Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
kasno je sad, kad je Melić bio rad da igra za nas mi smo nešto srali, sad treba čekati tri godine, od tog nema ništa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos dvije godine,jer je vec godinu pauzirao.Međutim,ako se CG slozi s tim da on igra za BIH mogao bi i ranije da obuce nas dreslegenda reala je napisao/la:kasno je sad, kad je Melić bio rad da igra za nas mi smo nešto srali, sad treba čekati tri godine, od tog nema ništa

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
odakle je melić?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Iz Prijepolja.filip13 je napisao/la:odakle je melić?
Sumnjam da će biti nešto od Melića, a i Crnogorci su definitivno odustali od njega. Sad će napuniti 30 godina, nije to to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
to za Melića su šuplje
- izgleda Marković poslao pozive za aprilske pretkvalifikacije , dvomeč protiv Grčke (2. i 5. april)
- na stranici Gijona napisali su da je Adam Savić dobio poziv:
- Ako me sjećanje dobro služi odlučeno je da baraž protiv Islanda igramo u Cazinu , a pretkvalifikacije protiv Grčke u tuzlanskom Mejdanu ?

- izgleda Marković poslao pozive za aprilske pretkvalifikacije , dvomeč protiv Grčke (2. i 5. april)
- na stranici Gijona napisali su da je Adam Savić dobio poziv:
- Vranješ je dobio 2 utakmice suspenzije , a izgleda i Grahovcu klub nedozvoljava da se odazove...Adam Savic convocado con la Selección Nacional Bosnia. Enhorabuena @savara_12!!
- Ako me sjećanje dobro služi odlučeno je da baraž protiv Islanda igramo u Cazinu , a pretkvalifikacije protiv Grčke u tuzlanskom Mejdanu ?
Trebale bi te predkvalifikacije biti u Cazinu
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/eks ... -bih-grcka" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.cazin.net/vijesti/clanak/eks ... -bih-grcka" onclick="window.open(this.href);return false;
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
to sam ja malo pomiješao ...Košarkaška Reprezentacija (tek u augustu) igra u Mejdanu protiv Islanda ...Padovan je napisao/la:Trebale bi te predkvalifikacije biti u Cazinu![]()
- znači Rukometaši pretkvalifikacije igraju u Cazinu , a za baraž izgleda da još nije odlučeno ...
Grahovca definitivno neće biti u aprilskim pretkvalifikacijama , uz Burića pozvani Adam Savić i Josip Ćavar iz Juniorske Reprezentacije , inače brani u Švetksoj...
Savić
[youtube][/youtube]
Ćavar
[youtube][/youtube]
Savić
[youtube][/youtube]
Ćavar
[youtube][/youtube]
Okupljanje bh. tima definitivno je zakazano za 30. mart u Sarajevu, odakle će otputovati u Solun, gdje će 2. aprila igrati prvi susret sa Grcima.
Revanš je na programu tri dana kasnije u Cazinu. Ovaj dvomeč je veoma važan, jer poražena selekcija neće igrati kvalifikacije za EP koje će 2016. biti održane u Poljskoj.
"Pratio sam dešavanja u grčkom taboru i kako sada stvari stoje imaće nekih novih imena u sastavu. U svakom slučaju radi se o veoma ozbiljnoj reprezentaciji protiv koje ćemo morati dati maksimum da ih savladamo u dva ogleda.
Međutim, ne opterećujem se previše s njima. Razmišljam samo o mojoj ekipi. Važno je da zadržimo dobru atmosferu u i oko reprezentacije, kao i da nastavimo s trendom dobrih igara.
Naravno, žao mi je što neće biti povrijeđenog Senjamina Burića, suspendovanog Vladimira Vranješa i golmana Nebojše Grahovca, kojem klub pravi probleme.
Ipak, raduje me što nemamo uvrijeđenih igrača u sastavu, što se ranije znalo dešavati", zaključio je selektor Marković.
Spisak za Grčku
Golmani: Benjamin Burić (Gorenje), Adam Savić (Huanfersa), Josip Ćavar (Radbergslids)
Lijeva krila: Vedran Delić (Bosna), Alen Ovčina (Al Šamal)
Desna krila: Faruk Vražalić (Ajzenah), Muhamed Zulfić (Bosna)
Lijevi bekovi: Nikola Prce (Pik Seged), Mirsad Terzić (MKB Vesprem), Duško Čelica (Seson), Ivan Milas (Visla)
Srednji bekovi: Ivan Karačić (Meškov), Josip Perić (Bosna)
Desni bekovi: Dejan Malinović (Meškov), Marko Panić (Šamberi), Kosta Savić (Čurgoi)
Pivoti: Muhamed Toromanović (Visla) i Elmir Građan (Bosna).
@ može se primjetiti da selektor nije pozvao Halilbegovića , Bećirovića i Peđu Dejanovića ... po meni solidan sastav , posebno mi je drago zbog Perića i Građana .
Revanš je na programu tri dana kasnije u Cazinu. Ovaj dvomeč je veoma važan, jer poražena selekcija neće igrati kvalifikacije za EP koje će 2016. biti održane u Poljskoj.
"Pratio sam dešavanja u grčkom taboru i kako sada stvari stoje imaće nekih novih imena u sastavu. U svakom slučaju radi se o veoma ozbiljnoj reprezentaciji protiv koje ćemo morati dati maksimum da ih savladamo u dva ogleda.
Međutim, ne opterećujem se previše s njima. Razmišljam samo o mojoj ekipi. Važno je da zadržimo dobru atmosferu u i oko reprezentacije, kao i da nastavimo s trendom dobrih igara.
Naravno, žao mi je što neće biti povrijeđenog Senjamina Burića, suspendovanog Vladimira Vranješa i golmana Nebojše Grahovca, kojem klub pravi probleme.
Ipak, raduje me što nemamo uvrijeđenih igrača u sastavu, što se ranije znalo dešavati", zaključio je selektor Marković.
Spisak za Grčku
Golmani: Benjamin Burić (Gorenje), Adam Savić (Huanfersa), Josip Ćavar (Radbergslids)
Lijeva krila: Vedran Delić (Bosna), Alen Ovčina (Al Šamal)
Desna krila: Faruk Vražalić (Ajzenah), Muhamed Zulfić (Bosna)
Lijevi bekovi: Nikola Prce (Pik Seged), Mirsad Terzić (MKB Vesprem), Duško Čelica (Seson), Ivan Milas (Visla)
Srednji bekovi: Ivan Karačić (Meškov), Josip Perić (Bosna)
Desni bekovi: Dejan Malinović (Meškov), Marko Panić (Šamberi), Kosta Savić (Čurgoi)
Pivoti: Muhamed Toromanović (Visla) i Elmir Građan (Bosna).
@ može se primjetiti da selektor nije pozvao Halilbegovića , Bećirovića i Peđu Dejanovića ... po meni solidan sastav , posebno mi je drago zbog Perića i Građana .
- samo_lijevo
- Kontakt:
opet nema Cakica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Zulfić zalutao na ovaj spisak
,moje mišljenje. Što je sa Burićem pivotom?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Drago mi je vidjeti Perića i Građana 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bećirović & Burić povrijedjeni ... 

Ja nikad necu prezaliti sto Halilbegovic nikad nije dobio pravu priliku da se dokaze u reprezentaciji , kakav sut samo ima 

- firefirefirely
- Kontakt:
Ima ih tu dosta zalutalihbrzi je napisao/la:Zulfić zalutao na ovaj spisak![]()

- samo_lijevo
- Kontakt:
veceg tesko da ima.firefirefirely je napisao/la:Ima ih tu dosta zalutalihbrzi je napisao/la:Zulfić zalutao na ovaj spisak![]()
I zar niko drugi ne valja u ovoj nasoj ligi pa samo ovi iz Bosne znaju igrati rukomet?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Izgleda da ulaznicu i ne idu kako se očekivalo, poštujem što su podigli cijenu karata za 5KM da se pomogne klubu, ali previše se čudni stvari dešavali oko pojedini kolektiva u našem gradu i tu leže problemi. Ali kako god nadam se da će Cazin opravdati ukazano povjerenje

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
na srednjem beku smo naj tanji Karacic i Peric nisu loši al nije to to ,buric pivot je povrjedjen a vranjes ce faliti u odbrani ,ostalo dosta ok .
Pet reprezentativaca,valjda igraju ligu prvakasamo_lijevo je napisao/la:veceg tesko da ima.firefirefirely je napisao/la:Ima ih tu dosta zalutalihbrzi je napisao/la:Zulfić zalutao na ovaj spisak![]()
I zar niko drugi ne valja u ovoj nasoj ligi pa samo ovi iz Bosne znaju igrati rukomet?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.