Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Dijete drago glupo razmišljaš al do j.aja. Što se taj Španac postavljao onako? Pa Bože dragi imaju 6 :1 mogao je stajati cijelo vrijeme.I Ronaldo nije trebao davati golove jer sve je riješeno.Razmišljaš kao dječak četvrtog razreda osnovne škole.
Seo kao i Jese i svi ostali igrači na planeti se bore za mjesto,dokazuju se trenerima kako svojim tako i drugim zbog budućih transfera.Seo je dao 100% od sebe na toj tekmi i neka je, jer tim pokazuje koliki je profesionalac.
Seo kao i Jese i svi ostali igrači na planeti se bore za mjesto,dokazuju se trenerima kako svojim tako i drugim zbog budućih transfera.Seo je dao 100% od sebe na toj tekmi i neka je, jer tim pokazuje koliki je profesionalac.
[youtube][/youtube]Chinaglia je napisao/la:sjećate l' se kad on uživo u emisiji, prije tekme repke u Zenici mislim, poče pjevat' pjesmu koji su navijači Coventryja posvetili njemu i onda izgovori vulgarne riječi i stavi ruku na usta, sjeba se
He comes from Bosnia,
He is a big Fucker,
Mohammed oohhhhhhh,
Mohammed oohhhhhhh.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Majstor salje poruku onome sto se kofrči nešto protiv Seamajstorija10 je napisao/la:bolje je mu da pazi sta prica i da seu vise ne prijeti momak se cesto vraca u svoju domovinu i ide na lovu sa daidzama a to bez oruzje cisti dokaz ko je i sta je ako mora nekoga da sredi moze to on nije nemu tesko nego kad osjetis zemljotres znaj da je seo u blizini
Ja sam jos od Argentine odlučio da cu uzeti njegov dres... Čekam samo da izađe novi Adidas...
Nisam jos odlučio sta cu zalijepiti na đale:
- momčiluka
- kolašinac
- rušiljende
- Seo rušioc
- rušiljende prekucende
- Seo momčiluka
- majstor Seo
Možda ne bi bilo loše da administracija napravi jednu anketu, moram priznati da nisam siguran sta je najbolje, a volio bi znati i sta rulja misli povodom ovog?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- momčiluka
- kolašinac
- rušiljende
- Seo rušioc
- rušiljende prekucende
- Seo momčiluka
- majstor Seo
Možda ne bi bilo loše da administracija napravi jednu anketu, moram priznati da nisam siguran sta je najbolje, a volio bi znati i sta rulja misli povodom ovog?
ma važno je samo dočekat' te nabavit' taj dres,što se tiče nadimka,i SEO je sasvim dovoljno plus dobar fazon ko je u toku i zna o čemu je reč 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
SEO je za malo vremena uspio da postane miljenik mnogih.
Decko je (ponavljam), nase najvece pojacanje od Begovica pa do danas.
Ima lavlje srce ali i snagu.
SEO KRALJINA!
Decko je (ponavljam), nase najvece pojacanje od Begovica pa do danas.
Ima lavlje srce ali i snagu.
SEO KRALJINA!
Seo će da ide na đale prvom prilikom. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prvo Ibišević, pa onda Seo, definitivno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nama treba vise igraca poput seada, imamo previse tehnicara a premalo boraca u ekipi i to nam je glavni problem. neka on igra svoj stil pa i ako dobije koji crveni karton na SP ja mu necu zamjeriti
Seo momčiluka definitivnoBatko je napisao/la:Ja sam jos od Argentine odlučio da cu uzeti njegov dres... Čekam samo da izađe novi Adidas...
- momčiluka
- kolašinac
- rušiljende
- Seo rušioc
- rušiljende prekucende
- Seo momčiluka
- majstor Seo
Svaka cast na optimizmu, ti nas vec vidis u polufinaluBigDaddy je napisao/la:nama treba vise igraca poput seada, imamo previse tehnicara a premalo boraca u ekipi i to nam je glavni problem. neka on igra svoj stil pa i ako dobije koji crveni karton na SP ja mu necu zamjeriti
Uz ovo sto nam strateg uradi po svemu sudeci imat ce prilike za samo jedan crveni...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ramos i Pepe udarni dvojac odbrane Reala, i ovi njihovi se bune na oštre startove 
Isto da je povreda pokazatelj oštrine starta
Dobar dio povreda koljena se desi bez ikakvog kontakta
Običan start kakvih ima bukvalno na svakoj jačoj utakmici. Sirova snaga Kolašinca + užasno postavljanje Jesea + manjak sreće = ovo što se desilo. Ni prvi ni posljednji put.
Isto da je povreda pokazatelj oštrine starta
Običan start kakvih ima bukvalno na svakoj jačoj utakmici. Sirova snaga Kolašinca + užasno postavljanje Jesea + manjak sreće = ovo što se desilo. Ni prvi ni posljednji put.
+1Donnie Darko je napisao/la:Ramos i Pepe udarni dvojac odbrane Reala, i ovi njihovi se bune na oštre startove
Isto da je povreda pokazatelj oštrine startaDobar dio povreda koljena se desi bez ikakvog kontakta
![]()
-
delpiero10
- Kontakt:
Hiljadu puta ima gorih startova pa igrac nebude puno povrijedjen a onaj start od Seada pa onakve startove mozemo vidjati cesto na terenima pa nije balet, neopravdavam start ali da je Sead startovao na nekom drugom igracu u slabijem klubu nebi se ni spomenulo ali posto je Real Madrid u pitanju zato je ovolika frka a na kraj krajeva jos nije stigla zvanicna potvrda koliko ce odsustvovati sa terena a najvise 6 mjeseci ali ipak mislim da ce manje a opet i da je 6 daleko je to od toga da mu je unistio karijeru, cak se i na treningu dese povrde pa igrac odsustvuje sa terena nekoliko mjeseci a navijaci Reala kao da su zaboravili Pepea i njegove njezne duele sa protivnickim igracima
- velez_mostar
- Kontakt:
S obzirom da vecina pise "momciluka", ako moze neko da mi objasni sta znaci to..da li je to neka izvedenica od "momcina", jer u Hercegovini se tako kaze za "kršna" momka.
Ako je vec tako siguran sam da je Sejo naucio da ga zovu momcinom s obzirom da je Dubravac, iz mjesta Čučkovina kod Domanovića(opcina Capljina) pa ga ne bi Bosanci trebali "krstit'"...
Mozda mu je draze da ga zovu kako su i naucili "kokosinjac", nego nekakva momciluka..wtf is that!?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je vec tako siguran sam da je Sejo naucio da ga zovu momcinom s obzirom da je Dubravac, iz mjesta Čučkovina kod Domanovića(opcina Capljina) pa ga ne bi Bosanci trebali "krstit'"...
Mozda mu je draze da ga zovu kako su i naucili "kokosinjac", nego nekakva momciluka..wtf is that!?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bas sam se i ja pitao,kakva momciluka,moze biti momcina a momciluka 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo, Confiance, hansbosna, johntravolta123, PingoFTW, RacioEmocionalan i 76 gostiju.