GRUHHHHH

Bas me interesuje sta cete sada reci, il' gle cuda da nije slucajno i Osim u talu sa Safetom i burazerom, pa ga ovako brani

drummer je napisao/la:Saopstenje nogometnog saveza(zvanican operativni organ).
Spahic je nesumnjivi lider na terenu kao i najvazniji igrac Edin Dzeko a Safet Susic je selektor(stvari poredane,puno toga objasnjeno)
Takodje svi treba da odustanu od personalnih interesa(zna se sta ovo znaci)
Do vidjenja,prijatno.
Sta znaci to sa "interesima"? I da budemo skroz korektni, to izgleda ovako:Isto tako moramo se složiti da ovu sjajnu generaciju na terenu predvodi kapiten Emir Spahić i jedan od najzaslužnijih igrača Edin Džeko a sa klupe šef stučnog štaba Safet Sušić, zvanično proglašen najboljim fudbalerom svih vremena na našim prostorima. Da li želimo ili ne, ali moramo priznati da je to najbolje što imamo u ovom trenutku
Ovo si namjerno preskocio?Evidentno je da NS/FSBiH i „A“ selekcija prolazi put, do jednog veliko takmičenja, kojim do sada nije koračala i da je pred svima veliki izazov koji zahtijeva puno razumjevanja, tolerancije i zajedništva, bez isticanja bilo kakvih individualnih interesa.
Pa kome prije dosadi........Rukovodstvo Saveza iskazuje apslolutnu podršku i povjerenje Stručnom štabu i igračima, od kojih se očekuje maksimalna ozbiljnost i odgovornost.
Koji igraci slusaju Spahu? Pusti se toga molim te.... Vrlo je moguce da ce jednoj vecoj grupi igraca laknuti kada se Spaha penzionise....drummer je napisao/la:Damire,sve 5.Ali Spaha nam ostaje kapiten,a igraci slusaju Spahu.Kako to,ni ftv ne pomaze...jos kad mu se prikljuci i Dzeko,ma milina jedna.
Kao prvo, prije godinu dana smo preslusavali Slovence, i nastavili sa preslusavanjem Grka itd..... Dakle ne znam da su problemi evidentni godinu dana... Smanji malo....Upola.... Jer smo i protiv Amerikanaca izgledali dosta bolje i zrelije u prvom poluvremenu. Dzaba vam prica o "navodnim Papetovim eksperimentima", kad je milion puta receno da je bio PRINUDJEN da mijenja na poluvremenu...Dakle povrede su uticale na sastav...U drugom poluvremenu te utakmice se valjda vidjelo da smo puno losiji kada nam fali nekoliko igraca iz prve postave...Pape to konstatovao daaaavnih dana, al ti bi sad mene/nas ubijedio da inace imamo u opticaju "vrhunske igrace koje Safet nece da zove da bi prodao igrace iz Germanie". Jako plitko razmisljanje! Milion puta receno da je protiv Slovacke SVJESNO RIZIKOVAO jer nije imao destruktivca u vezi u takmicarskoj formi! Na osnovu vidjenog na treninzima covjek je zakljucio da igramo samo sa Medunjaninom nazad! Sta je cudno? Kockao se, rizikovao, i dobio...DOBIO!!! Iz dvije utakmice trazili smo 3 boda i dobili ih! Ne samo zahvaljujuci Izetovoj ljevici, jer ona bi bila beznacajna da nismo natrpali ove ostale.....drummer je napisao/la:I nije poraz od Egipta uzrok problema,kako se to samo vjesto podmece.Problemi su poceli puno ranije,sto je najvaznije,problemi sa igrom,da ne spominjem probleme sa pozivima itd.Problemi sa igrom su evidentni godinu dana,sve je ok i preko svega cemo preci ali sta cemo s tim.
Ili je mozda Spaha pravio formaciju.
Slovenece preslusavali i 97 kad se treniralo pod farovima auta...Sa igracima u rangu Avdije...damir_82 je napisao/la:Kao prvo, prije godinu dana smo preslusavali Slovence, i nastavili sa preslusavanjem Grka itd..... Dakle ne znam da su problemi evidentni godinu dana... Smanji malo....Upola.... Jer smo i protiv Amerikanaca izgledali dosta bolje i zrelije u prvom poluvremenu. Dzaba vam prica o "navodnim Papetovim eksperimentima", kad je milion puta receno da je bio PRINUDJEN da mijenja na poluvremenu...Dakle povrede su uticale na sastav...U drugom poluvremenu te utakmice se valjda vidjelo da smo puno losiji kada nam fali nekoliko igraca iz prve postave...Pape to konstatovao daaaavnih dana, al ti bi sad mene/nas ubijedio da inace imamo u opticaju "vrhunske igrace koje Safet nece da zove da bi prodao igrace iz Germanie". Jako plitko razmisljanje! Milion puta receno da je protiv Slovacke SVJESNO RIZIKOVAO jer nije imao destruktivca u vezi u takmicarskoj formi! Na osnovu vidjenog na treninzima covjek je zakljucio da igramo samo sa Medunjaninom nazad! Sta je cudno? Kockao se, rizikovao, i dobio...DOBIO!!! Iz dvije utakmice trazili smo 3 boda i dobili ih! Ne samo zahvaljujuci Izetovoj ljevici, jer ona bi bila beznacajna da nismo natrpali ove ostale.....drummer je napisao/la:I nije poraz od Egipta uzrok problema,kako se to samo vjesto podmece.Problemi su poceli puno ranije,sto je najvaznije,problemi sa igrom,da ne spominjem probleme sa pozivima itd.Problemi sa igrom su evidentni godinu dana,sve je ok i preko svega cemo preci ali sta cemo s tim.
Ili je mozda Spaha pravio formaciju.
Dakle, kriza u igri traje oko pola godine, a zanimljivo je da nam bas u tom periodu Zahirovic i Mujdza ili su povrijedjeni ili jednostavno padaju u formi.......
Toliko je logike u svemu, samo neces da vidis...I kad vidis, zatvorices oci i ubijediti sebe da ti se pomutio vid...
Koliko su puta Slovenci u medjuvremenu bili na velikim takmicenjima? A mi? Hvala na odgovoru!gringobih je napisao/la:Slovenece preslusavali i 97 kad se treniralo pod farovima auta...Sa igracima u rangu Avdije...
Ali kad neko spomene Safeta i neku taktiku.....Ni serija mucke me vise ne nasmije...
Safet i taktika![]()
![]()
Ali me jos vise nasmiaje da se PITARI (bolesni) kletu u Osima vise nego u Haseta...![]()
![]()
![]()
![]()
Kad se bude pitao od ovih SDA novinara za Germaniju i nestanak taktike i rezona u repci, tada ce mi Osimov inervju biti relevantan...
Svako presipanje iz supljeg u prazno bez konkretnih rijesenja pred SP je rad protiv BiH repke....
Cinjenice velis?drummer je napisao/la:Damire,ja znam da ces ti sve ucinit i da ces sve relativizirati.Selektor je taj koji je kriv sto nemamo zadnjeg veznog i sto igramo bez njega,selektor je kriv sto nije nasao pravu zamjenu za Mujdzu,selektor je kriv sto je Medunjanina stavio na zadnjeg veznog,selektor je kriv sto se Vedad gubi na desnom krilu,selektor je kriv sto igramo sporo i bezidejno u zadnjih najmanje sedam utakmica,selektor i dan danas najavljuje da ce na Argentinu sa istom igrom i sa dva napadaca,selektor je poceo pozivati igrace koji su tu iskljucivo iz menadzerskih razloga,selektor je svaki put rekao da je Vrsajevic odigrao dobro a nikad nije odigrao dobro,selektor je rekao da smo dobili dva nova igraca na koje mozemo racunati a ne mozemo,bar ne za sada,selektor je tvrdoglav covjek koji je opasno poceo licni interes stavljati u prvi plan.Selektor daje izjave medijima da nemamo klupu a sikanira igrace koji bi tu klupu ucinili kvalitetnijom,selektor laze da je Sošo slab klub a Hajduk dobar,selektor ne gleda niti analizira protivnicke reprezentacije pa izvali da smo izgubili zato sto nismo znali kako oni igraju.
Selektor je limitiran znanjem,vrlo tvrdogalav i spreman na sukob sa svakim ko mu dirne u njegove i bratove igrace,selektor se ponasa neprofesionalno,kasni na zrijeb,svadja se preko medija sa svojim glavnim igracima,selektor NE KOMUNICIRA sa svojim igracima-slucaj nezabiljezen,bar ja mislim,selektor ne postuje svoje nadredjene i petlja im se u posao(smjena Muniba Usanovica)a od igraca trazi da bespogovorno slusaju njega,selektor uvijek jedno govori a drugo radi,selektor stalno krsi vlastite principe i kriterije koje je sam postavio,selektor neozbiljno priprema i vodi prijateljske utakmice koje uglavnom gubi-vidjeti statistiku,selektor je na sebe navukao bijes zbog svega navedenog i jos mnogo toga,podrzavaju ga jos navijaci Sarajeva i dio novinara takodje navijaca Sarajeva.Ostalima ga je pun k.....
To su cinjenice a ti relativiziraj koliko hoces.
Pola slike ga je odhebalo...Virtu4l je napisao/la:Bubnjaš stavi nekad tačku, pritisni enter, oslijepit ćemo.
Jah, Vedo,Pjanic,Begovic,Mujdza, cisti amateri, oni se mnoze inace sa nulom. Sram da ih bude ,kako mogu tako da se ponasaju, sto i oni ne bojkotuju Safeta i igraju preko qrca u drzavnom dresu,tako se trebaju ponasati pravi profesionalci. Na utakmici treba izmisljati povrede, a 3 dana nakon toga u klubu gristi kao lav, to je stav profija. Mozda i ono dodavanje protivnickim igracima u vlastitih 16 metara trebaju primjeniti, jer to je pravi stav, a nakon 3 dana biti najbolje ocjenjen igrac kluba. Tako da moji pomnozeni sa nulom, Pjanicu,Begovicu, Vedo, Mujdza, ucite od starih lisaca, sta je profesionalizamgringobih je napisao/la:Pola slike ga je odhebalo...Virtu4l je napisao/la:Bubnjaš stavi nekad tačku, pritisni enter, oslijepit ćemo.
Miske - Fuck Off
Spaha - Odhebaus
Dzeko -Odhebaus
Ono sto ostane slobodno pomnozi sa nulom
Znas da ostanes uvijek kratkih rukava kad se boris protiv istine...emir79 je napisao/la:Jah, Vedo,Pjanic,Begovic,Mujdza, cisti amateri, oni se mnoze inace sa nulom. Sram da ih bude ,kako mogu tako da se ponasaju, sto i oni ne bojkotuju Safeta i igraju preko qrca u drzavnom dresu,tako se trebaju ponasati pravi profesionalci. Na utakmici treba izmisljati povrede, a 3 dana nakon toga u klubu gristi kao lav, to je stav profija. Mozda i ono dodavanje protivnickim igracima u vlastitih 16 metara trebaju primjeniti, jer to je pravi stav, a nakon 3 dana biti najbolje ocjenjen igrac kluba. Tako da moji pomnozeni sa nulom, Pjanicu,Begovicu, Vedo, Mujdza, ucite od starih lisaca, sta je profesionalizam
Nezadovoljan izmjenom? Pa? Nije se povlacio po terenu kao prebijena macka.gringobih je napisao/la:Znas da ostanes uvijek kratkih rukava kad se boris protiv istine...emir79 je napisao/la:Jah, Vedo,Pjanic,Begovic,Mujdza, cisti amateri, oni se mnoze inace sa nulom. Sram da ih bude ,kako mogu tako da se ponasaju, sto i oni ne bojkotuju Safeta i igraju preko qrca u drzavnom dresu,tako se trebaju ponasati pravi profesionalci. Na utakmici treba izmisljati povrede, a 3 dana nakon toga u klubu gristi kao lav, to je stav profija. Mozda i ono dodavanje protivnickim igracima u vlastitih 16 metara trebaju primjeniti, jer to je pravi stav, a nakon 3 dana biti najbolje ocjenjen igrac kluba. Tako da moji pomnozeni sa nulom, Pjanicu,Begovicu, Vedo, Mujdza, ucite od starih lisaca, sta je profesionalizam
Specijalno za tebe od Vede, posto znam da nasi mediji cuvaju svetu bordo kravu, ja sve snimam i drzim u sehari...![]()
![]()
Procijeni sam da ti ne prevodim mimiku pozdrav Safetu![]()
Begovica sam podebljao znas i sam gluhi telefoni...emir79 je napisao/la:Nezadovoljan izmjenom? Pa? Nije se povlacio po terenu kao prebijena macka.gringobih je napisao/la:Znas da ostanes uvijek kratkih rukava kad se boris protiv istine...emir79 je napisao/la:Jah, Vedo,Pjanic,Begovic,Mujdza, cisti amateri, oni se mnoze inace sa nulom. Sram da ih bude ,kako mogu tako da se ponasaju, sto i oni ne bojkotuju Safeta i igraju preko qrca u drzavnom dresu,tako se trebaju ponasati pravi profesionalci. Na utakmici treba izmisljati povrede, a 3 dana nakon toga u klubu gristi kao lav, to je stav profija. Mozda i ono dodavanje protivnickim igracima u vlastitih 16 metara trebaju primjeniti, jer to je pravi stav, a nakon 3 dana biti najbolje ocjenjen igrac kluba. Tako da moji pomnozeni sa nulom, Pjanicu,Begovicu, Vedo, Mujdza, ucite od starih lisaca, sta je profesionalizam
Specijalno za tebe od Vede, posto znam da nasi mediji cuvaju svetu bordo kravu, ja sve snimam i drzim u sehari...![]()
![]()
Procijeni sam da ti ne prevodim mimiku pozdrav Safetu![]()
Sto si podebljao Begovica, ah ja, mozda je obadva namjerno pustio
Kolasinac? Bicakcic? Hajrovic? Oni sto nisu dobro prihvaceni od "profesionalaca"? Sta da radimo sa njima? I njih sa nulom , haa?
Vidis , mene vise zabrinjava , kako to da se uvijek vrti sve oko jednog igraca i njegove druzine u datom momentu,a to datira jos od Sliskovica. Kako to da recimo, nemamo problema sa Pjanicem, Mujdzom, Vedom i da sad ne nabrajam?gringobih je napisao/la: Begovica sam podebljao znas i sam gluhi telefoni...
Cudi me kako se nekad ne zapitas kako se "sve nekakva" sranja dogadjaju u vezi igraca i uloge Opancica Fadila upravnika muzeja u svemu tom...
Mislim omjer ti je 1 na prema 30 pa pokusaj opet sa spinovanjem(evo me ko' DoDick)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.