Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ko je rekao da Rooney ima odlicnu sezonu. Zar i jedan igrac u svemiru može imati odlicnu sezonu, a da mu klub igra ovako kao United ? I šta sad, nije dao, pa šta sad ? Dat ce, to mu je najmanji problem. Evo veceras naprimjer.
Da ,veceras ako da ,doci ce ovde pojedini i pricat kako je najveci ikad .. Kao i obicnoBelmin6 je napisao/la:Ko je rekao da Rooney ima odlicnu sezonu. Zar i jedan igrac u svemiru može imati odlicnu sezonu, a da mu klub igra ovako kao United ? I šta sad, nije dao, pa šta sad ? Dat ce, to mu je najmanji problem. Evo veceras naprimjer.

On treba da bude snaga,motor ove ekipe,da vuce sve ,ne kazem da igra sam,ostali igraci slabo sta rade,ali recimo Rafael jedan je pored penala i svega pretrcao 20km gore,dole i on nam je najopasnoiji igrac bio,sto je sramno,da bek stvara jedini sanse .. Ne mozes ocekivat od Mate,Januzaja itd da vuku ovu ekipu,to treba da rade Roo i Robin ,a oni nista ne rade ..
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Zadnja sansa na nekom fronu da bar svjetla obraza sezonu privodimo kraju. Sto se Januzaja tice, mene cudi kako uopce taj decko igra, s obzirom da niko od igraca ne konta sta ustvari manager pokusava. Taktika se svodi na guranje lopti preko krila blizu protivnickog sesnesterca, i onda nema ideje jer napadaci cekaju da krilni centrira. Veza (bez obzira da li su to Carrick/Fella/Fletch ili ne daj Boze Clev) ne vrsi pritisak, stoji daleko jedan od drugog,... mali milion gresaka sto vide navijaci, a ne neki ekspert, pa nije ni cudo sto se sprdaju sa Moyesom.
Ekipa u kojoj igraci ne znaju pravac kretanja tokom citavih 90. min, moze samo postici rezultat ili individualnom klasom ili iz prekida. Kako je samo bilo jadno gledati ubacivanja napadaca poola pored stopera, veza defanzivno katastrofalna,... I nakon svega ovoga i jos milion drugih negativnosti, imati neku nadu u prolaz veceras
Samo neko cudo treba da se desi da prodjemo ovo...
Ekipa u kojoj igraci ne znaju pravac kretanja tokom citavih 90. min, moze samo postici rezultat ili individualnom klasom ili iz prekida. Kako je samo bilo jadno gledati ubacivanja napadaca poola pored stopera, veza defanzivno katastrofalna,... I nakon svega ovoga i jos milion drugih negativnosti, imati neku nadu u prolaz veceras

- Ed Woodward for Prime Minister !
Očekujem pobjedu od 1:0 na guzove i častan oproštaj. Nije da baš očekujem ali to mi je najrealniji ishod jedino ako se ove babe ne nabriju pa odigraju jednu mušku utakmicu.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
vidi se napredak kod primljenih golova, zna covjek znanje.nedim93 je napisao/la:
Ako vam je promaklo ...

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Moyes je definicija prosjecnog trenera. To i ovi rezultati gore pokazuju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ajmo obradujte raju večeras i izbacite Grke.. Očekujem nekoliko promjena u sastavu i igri u odnosu na nedelju, od starta krenuti napadački. Siguran sam da ćemo večeras gledati Clevza u startnih 11 i nadam se da će ili Nani ili Kagawa dobiti svoju priliku večeras.

Ajmo Moysi!

Ajmo Moysi!
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
DRAGAAAAAAAAAAAAAAAAAANEEEEEEEEEEEEEESkyline je napisao/la:Ajmo obradujte raju večeras i izbacite Grke.. Očekujem nekoliko promjena u sastavu i igri u odnosu na nedelju, od starta krenuti napadački. Siguran sam da ćemo večeras gledati Clevza u startnih 11 i nadam se da će ili Nani ili Kagawa dobiti svoju priliku večeras.
Ajmo Moysi!

DDG
Rafa Vida Jones Evra
Fella Giggs
Nani Kagawa Ado
Rooney
Ja bih ovo gurno veceras..pa kud puklo
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Rafa Vida Jones Evra
Fella Giggs
Nani Kagawa Ado
Rooney
Ja bih ovo gurno veceras..pa kud puklo
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
ako stavi kleverlija od prve kako ce to izgledati jadno
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Prvih 11: De Gea; Rafael, Jones, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Welbeck; Rooney, van Persie.
Klupa: Lindegaard, Fellaini, Fletcher, Januzaj, Kagawa, Young, Hernandez.
Klupa: Lindegaard, Fellaini, Fletcher, Januzaj, Kagawa, Young, Hernandez.
E ovo ce da bude zanimljivo 

GGMU!
Isto kao da je Ferguson sastavljao ekipu 

Football is life..........life is MANCHESTER UNITED!!!!
Giggs i Welbeck u prvom hmmm...
U utakmici gdje treba da napravimo pritisak nad protivnikom, pogotovo na sredini on stavlja Carricka i Giggsa 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
ovo je po meni klasična 4-3-3
GGMU

GGMU
Pa kakav genijalac, kakav majstor, izgubih i ovo malo strpljenja sto sam imao za njega. Imamo veliki zaostatak, nadamo se cudu a covjek od 40 godina ce igrati glavnu poziciju u timu, mi sredine sezonama nemamo i u krucijalnom trenutku on napuca napad a oslabi vezni red. **** ovo ba...
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 19 mar 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nania ni na klupi,Valencia,Giggs i Welbeck da ganjaju 2:0,ispadni molim te i idi iz Manchestera!
ovo United dobija 3-1...... i ne prolazi dalje......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.