johnnyyK je napisao/la:Znam da je blowout jako izvjestan u ovoj prvoj tekmi veceras, no ipak smatram da nemora nuzno doci.Kao sto je i sam trener najavio, ova sezona za domacine je gotova, pa tako Philadelphija uglavnom ispucava trice i vidjeli smo kako su se drzali protiv Indiane.No, naravno ako ne ide trica, slijedi veliki blowout, u to sam siguran, jer iznutra su ocajni i tako nemogu nikoga ugroziti a posebno ekipu koja je jedna od najboljih u obrani reketa...
U pravu si, ako su Bullsi negdje loši,to je branjenje trice jer se kao i svaka vrhunska defanzivna ekipa prvo usredotoče na to da zatvore prilazu reketu, zato i jesu tik uz rame sa Indianom u svim defanzivnim statistikama.
Nadajmo se svi da neće biti ranog blowouta. Ponavljam, sreća pa se ovdje radi o Bullsima, imaju vrhunskog trenera koji ništa ne prepušta slučaju i držat će najbolje na terenu, (A Gibson završava utakmice u Chicagu, Boozer sjedi na klupi) čak i kada je razlika velika i situacija u kojoj bi neki drugi treneri dali priliku rezervama.