'.IlCapitano je napisao/la:Ne znam, sigurno je poseban osjećaj biti dijete kluba i ostati tu čitav život, ali svaki klub ima ono nešto, pogotovo za igrače koji su tu duži vremenski vijek.
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.