Ako treba, nadoknadit' ću ti nekako.

Sretno vama koij ste odigrali!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
za mjesec sljedeca tek, sjetit cu te seKrokodil je napisao/la:Ako te mogu zamoliti da mi na PP pošalješ iduću (ako budeš u mogućnosti). AKo treba, nadoknadit' ću ti nekako.![]()
Sretno vama koij ste odigrali!
ma proslo vec10DelPiero je napisao/la:Pa ovdje jos nista nije proslo, ja bi volio posto sam evo ispratio uzivo al' meni igra i remi Rijeke. Polahko ima jos citavo drugo da se igra.
znaci sljedeci put da ja ne sirim po ovom forumu, samo par osoba u pp, jbg ja to placam..Baltazar je napisao/la:slaba skroz kvota live, dodao sam jos 20, dobitak 60cak sam i na fb maloprije neko onako neofirno spominje tu dojavu znaci prosirilo se opasno
imamo isto misljenje, sve sto je na fbu racunam da je palo..Krokodil je napisao/la:HaHu, nemoj više postavljati na forumu ove dojave jer TI daješ pare za njih. Slobodno proslijedi nekima na PP i to je to.
Čim to dodje do FB-a, možeš pisati propalo - mada ima još 30-tak min da se igra.
Sretno vam!
sad očekujem penal i crveniKrokodil je napisao/la:HaHu, nemoj više postavljati na forumu ove dojave jer TI daješ pare za njih. Slobodno proslijedi nekima na PP i to je to.
Čim to dodje do FB-a, možeš pisati propalo - mada ima još 30-tak min da se igra.
Sretno vam!
Tako uvijek bude... Bice evo brate nisam se nadao, ali i vcrs imam nestozgmiky je napisao/la:ma biti će i ranije nova tekma nešto mi govori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.